This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/new_cars (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-06. The original page over time could change.
Нові автомобілі :: Winner Automotive - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
 


Нові автомобілі

Ford
В 1903 році Генрі Форд, батько автомобілів Ford, сказав: «Я збудую авто для мас, воно буде настільки доступним, що будь-яка людина зможе придбати його,... воно буде найдосконалішим авто на ринку, ним зможе керувати навіть п’ятнадцяти річний хлопчик». З того часу минуло більше ніж 100 років, і автомобілі марки Ford стали одними з найкращих у світі. У цих машинах втілена якість, чудовий дизайн, надійні двигуни та доступні ціни, що робить автомобілі марки Ford конкурентними на ринку та привабливими для потенційних покупців.
Легкові авто
Комерційні авто
Jaguar
Англійська автомобільна марка Jaguar веде свою історію з 20-х років минулого сторіччя. З того часу ці авто стали зразком автомобільного стилю. Серед власників Jaguar багато відомих осіб, на авто цієї марки їздять королева Єлизавета ІІ та прем’єр-міністр Тоні Блер, акторка Елізабет Тейлор. Jaguar був улюбленцем таких зірок Голівуду, як Кларк Гейбл та Рендольф Скотт. Більше того - цей автомобіль підкорив світ моди: його шанувальником став дизайнер Ральф Лорен. Авто марки Jaguar дійсно зроблені з королівським шиком та високою технологічністю, концентрована у них енергія дикого звіра поєднується з аристократичною граціойністю. Цей автомобіль - один із небагатьох, що має власну харизматичність та змушує тремтіти будь-якого водія.
Модельний ряд
Land Rover
Перший Land Rover з’явився в Британії в 1948 році в часи дефіциту сталі. Брати Спенсер, які працювали у автомобілебудівній компанії Rover, створили новий символ автомобільного світі – Land Rover. У цьому авто поєднувались прагматична простота і надійність, на нього чекав миттєвий успіх. Військові, працівники сільського господарства, робітники рятувальних служб знайшли все, що вони чекали від машини, у Land Rover. Сьогодні цей автомобіль не тільки втілення стійкості, витривалості та феноменальних позашляхових якостей, а й уособлення комфорту та розкоші.
Модельний ряд
Volvo
Філософія автомобілів Volvo дуже проста та зрозуміла споживачеві. Вона базується на таких основних принципах, як безпека, якість та екологія. Конструктори керувалися розумінням того, що запорука надійної безпеки – це зв'язок між автомобілем та водієм, і якщо водій відчуває себе єдиним цілим з авто, то безпека буде надійною. В автомобілях марки Volvo насправді приємно їздити, але найголовніше - в них безпечно перебувати. Ще однією відмітною рисою моделей Volvo є їх дизайнерська концепція, яка забезпечує не тільки стильне оздоблення, а легкість сприйняття. Volvo – це поєднання красоти та функціональності.
Модельний ряд
Porsche
Існує багато спортивних автомобілів, але Porsche відрізняється від інших тим, що його винайшов геній – Фердинанд Порше, технічні рішення якого залишаються актуальними досьогодні. Попри те, що Porsche має імідж молодіжних спортивних авто, історія марки налічує більше ніж 100 років, а покупцями цих машин є люди різного віку та вподобань. Головним є те, що Porsche – це не просто засіб пересування, це ідея, яка об’єднує однодумців по всьому світу.