This version of the page http://www.travelland.com.ua/rus/algolnezab/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-06. The original page over time could change.
Только в Венгрии - автобусный тур в Венгрию из Киева и Львова
 Горящие туры, отдых море, туры в Европу, авиа туры на самолёте, автобусы, отдых на курортах, туризм, путёвки на острова, туры Чехия, Венгрия

Татьяна
icq: 311-984-536
Валентина
icq: 262-633-242
Наталья
icq: 331-543-865
Карина
icq: 429-261-651


Австрия
Андорра
Болгария
Венгрия
Вьетнам
Греция
Доминикана
Египет
Израиль
Индия
Индонезия
Иордания
Испания
Италия
Кипр
Куба
Маврикий
Мальдивы
Мальта
Марокко
ОАЭ
Польша
Сейшелы
Словакия
Словения
Таиланд
Тунис
Турция
Украина
Финляндия
Франция
Хорватия
Черногория
Чехия
Шри-Ланка
Ямайка

Возьми в дорогу iPod

ТОЛЬКО В ВЕНГРИИ

Тільки в Угорщині!

 
Львів – Токай – Мішкольц-Тапольце – Ліллафюред – Будапешт – Тихань – Хевіз – Кестхей – Відень – Сентендре – Егер – Львів

Август: 3, 10, 17, 24, 31 Сентябрь: 7, 14, 21, 28 Октябрь: 5, 12, 19, 26
  

День 1

 

 

Львів. Зустріч кожного гостя представником фірми.
8:30 – виїзд зі Львова, денний переїзд через Карпати.
«Далекі гори одкривали один за одним свої верхи, вигинали хребти, вставали, як хвилі в синьому морі. Здавалось, морські буруни застигли саме в ту мить, коли буря підняла їх з дна, щоб кинути на землю та залляти світ.» Саме такими словами змалював Карпати Михайло Коцюбинський.
14:00 – виїзд з Чопа. Проходження кордону. Заїзд в супермаркет TESCO, обмін валют.
Невеликий ТокайТокай. Не зрівняти його ні з виноробними районами Франції чи Іспанії, ні, тим більше, з районами американської Каліфорнії. Все тут скромно, мініатюрно. Та саме тут батьківщина Короля вин та вина королів!
І саме тут перше та смачне знайомство з Угорщиною – невеличка прогулянка містом, а потім – дегустація токайських вин та справжній угорський гуляш!
Розміщення в готелі ***.

День 2

 

 

Сніданок.
9:00 – відвідання унікального не тільки в Угорщині, але й в Європі природного утворення – печерної купальніпечерної купальні в Мішкольц-Тапольці, створеної у звичайних, вимитих за тисячоліття термальними водами печерах.
В особливу насолоду перетворюють купання світлові ефекти, підземна річка, "перлинна ванна", де кожний може відчути себе римським патрицієм, насолодитись печерним водоспадом та розслабитись в гарячих басейнах (1800фт≈8€).
Не забудьте рушник та купальний костюм!
12:30 –  виїзд на прогулянку "Перлина гір".
У східній частині Бюккських гір, оточений з трьох сторін горами у дивовижній долині на березі озера Хаморі лежить курорт Ліллафюред. Його окрасою є готель-палац "Палота", оточений висячими садами та просторим парком. Додаткової окраси цьому місту додають водоспади та печери Анни та Св. Іштвана (2-3€).
Виїзд до Будапешту. Розміщення в готелі ***.
20:00 – святкова вечерясвяткова вечеря в угорській чарді з фольклорною програмою (25€).
Повернення в готель. Ночівля.

День 3

 

 

Сніданок.
8:30 – оглядова екскурсія "Елегантний ПештЕлегантний Пешт": головна площа столиці – площа Героїв, розкішний проспект Андраші, базиліка Св. Іштвана, зведена в ранг "базиліки мінор", та найкрасивіший у світі Парламент (11€), де знаходиться головна реліквія країни – Свята Корона, якою Папа Римський коронував у 1000 році засновника угорської держави.
Продовжимо подорож містом – оглядова екскурсія "Королівська БудаКоролівська Буда": унікальний готичний собор Пресвятої Богородиці, відомий як храм Матяша, в якому вінчались угорські королі, тераси Рибацького бастіону, в якому ніколи не несли службу солдати, Королівський палац та панорама Дунаю. І вільний час, щоб насолодитись цією атмосферою, відвідати підземне місто – Будаварський лабіринт (5-6€), або просто випити кави...
Відвідання найбільшого в центральній Європі Тропікарію-ОкеанаріюОкеанарію (1400фт≈6€), який знаходиться в торгівельному центрі "КампонаКампона": 11-метровий тунель з акулами, екзотичні рептилії, веселі мавпочки та барвисті тропічні пташки просто над головою! Можна власноруч погодувати алігаторів, а можна навіть змокнути під тропічною зливою!
Продовжимо знайомство зі столицею Угорщини – програма "Будапешт в ілюмінаціїБудапешт в ілюмінації" – прогулянка на корабликукораблику по Дунаю з келихом шампанського. Дев'ять мостів через Дунай, набережна у святковій ілюмінації, Фортечна гора з королівським палацом – панорама, оголошена ЮНЕСКО частиною Всесвітньої культурної спадщини (12€).
Повернення в готель. Ночівля.

День 4

 

 

Сніданок. Вільний день.
8:00 – Рекомендуємо: екскурсія "Тихань-Хевіз-Кестхей" (35€).
Тихань. Його помітно здалеку – завдяки церкві з двома вежами. Під теперішньою церквою – залишки бенедиктинського абатствабенедиктинського абатства, заснованого у 1055 р., де збереглася усипальниця короля Андраша I – один з найцінніших пам'ятників угорської архітектури – та установча грамота абатства, перша письмова пам'ятка угорської мови. Колись з крутосхилу коло церкви милувалася озером київська князівна Анастасія Ярославівна – дружина Андраша І, а тапер тут стоїть пам'ятник королівській парі. І вільний час: безліч сувенірів у фольклорному селі та запашна угорська уха!
Хевіз. В околицях Балатону знаходиться справжня перлина Угорщини та й усієї Європи – геотермальне озеро Хевіз з цілющою радоновою водою. Тут навіть узимку приємно купатися просто неба – його температура не опускається нижче 22°, а крізь тріщини у покриві дна просочуються цілющі води 10 різновидів.
Не забудьте рушник та купальний костюм!
Кестхей. Найбільше та найстаріше поселення узбережжя Балатону, відоме від римських часів. Все те, що треба знати про Балатон, є у Музеї Балатону. Третім за величиною в країні є замок Фештечича – палац із 101 кімнатою, орнаментованою брамою й вежею в стилі бароко. У палаці збереглася каплиця та князівська бібліотека "Гелікон" з 86 тисячами томів рідкісних видань. Щоліта у палаці звучить барокова музика – завітайте й Ви!
Особливі вина. Угорці кажуть, що найкраще вино народжується там, де виноградна лоза віддзеркалюється у воді Балатона. Справді, завдяки вулканічному ґрунту та сонячному світлу, подвоєному водним дзеркалом, вина тут особливі. Скуштуйте й Ви славнозвісного бадачоньського "сірого ченця" та чопакського італійського рислінгу!
Повернення в Будапешт.
Ночівля в готелі.

День 5

 

 

Сніданок. Вільний день.
 8:00 – Рекомендуємо: екскурсія «Віденська симфонія» (45€). Просторе місто, де у всьому відчувається недбало-марнотратний розмах минулої імперії. Неймовірно красивий, затишний історичний центр, ув'язнений у кільце садів і парків. Витончена архітектура в світлих тонах – і в голові мимоволі починають звучати вальси Штрауса, які, здається, тільки тут і можна було створити, надихнувшись атмосферою легкого, п'янкого міста.
Починається знайомством із зимовою резиденцією династії Габсбургів Хофбург, прогулянкою по Віденській Рінгштрассе, огляд пам'ятника Марії-Терезії, Парламенту, Ратуші, Віденської опери і собору св. Стефана, і, звичайно ж, з Блакитний Дунай.
Вільний час.
Повернення в Будапешт.
Ночівля в готелі.

День 6

 

 

Сніданок. Вільний день.
Трансфер на площу Героїв. На Ваш вибір:

  •  найдавніший зоопарк Європи (6€)
  •  луна-парк з незабутніми атракціонами (5-8€)
  •  відпочинок в термальних купальнях «СеченіСечені» (8€)
  •  відвідання музею образотворчих мистецтв


Все це знаходиться біля площі Героїв.
13:00 – Рекомендуємо: екскурсія в СентендреСентендре (15€). Звивисті вулички, вежі семи храмів, пара дюжин музеїв та вуличні вернісажі роблять це найближче до столиці місто справжнім туристичним центром закруту Дунаю.
Численні музеї представляють повну палітру угорського мистецтва різного часу – живопис, скульптуру, кераміку, і, неодмінно – музей марципанів і шоколадумузей марципанів і шоколаду, аналогів якому немає в світі. Тут є все: колекція квітів та кактусів, Майкл Джексон у повний зріст та знаменитий угорський Парламент.
"Прощання з Будапештом".
Найвідоміша вулиця Будапешта – вулиця Ваци, що виблискує вітринами ексклюзивних магазинів, дорогих ресторанів та кафе.
Дуна-Корзо – найулюбленіше місце для неквапного вечірнього променаду, звідки відкривається романтичний вид на Королівський палац та Рибацький Бастіон.
І десь тут сидить маленька Принцеса – талісман повернення до Будапешту.
Трансфер в готель. Ночівля.

День 7

 

 

Сніданок. Виселення з готелю.
 Чи відомо Вам, де з'явились перші гусари та винайшли карету?
Дорогою з Будапешту Вас чекає несподіванка, яка принесе море вражень та задоволень – кінний парк "Лазар".
Унікальна можливість побачити віртуозне кінне шоу – так звану "степову п'ятірку", що вважається сенсацією у всьому світі, майстерність древніх угорських пастухів-воїнів, відомі угорські породи коней – ліпіцанську та ноніус.
А також прогулянка на "кочах", музей карет, невеликий звіринець та багато інших несподіванок...
Переїзд в одне з найкрасивіших міст – місто угорського бароко ЕгерЕгер. Місто патріотизму, яке так було назване після історичного подвигу його захисника – коменданта Егерської фортеці Іштвана Добо, місто купалень та вина.
Оглядова екскурсія "Зірки Егера": площа Добо, фортеця з панорамою міста (2€), егерська Базиліка із найбільшим у країні органом, мінарет XVII cтоліття та палаци в стилі бароко і рококо на вулиці Лайоша Кошшута.
Вільний час, коли можна прогулятись вуличками цього вже знайомого міста, посидіти в кафе та насолодитись угорськими солодощами.
18:00 – запрошуємо на дегустацію егерських вин в Долину КрасуньДолину Красунь та обід (7-10€).
20:00 – виїзд на кордон, по-дорозі відвідання супермаркету TESCO.

День 8

Прибуття в Чоп до відправлення поїздів №14 та №16.
Прибуття до Львова (вранці).
 Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Львів – маленький Відень»«Львів – маленький Відень».

* Фірма залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального обсягу послуг. Мінімальна кількість туристів для здійснення факультативної програми - 20 осіб. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено

ВАРТІСТЬ ТУРУ

До виїзду залишилось...

Дорослі

Діти до 16 років

Бльше 4 тижнів
230 €
210 €
Бльше 3 тижнів
240 €
220 €
Бльше 2 тижнів
250 €
230 €

Знижка 10€ для власників дійсної на час туру шенгенської візишенгенської візи.

 

У вартість туру входить: 

  • зустріч представником фірми;
  • проїзд комфортабельним автобусом єврокласу (кондиціонер, аудіо, відео, кава і чай під час зупинок);
  • проживання в готелі 3*, сніданки шведський стіл;
  • Туристи, що подорожують одні, можуть бути поселені у тримісний номер – це може бути двомісний номер з додатковим ліжком.
  • У випадку відсутності підселення турист поселяється в одномісний номер.
  • супровід керівника групи по всьому маршруту;
  • екскурсії згідно програми.


 У вартість туру не входить:

  • вхідні квитки;
  • страхування;
  • факультативні програми;
  • проїзд в громадському транспорті та таксі;
  • консульський збір 35€ для громадян України.

Подарунок від фірми:

  • екскурсія та дегустація вин в Токаї;
  • дегустація вин в Долині Красунь;
  • подарунок на пам'ять про Будапешт;
  • пішохідна екскурсія старовинним Львовом.
     

Необхідні документи:

  • Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з Українидокумент на право виїзду з України):
    -  без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без слідів води та інших рідин тощо)
    - з терміном дії не менше 3 місяців після закінчення туру
    - наявною в ньому чистою сторінкою для візи та місцем для чотирьох штампів
     закордонні паспорти, продовжені після 26.06.2007р., не приймаються!
    - Якщо дитині не виповнилося 5 років, дані про неї повинні бути вписані у закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з Українидокумент на право виїзду з України) особи, з якою вона подорожуватиме
    - Якщо дитині виповнилось 5 років, вона не має окремого проїзного документу і є вписаною у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, фотографія цієї дитини повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з Українидокумент на право виїзду з України) такої особи
  • Для дітей до 18 років:
    - копію свідоцтва про народження дитини
    - оригінал довідки з місця навчання
    - у випадку виїзду з одним із батьків або з іншою особою потрібно оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордондозволу на виїзд дитини за кордон, який залишається в консульстві. Таким оригіналом може бути нотаріально завірена "фотокопія" оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу потрібно мати з собою для пред’явлення на українському кордоні - прохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для пред’явлення на українському кордоні!
  • Одна кольорова фотокарткакольорова фотокартка 3,5 Х 4,5 на світлому фоні, 80% обличчя. Фотографія повинна бути не давніша за 6 місяців!
  • Заповнена анкета туриста - обов'язково нашого взірця!
  • Оригінал Індивідуальної медичної страховки, яка покриває термін тривалості всієї поїздки та дійсна на території всіх шенгенських країн, і яка може покрити матеріальні витрати у розмірі 30000 євро, на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому.
  • Підтвердження матеріальної забезпеченості, яким може бути:
    - оригінал довідки з місця працідовідки з місця праці із зазначенням розміру місячного окладу згідно зразка, а також копії 1-ї сторінки трудової книжки та сторінки із записом про прийняття на роботу, завірені печаткою підприємства, або копія трудової угоди, завірена печаткою підприємства або
    - оригінал банківського витягу про грошовий обіг за останні три місяці або
    - у випадку приватного підприємця копія свідоцтва про реєстрацію підприємницької діяльності або
    - у випадку пенсіонера копія посвідчення пенсіонера або
    - у випадку домогосподарки, безробітного або повнолітнього студента оригінал нотаріально посвідченої заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкоюзаяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою із наданням особою, що здійснює таке фінансування, одного з документів, зазначених в перших трьох пунктах даного розділу, або
    - у випадку неповнолітнього, що подорожує з обома батьками, оригінал нотаріально посвідченої заяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкоюзаяви про фінансування витрат, пов'язаних з поїздкою від одного з батьків із наданням таким із батьків одного з документів, зазначених в перших трьох пунктах даного розділу або
    - у випадку неповнолітнього, що подорожує з одним з батьків або з іншою особою, достатньо фрази про забезпечення фінансових витрат в нотаріально посвідченому дозволі на виїзд дитини за кордондозволі на виїзд дитини за кордон від одного з батьків із наданням таким із батьків одного з документів, зазначених в перших трьох пунктах даного розділу

Документи приймаються з консульським збором.

Консульський збір становить 35 євро!

КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!

Консульський збір не сплачують:
- діти, котрим не виповнилось 18 років
- студенти, котрим не виповнилось 21 рік, за умови надання оригіналу довідки з місця навчання
- пенсіонери за умови надання копії пенсійного посвідчення (немає різниці, чи пенсіонер за віком чи за вислугою років)
- інваліди за умови надання копії посвідчення інваліда

 Повний комплект документів на візу потрібно подавати не пізніше, ніж за 12 календарних днів до виїзду!

 З офіційною інформацією можна ознайомитись на веб-сторінці Генерального консульства Угорської Республіки в м. Ужгороді.



  "Copyright © 2006-2008 Туристическое агентство Тревелленд" 360-00-12, 360-00-13, 521-66-88, 521-60-88
Главная | Туры в Европу | Отдых на море | Экзотика | Горнолыжные туры | Киев и Украина | Заказ тура | Каталог Отелей | Туристам | Контакты | Каталог ссылок