Вівторок, 07/Жов/2008, 23:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Розділи новин
Європейська інтеграція [305]
Анонси. Події [713]
Політикум [388]
Громада та влада [161]
Людина. Особистість [36]
Довкілля [73]
Економічні новини [36]
Грантові програми, конкурси [26]
Законодавство [18]
Національна ідея [44]
Мистецтво та культура [534]
Молодь [22]
Освіта та навчання [57]
Медицина [49]
Спорт [14]
Соціум [82]
Церква та суспільство [92]
Погляд. Версії [265]
Кримінал [294]
Надзвичайні ситуації [389]
Свята. Пам'ятні дати [265]
Українська кухня [32]
Український гумор [65]
Різне [479]
Наше опитування
Як війна на Кавказі віддзеркалиться на Україні?
[ Підсумки · Архив опитувань ]
Всього відповіло: 328

Я:
шукаю:
від до
місто, країна:
 
знайомства
ВОНА шукає

ВІН шукає


Українська Банерна Мережа






Початок » Кримінал

« 1 [2] 3 4 ... 22 23 »
Львів. Матеріали щодо садиби Ярославенка вже в прокуратурі
Матеріали стосовно зруйнування будинку, внесеного до переліку історичних пам’яток Львова, передали до прокуратури міста, - інформує «Львівська газета» з посиланням на прокурора Львова Андрія Палюха.
Документи надійшли в прокуратуру від управління охорони історичного середовища Львівської міської ради, проте, за словами А. Палюха, їх подали не повністю. Тож прокуратура проводитиме власне розслідування за цим фактом. “Стосовно цього випадку наразі складно робити висновки, ми повинні особисто вивчити всі факти та нюа... Читати далі»
| Дата: 18/Вер/2008 | Коментарі (0)

Чернігівщина. Обережно! П'яний водій
Відчути на своїй шкірі зуби "homo sapiens" довелося нещодавно співробітникам служби ДАІ Чернігівського району.
Того дня співробітники державтоінспекції отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля с.Шмаївки. За попередньою інформацією там перекинувся автомобіль Москвич. Для з'ясування причини та обставин трагедії правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди і побачили таку картину: на узбіччі стояв побитий „Москвич", видно, що він здійснив не один кульбіт. А на передніх сидіннях мирно спав "п'яний... Читати далі»
| Дата: 18/Вер/2008 | Коментарі (0)

Чернігівщина. Викрадач вимагав... джек-пот
Неспокійними видалися минулі вихідні для Бахмацької міліції. Суботу і неділю їм довелося проводити спецоперацію по звільненню заручника.
Інформація про те, що в одній із садиб смт. Батурина Бахмацького району невідомі зловмисники утримують заручника, надійшла в райвідділ надвечір в суботу 13 вересня. До операції по звільненню одразу ж було залучено кращих оперативників райвідділу. На місце пригоди виїхав особисто т.в.о. начальника районної міліції Валентин Мороз. За оперативною інформацією, зловмисники були добре ... Читати далі»
| Дата: 17/Вер/2008 | Коментарі (1)

У Чернігові парочка колишніх вихованців дитбудинку грабувала приватні оселі
17-річний парубок та його подруга заробляли на життя крадіжками з приватних будинків на околиці міста.
Колишні вихованці дитячого будинку частину вторгованого за вкрадене протринькували, а на решту купували солодощі і передавали їх до притулку.
Мешканка Чернігова Світлана Михайлівна разом з чоловіком поїхала на заміську дачу, та за годину повернулися. Тільки-но господарі ступили на подвір’я, одразу ж зрозуміли, що в їхній оселі щось негаразд.
Світлана Михайлівна, мешканка Чернігова: «Ми виїхали в Коцюбинське за картоплею ... Читати далі»
| Дата: 16/Вер/2008 | Коментарі (0)

Чернігівщина. Липовий ДАІшник обібрав свого знайомого на 12 тисяч гривень
Вже не раз і не два в засобах масової інформації: на сторінках газет, журналів, по телебаченню і радіо, висвітлювались найрізноманітніші факти шахрайств, з наведенням переліку способів і характерних прикладів, але наївність наших співгромадян продовжує дивувати правоохоронців. Люди продовжують потрапляти на гачок аферистів - думають, що це стосується когось іншого тільки не їх самих. Так сталося і цього разу з одним з мешканців села Количівка, Чернігівського району.
Сергій (імена в інтересах слідства змінено) працює оператором на автозаправці б... Читати далі»
| Дата: 13/Вер/2008 | Коментарі (0)

Крим. “Нові українці” iз флоту Росії
Прокуратура Севастополя виявила, що понад 1,5 тисячі військовослужбовців Чорноморського флоту РФ, громадян Росії, незаконно отримали паспорти та громадянство України.
Про це повідомила телерадіокомпанія “Бриз” Військово-Морських сил Збройних сил України.
У радіоповідомленні, зокрема, зазначили, що “за дорученням Генеральної прокуратури України прокуратура міста Севастополя провела перевірку законності видачі паспортів громадянина України військовослужбовцям Чорноморського флоту Російської Федерації. Під час перевірки встановлено, що 1595 військовослужбовців Чорноморського флоту, маючи громадянство та паспорти Російської Федер... Читати далі»
| Дата: 12/Вер/2008 | Коментарі (0)

З Ужгородського замку вкрали чотири картини
Стали відомі подробиці викрадення картин відомих закарпатських художників із Закарпатського краєзнавчого музею, який розташований в Ужгородському замку.
Зникнення картин виявила прибиральниця музею, яка вранці відчинила двері. На підлозі валялися чотири рами від картин, а самі полотна зникли. Незабаром з’ясувалося, що невідомий викрав картини “Водоспад Лютянка” роботи Ігоря Грабара, “Ліс” Антона Кашая, “Буковий ліс” Федора Манайла та “Ворочівські скелі” Йосипа Бокшая.
На місці події правоохоронці з’ясували,... Читати далі»
| Дата: 11/Вер/2008 | Коментарі (0)

Віце-губернатору Брянської області невідомий чоловік спричинив тілесні ушкодження - ножове поранення живота. Оголошено розшук! Фото
11 серпня 2008 року близько 21-00 в під'їзді будинку № 28/1 по пр-ту Леніна міста Брянськ невідомий чоловік спричинив тілесні ушкодження - проникаюче ножове поранення живота віце-губернатору Брянської області гр. Касацькому Олександру Івановичу, 1959 р.н.
За даним фактом СУ СК при прокуратурі РФ по Брянскій області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбаченого ч.З ст.30, ч.І ст.105 Кримінального Кодексу Російської Федерації.
За підозрою у вчиненні злочину розшукується невідомий чолові... Читати далі»
| Дата: 10/Вер/2008 | Коментарі (0)

Чернігівщина. «Сон розуму породжує страховиськ»
- цей широко відомий вислів, напевне, якнайліпше вмотивовує поведінку кількох ніжинських молодиків, які в п'яному чаду з дріб'язкового приводу позбавили життя літню людину.
Ввечері 31 серпня не повернувся додому 82-річний пасічник. Попри дуже поважний вік, дідусь не тільки продовжував працювати, а ще й діставався на роботу, за десяток кілометрів від міста Ніжина, спеціально придбаним для цього мопедом «Дельта». На свою біду, повертаючись того дня у місто, колишній фронтовик зустрів на луговій дорозі геть п'яну ком... Читати далі»
| Дата: 09/Вер/2008 | Коментарі (0)

На Чернігівщині затримана фальшивомонетна трійця
Нещодавно співробітниками обласного Управління боротьби з економічною злочинністю спільно з колегами з Городнянського та Щорського районних відділів міліції, була виявлення та затримана група з трьох чоловік, які займалися виготовленням та збутом підроблених грошей.
Співробітники міліції встановили, що раніше засуджений, 53-річний чернігівець Олександр, зареєстрований як приватний підприємець, разом з двома спільницями: 38-річною Ганною та 31-річною Оленою, яка теж нещодавно проходила "тюремні університети", замов... Читати далі»
| Дата: 05/Вер/2008 | Коментарі (0)

На Чернігівщині засуджено осіб, які займалися незаконним прослуховуванням телефонних розмов
1 вересня ц.р. Куликівський районний суд виніс вирок у кримінальній справі, порушеній Управлінням СБ України в Чернігівській області за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 359 (незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації), ч.2 ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку) та ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, що у серпні минулого року співробітники СБУ викрил... Читати далі»
| Дата: 04/Вер/2008 | Коментарі (0)

На Івано-Франківщині викрито факт підробки списків постраждалих від повені
Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю та управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області викрили службових осіб Тисменицької міськради та Тисменицької райдержадміністрації, які підробили списки осіб для виплати матеріально-грошової допомоги постраждалих від стихійного лиха громадян.
Як повідомили УНІАН у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, внаслідок таких дій з резервного фонду державного бюджету було незаконно виплачено грошові кошти в сумі понад 720 т... Читати далі»
| Дата: 30/Сер/2008 | Коментарі (0)

Рівненщина. Бурштиновий кримінал
У Рівненській області Сарненський райвідділ міліції порушив кримінальну справу проти двох місцевих мешканців, якi незаконно видобували бурштин-сирець в урочищі “Азалія”, за ознаками ч. 1 ст. 240 (порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.
Як повідомляє прес-служба ГУ БОЗ МВС України, в затриманих вилучили мотопомпу кустарного виробництва й камiнцi бурштину-сирцю. За рішенням суду зловмисникам присудили міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд.
Цьогоріч це не перший випадок п... Читати далі»
| Дата: 29/Сер/2008 | Коментарі (0)

[1-13] [14-26] [27-39] [40-52] ... [274-286] [287-294]
 

"СІВЕРЩИНА"

КУЛЬТУРНИЙ ПРОСТІР

ВІЙСЬКОВО-МУЗИЧНИЙ ЦЕНТР

La FRANCE

 


Українська Банерна Мережа

Форма входу
Логін:
Пароль:
Останні новини
[07/Жов/2008] [Політикум]
Президент проведе консультації щодо прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Верховної Ради
[07/Жов/2008] [Політикум]
Якби вибори в Україні відбулися сьогодні (опитування)
[07/Жов/2008] [Мистецтво та культура]
Львів. Міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театру «Драбина» ховатиметься в старому місті, у кавярнях, театрах, галереях і клубах
[07/Жов/2008] [Громада та влада]
Рівняни готують громадське віче перед виборами міського голови
[07/Жов/2008] [Європейська інтеграція]
Відкрився Чернігівський центр євроатлантичної інтеграції
[07/Жов/2008] [Церква та суспільство]
Київрада свідомо нищить Києво-Печерський заповідник
[07/Жов/2008] [Мистецтво та культура]
Чернівецька область. У Хотинській фортеці за гроші Євросоюзу відкриють історичний тир
[07/Жов/2008] [Різне]
Вантаж українського судна «Фаїна» призначався для Південного Судану
[07/Жов/2008] [Кримінал]
На Чернігівщині викрито аферу з банківськими коштами
[07/Жов/2008] [Свята. Пам'ятні дати]
Державні і професійні свята України та інші знаменні дати у жовтні 2008 р.

«  Жовтень 2008  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Відправте SMS - підтримайте проект!
завантаження ...


Пошук по новинах
Друзі сайту
 


Підтримай проект
ЯндексЯндекс. ДеньгиХочу такую же кнопку

На розвиток проекту
              Web Money
Z973768140039
U348324026168
R206530277917
E137333441454



Українська Банерна Мережа


Статистика
Олександр Майшев © УПІ 2007. Посилання на УПІ є обов'язковим.