This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?p=701 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-25. The original page over time could change.
Хто ще мріє про айфон? | LetrOdectUS

LetrOdectUS

Була у мене ідіотська мрія - купити айфон. Я прекрасно розуміла, що айфон мені взагалі не потрібен, та ще й за такі гроші, але мріяти ніхто ж не забороняв (я до речі, так само я мрію і про жовтенький міні купер ).

Так ось, є такі чудові маленькі жовтенькі чоловічки (китайці), які клєпають клони будь яких телефонів на ліво і на право; включаючи копії айфонів.

Сьогодні я придбала псевдо-айфон . Це взагалі перший телефон який я сама купила (всі попередні отримала в подарунок). В порівнянні із моїм “колишнім” червоним самсунгом це просто рай .

З корисних примочок для себе я знайшла можливість паралельної роботи з двома сім картами, якісний mp3 та mpeg4 плеєр, шикарний тач скрін із стілусом (хоча і без нього нормально можна працювати), гарну кольоропередачу.

Прошивка телефона дозволяє виконувати більшість необхідних функцій, має bluetooth, вбудовану камеру і всілякі навороти, в тому числі відомі айфонівські примочки “переключання треку всього лиш струшуванням телефону”.

Телефон працює на звичайній micro SD картці пам’яті, при підключенні до ПК може працювати в двох режимах - режим носія даних та режим веб камери.

В комплект входить картка пам’яті на 256 MB, дві батареї, зардний пристрій (дозволяє заряджати одразу обидві батареї). чохол, hands-free.

Відтворює файли такого формату як, mp3, mpeg4, gp3, jpeg, bmp, gif і можливо навіть якісь інші (ще не пробувала).

Приємно здивувала якість пластмаси корпусу не зважаючи на те що це китайська підробка, до екрану немає жодних претензій.

З появою “афоні” у мене відпала потреба у плеєрі, адже телефон ідеально виконує всі його функції (навіть має e-book reader).

Підпишись! | Коментуй! (41)


41 “Хто ще мріє про айфон?”

  1. Yura Сказав:

    То не iPhone. Я не бачу копію до справжнього.

    Говориться про вигляд телефона. А що є на екрані - то скопійовано але поганий вигляд має - якась перша версія iphone.

    Нова версія не подібна то цієї…

  2. jin Сказав:

    Розкажи будь-ласка кілька речей:

    1. де і за скільки купувала?
    2. наскільки добре реалізована підтрика двох сімок
    3. чи є диктофон, якщо так, то чи може він писати розмову по телефону, та чи є якісь обмеження на час запису.

    Для мене важливі п.2 і 3, через останній пункт користуюсь телефонами SE, оскільки там диктофон реалізований добре, і при великій флешці писати можна скільки завгодно

  3. Yura Сказав:

    щодо мене - мені достатньо Sidekick II…

    Я не ранній адоптер всяких технічних новинок. Я беру вже в середині проміжку. Але точніше iphone - цікава штука а краще взяти вірелес USB адаптер і підєднати до лаптопу і от маєш всі штуки як Skype, Firefox, etc…

  4. jin Сказав:

    Юра, тут така справа, що вайрлес адаптер (кілька :)) і ноут у мене є, але носити його незручно, оскільки ноут (навіть 12″ моделі) займають багацько місця і трохи важать… тому і купив собі кпк

  5. Yura Сказав:

    я не заперечую але в мене є одна проблема - iphone можна взяти тільки з голосовим пакетом який мені непотрібний через те що я глухий…

    А іншого телефонні компанії не пропонують крім sidekick який коштує мені 30 доларів в місяць… за дата пакет.

  6. Станіслав Сказав:

    Зараз в Канаді всі повелися на iPhone, особливо нові пропозиції iPhone 3G з 50 дол/міс від Роджерс. Тобто до iPhone непагано було б мати ще і план спеціальний. Роджерс пропонує 6Г на міс за 50 дол. А у мене звичайний UT Starcom який працює під Windows Mobile, яким я цілком задоволений.

  7. letrodectus Сказав:

    jin
    1. відповідь по пошті
    2. працюють одночасно. Не глючать. При записі номеру телефону питає куди записувати - на телефон, карту 1 чи карту 2. Аналогічно при копіюванні. З СМС так само.
    При розмові і одночасному дзвінку на ту ж карточку йде нормальний гудок (не зайнято), при розмові і дзвінку на іншу карточку - зайнято.
    3. диктофон є. писати розмову здається не може (не знайшла такої функції). при найвищій якості запис може тривати до 9 годин (хоча це напевно залежить від розміру карти пам’яті).

  8. jin Сказав:

    Юра, вибач, я не знав. За таких умов голосовий пакет звісно нідочого.

    Яно, а як на рахунок GPRS/EDGE? працює лише по першій картці, чи по обох? чи є можливість одну картку використовувати для передачі данних, а по другій спілкуватись у цей час?

    Про “нормальний гудок”, ти мала на увазі при дзвінку на іншу картку (тоді це функція телефона) чи на ту саму? в останньому випадку, апарат нідочого, це послуга оператора, а часто приймаю одночасно ставлю дзвоник на утримання лінії (hold) і приймаю другий дзвінок (чи телефоную кудись), регулярно користуюсь конференц-зв’язком.

    На рахунок відсутності можливості запису розмови - то сумно, регулярно стикаюсь із усякими обмеженнями по запису. Це чи не найбільша причина, чому я не перейшов із SE на моторолу

  9. Yura Сказав:

    2jin:

    Та нема за що вибачатися.
    Цікаво поспілкуватися.

  10. letrodectus Сказав:

    ну Jin, ти мене озадачив
    завтра розпитаю у толкових людей (а то по першому питанню я повний нуль) і все детально тут опишу

  11. Psiho Сказав:

    Хтось мріє про жовтенькі міні купери, а хтось про жовтенькі/зелененькі/чорненькі/опціонально “народні” “жуки”)))

    Яно, а можна ще і мені дізнатись, скільки коштує такий телефон? Мене цікавлять телефони на дві сім-карти, бо два носити вже набридло.

  12. SilverOK Сказав:

    О, господи! Зачем такое покупать то?

    Мне вот скоро оригинал прийдет на 8гб

  13. Vovanada Сказав:

    вітаю із покупкою)))

    я не мрію про айфон)) навіть і просто його не хочу)

    П.С. тобі передана естафета нового флешмобу))

  14. ZEOX Сказав:

    Розчарування від низької якості триває довше ніж радість від низької ціни. © ZEOX

  15. dv Сказав:

    Поздоровляю з покупкою.

  16. letrodectus Сказав:

    jin - GPRS так, на рахунок EDGE не змогла дізнатися. В меню можна вибирати з якої сімки користуватися інтернетом.
    Hold можливий лише при паралельному дзвінку на одну і ту ж карточку. Якщо телефонують на іншу карточку, активну телефонну розмову на холд поставити не можна (той, хто телефонує отримає гудок “зайнято”).
    Psiho - відписала на пошту
    Vovanada - дяку, але з мене поки що досить флешмобів
    ZEOX - якістю повністю задоволена (хоча може в мене занижені вимоги)
    dv - дякую

  17. Конспіратор Сказав:

    Блін, ото жесть! Ніколи не думав, що в Україні можна знайти підробки на iPhone, а взагалі я все-таки сподіваюсь бути щасливим власником оригінального апарату.

    Вітаю з покупкою!

  18. dv Сказав:

    SilverOK мажор

    letrodectus эх забила на флешмоби )))

    Конспіратор в Україні можна купити що завгодно

  19. Sidirom Сказав:

    Вітаю з вдалою та очікуваною покупкою

  20. yAnTar Сказав:

    Так що за модель ?

  21. HP Сказав:

    Ха-ха, ну тута тобі треба молитися щоб твій супер-пупер телефон не зламався, а китайці ох які не надійні, бо тоді тобі ніщо не допоможе…..))

  22. letrodectus Сказав:

    о, великий HP, ти наставив мене на шлях істинний, вже починаю молитися . З мого власного досвіду - китайці достатньо надійні люди (телефон ще не ламався ), працюють оперативно і головне відповідально (на відміну він наших українських поповідсиджувачів).
    Sidirom - дякую
    yAnTar - телефон без назви і без моделі, якісь там циферки є в середині під батареєю, навіть майже iPhone написано

  23. chugylo Сказав:

    А для мене епловські технології - таємниця. Тільки колись ITunes на Вінду встановив - не вражає. Невже й справді хороші речі? Імхо просто модно і дорого.

  24. Nazar Vavryk Сказав:

    Привіт! Надіюсь ти мене памятаєш)) Я не виграв FLEX. Але то не важливо я собі поїхав вчитись в Англію… Бачу тут iPhone не реальний, а я собі купив недавно iPod Touch 32GB досить хороший плеєр, але щоб його купити вам доведеться потратити 329 фунтів або х2 доларів…

  25. lesko Сказав:

    HP - ну що ж, боюсь тобі писати навіть, щоб ти ненароком не покінчив життя самогубством. Бо трішки тебе розчарую сказавши тобі, що ти набирав свій пост на клавіатурі зробленій в Китаї, дивишся на монітор який з великою вірогідністю зроблений там, якщо не повністю то частково, в твому компютері чи ноутбуці є щось китайське і О ЖАХ твоя мобілка має в собі як мінімум батарею, або якусь запчастину з китаю, також недоторкуйся до більшості побутових приладів (різних торгових марок) і обовязково перевіряй весь свій одяг чи там часом нема напису Зроблено в Китаї. Доречі, ніхто не може сказати зі 100% впевненістю що оригінальний Айфончик не зібраний на замовлення в тому ж Китаї…
    П.С. Всім понтовикам раджу витрачати гроші з розумом - покупка оригінального айфону - це гарний заробіток для класних маркетологів ЕПЛ котрі продають лише торгову марку за шалені гроші.
    P.S. Щодо якості продукції з яблучком - гарна якість, але платите переважно за імя.

  26. letrodectus Сказав:

    Нараз, я ж тобі казала, що понтів, гонору і грошей не достатньо щоб виграти FLEX

  27. Nazar Vavryk Сказав:

    Яких понтів, якого гонору, знала ти б мене ближче ти б таке не казала повір…. я зовсім не такий..

  28. letrodectus Сказав:

    тобі показати твої ж фотки біля твоєї ж УЯВНОЇ машини?
    твої коментарі роком раніше на цьому ж блозі? твої e-mail-ли та смс-ки?
    дуже хочу вірити, що ти не такий, але твій комент в цьому ж записі про iPod Touch сказав про тебе все

  29. Nazar Vavryk Сказав:

    Я просто підтримати тему блогу,що якщо дуже хочеться мати iPhone то варто все ж таки купити fake iPhone тому що плеєр iPod Touch занадто дорогий так само як і iPhone… а за ті машини і смски справді то було, що було не стреш але час йде треба жити теперішнім днем,я справді таким був… але я змінився в кражу сторону…

  30. Nazar Vavryk Сказав:

    а чому стерла мій коммент до Онєгіна?

  31. lesko Сказав:

    Назарко, до тебе не доходить, що понтувати за гроші батьків то не круто як ти собі думаєш?
    Для любителів айфонів інформація для роздумів - http://www.mobus.com/114468.html.
    P.S. Якщо ти думаэш, що я і Яна не можемо собі позволити оригінал то ти глибоко помиляєшся, просто ми вміємо рахувати гроші і ми не діти, щоб купувати понти.

  32. DjLucefer Сказав:

    Скажи пожалуйста, а как такой телефон через таможню пропустили, ведь нужно разрешение Укрчастотнадзора, а телефон не сертифицирован в Украине, тоеть запрещен для ввоза?

  33. jin Сказав:

    DjLucefer, коли перетинаєш кордон, і у кишені телефон (кпк, комунікатор, радіостанція, ноут, фотег), навіть якщо він не у кишені, але їде у супроводжуваному багажі, ніхто ніколи не питає про сертифікат… Спитають лише у випадку, якщо поїде велика партія таких залізяк

  34. letrodectus Сказав:

    ніхто і не вказував, що це телефон. звичайна посилка (наскільки я собі це уявляю)

  35. DjLucefer Сказав:

    В кармане согласен, тут всё просто. А обычных посылок не бывает, на любой посылке пишется что это и таможеную стоимость этого. Если посылка доставляется через курьерскую службу, типо FedEX, то процедура декларирования обязательна и там нужно разрешение на телефон. Возможно, по обычной почте это пройдёт. Но всё же наше законодательство требует разрешение на ввоз от Укрчастотнадзора, а телефон не сертифицирован им, поэтому интересно, каким образом прислали по почте)

  36. Nikropol Сказав:

    Думаю з перевезенням проблем не було, навіть якщо вказали що це телефон, таможні це по барабану їм головне сплатити мито (трохи працюю з ними, так що в курсі), а до укрчастот нагляд прийде тільки коли цей атарат виставити в магазині на продаж, і то швидше за все податкова спитає сертифікат укрчастот нагляду а не сам укрчастот нагляд. А якщо це було вислано на приватну особу то думаю навіть мита нетреба буде платити. А до приватної особи котра юзає цей телефон взагалі придратися ніхто не зможе, бо юридично неможна продавати не сертифіковану продукцію а використовувати її ніким не заборонено. Ось така в нас дивна країна.

  37. Miraz Сказав:

    блин… Так Айфончик хочу, только нормальный знакомый когда то предлагал мне продавать Китайские айфоны но я не стал рисковать.

  38. Улюблені свята | LetrOdectUS Сказав:

    [...] на читання “Імперії ангелів” на свому псевдо айфоні. Дочитала, лягла спати і буквально за 10 хв появилося [...]

  39. Leen Сказав:

    А я терпіти не можу iphone! Половина знайомих вже придбали, чоловік вже більше року ніяк не може набавитись своїм, навіть найкращий друг недавно купив ту “заразну іграшку”. Лише я бойкотую, не здаюсь поки що…

  40. Виталий Сказав:

    Уважаемые, подскажите, где можно взять проги, темы на китайские чудо-телефоны?

  41. lesko Сказав:

    Ще одна неприємна новина для власників реальних Айфонів:
    http://www.comptorg.com.ua/blog/?p=2950#more-2950
    Все-таки “яблучка” також бувають з недоліками.

Коментуй!