This version of the page http://bank-ua.com/article/print.php?id=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-10-04. The original page over time could change.
BANK-UA.com - Банки України
 www.BANK-UA.com
14.04.2006
Гра на зміні курсів світових валют стає дедалі популярнішою серед українців
Поборотися є за що: щоденний обіг - три трильйони доларів. Утім, не варто забувати: Форекс - ринок професійних спекулянтів.
   250 x 178
У Сполучених Штатах на Форексі грає кожен другий. Робити це можна цілодобово - головне інтернет. Спекулюють в основному на 5-6 валютах, але найкраще це робити через банк. Там навчать, дадуть пароль і доступ до системи.

Ерік Найман, керівник управління фінансовими інструментами комерційного банку: "Чтобы учиться дальше, нужно специлизированные курсы и литература. На протяжении двух лет человек способен научиться грамотно зарабатывать".

Навчилися – відкривайте депозит у банку на 100 доларів, але такою сумою нікого не злякаєш. Оперувати треба набагато вищими цифрами. Тому до ваших 100 банк додасть у сто раз більше. Якщо гра піде, заробити сотні, тисячі, мільйони можна за кілька годин або навіть хвилин. У разі програшу банк збитків не зазнає, свої кошти втрачає клієнт, але не більше ніж є на депозиті.

Андрій Пономарьов, директор казначейства комерційного банку: "Для людей, которые в этом рынке новички, выгодным быть не может. Здесь по статистике они будут все проигрывать фактически и будут единицы, которые случайно в отдельные моменты могут выиграть".

Форекс – гра для профі, визнають самі банкіри. За статистикою, із 40% тих, хто не програв, лише 1-3% таких, хто справді заробляє. Головне: не піддаватися азарту, аналітично мислити та вміти вчасно зупинитися. //"Ділові факти", ICTV
Creation :: Yarega Software :: 2006-2008