This version of the page http://www.etag.com.ua/news/497.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-25. The original page over time could change.
Мер Львова Садовий штовхає «Львівводоканал» до приватизації, – ГФЛ
]]>
Забыли пароль? Регистрация Войти Все объявления Добавить объявление Корзина Новости RSS
недвижимость на этаже
]]>
 
]]>
Реклама
]]>  
Поиск объявлений
Я хочу:
Тип:
от: до: Комнат:
от: до: Площадь:
от: до: Цена:
Область:
Город:
Район:
 
]]>
+ Добавить объявление 
Все объявления 
]]>
  ]]>
Статьи
]]>
 
Выбирай
Вытяжки бытовые LG
продажа LG DC-9151
$679.00
стекло Вентиляция проточная (рециркуляция) Производительность (м3/ч) 270-660 Уровень шума (дБ) 49-67 Освещение 3 галогенные лампы Тип уп...
продажа LG DC9121GRS
$679.00
сталь, прозрачное стекло Вентиляция проточная (рециркуляция) Производительность (м3/ч) 270-660 Уровень шума (дБ) 49-67 Освещение 2 га...
Новости
Новости  →  Мер Львова Садовий штовхає «Львівводоканал» до приватизації, – ГФЛ
 
8 Ноября
Якщо 9 листопада виконком Львівської міської ради затвердить новий тариф на воду у розмірі 2,59 грн за метр кубічний, ЛМКП «Львівводоканал» упродовж року може опинитися у приватних руках. Про це 7 листопада, під час прес-конференції у Львові повідомив координатор Громадського форуму Олег Мацех.

За словами інших учасників прес-конференції Теодора Дяківа та Сергія Компанійця, тарифи формуються з грубими порушеннями. По-перше, за розрахунками Державної інспекції з контролю за цінами планових витрат на виробництво послуги водопостачання, тариф має становити 2,35 грн. По-друге, влада використовує тарифи нижче їх собівартості для зони депресивної лійки (0,31 грн), тоді як споживають мешканці цих зон близько 15 млн кубів води. Влада компенсує втрати за рахунок підвищення тарифу, а не з власного бюджету, що було би, на думку учасників прес-конференції, справедливо і законно. І по-третє. Споживачів води неправомірно змушують сплачувати за очистку стічних вод утричі більше, ніж вони споживають (в тариф закладено очистку і стічних вод, і талих вод, і дощових стоків, і води річки Полтви). Таким чином, споживаючи лише 55 млн кубів води, львів’яни платять за очистку 159 млн кубів.

  Крім цього, у запропонованому виконкомом міськради новому тарифі (2,59 грн) закладено втрати води на рівні 37%, а згідно з програмою поліпшення водопостачання, на кошти Світового банку заплановано зменшення таких втрат до 15%. Отож, гроші СБ витрачено, а втрати, що і надалі зростають, компенсуються за рахунок споживачів Львова.

  Активісти ГФЛ впевнені, що нові тарифи буде ухвалено. Це, швидше за все, призведе до чергового їх оскарження та скасування у суді. Таким чином львів’яни можуть відмовитися платити за воду. Тому ГФЛ вважає, що внаслідок таких кроків Ратуші ЛКП «Львівводоканал» опиниться на межі банкрутства, що дасть підстави владі «рятувати» комунальне підприємство, віддаючи його у приватні руки.


 
В тему:
 
Разделы этажа:
 
Ещё новости на нашем этаже:
    
]]>
 
]]>
]]>Контакты]]>