This version of the page http://uaport.net/aukcion.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-27. The original page over time could change.
UAport : Поддержим благотворительный аукцион




     Поддержим благотворительный аукцион














Допоможемо вижити "ШКОЛІ ЖИТТЯ"!

31 травня 2001 року
напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Київській Торгово-промисловій палаті о 16:00 відбудеться благодійний аукціон, на якому будуть запропоновані до продажу

окуляри першого Президента незалежної України Леоніда Кравчука, в яких він підписав Біловезьку угоду, боксерські рукавичкі всесвітньо відомих боксерів-професіоналів братів Кличків, манто Народної артистки України Таісії Повалій з натурального хутра та особисті речі першого космонавта України Леоніда Каденюка, які побували з ним у космосі. "Космічний лот" - це фотомонтаж фрагментів польоту Л. Каденюка с автографами всіх учасників експедиції, а також знак с зображенням космічного корабля, на якому екіпаж здійснив подорож на орбіту. Цей знак космонавти обов'язково беруть з собою у космос.

Запрошуємо Вас взяти участь у благодійному аукціоні. Виручені після торгів кошти будуть перераховані на будівництво школи-інтернату сімейного типу для дітей, хворих на аутизм.

Аукціон буде також здійснюватися
в мережі Інтернет за адресою:
http://life.atlasua.net

Заявки на участь в аукціоні приймаються
за тел. 223-7188, 223-7189, 223-7190








Добавить URL  
О проекте   Новости проекта   Реклама   Контакт  
  © ElVisti, 2001-2007