This version of the page http://www.etag.com.ua/news/1493.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-25. The original page over time could change.
Три здобутки, три розчарування мера Чернівців
]]>
Забыли пароль? Регистрация Войти Все объявления Добавить объявление Корзина Новости RSS
недвижимость на этаже
]]>
 
]]>
Реклама
]]>  
Поиск объявлений
Я хочу:
Тип:
от: до: Комнат:
от: до: Площадь:
от: до: Цена:
Область:
Город:
Район:
 
]]>
+ Добавить объявление 
Все объявления 
]]>
  ]]>
Статьи
]]>
 
Выбирай
проигрыватель ДВД Хундай
проигрыватель ДВД HYUNDAI H-DVD 5047 / N Silver
$54.00
WMA, KODAK PICTURE CD, JPEG; Караоке; DTS, Dolby Digital, Dolby ProLogic; Увеличение изображения; S-Video, Компонентный, Композитный, SCART, Разъё...
проигрыватель ДВД HYUNDAI H-DVD 5021
$322.00
Форматы воспроизведения: DVD, DVCD, SVCD, VCD, CDDA, MP3, HDCD, JPEG, KODAK PICTURE CD; DTS, Dolby Digital; Встроенный ТВ тюнер, Увеличение изо...
Новости
Новости  →  Три здобутки, три розчарування мера Чернівців
 
22 Января
Чернівецький міський голова Микола Федорук практикує на Форумі особисто відповідати на запитання відвідувачів офіційного сайту міської ради , які йому адресовані і стосуються питань розвитку міста та проблем територіальної громади.

Цього разу він на прохання одного із відвідувачів розповів про три свої найбільші здобутки та розчарування у 2007 році та свої найголовніші завдання у цьому році.
Три найбільші здобутки мера Чернівців Миколи Федорука у 2007 році :

  1. Порівняно з 2006 роком надходження до бюджету міста збільшилися на 85,6 млн. грн, або на 18,9%. Всього надійшло 543,2 млн грн, що дозволило збільшити капіталовкладення в міське господарство майже у 2 рази, придбати 7 низькопідлогових тролейбусів, суттєво збільшити фінансування на капітальний ремонт житла, об’єкти соціальної сфери, продовжити виконання міських програм.

  2. Максимально-можливе розкриття фронту робіт на об’єктах, введення в експлуатацію яких передбачено заходами до відзначення в жовтні 2008 року 600-річчя Чернівців. Насамперед, це стосується заміни та будівництва підземних комунікацій, злітно-посадкової смуги аеропорту, будівництва другого заживлення міста газом, лікувального корпусу дитячої лікарні, площі Турецької криниці, реконструкції вул. О.Кобилянської, адмінприміщень під учбовий корпус національного університету ім. Ю.Федьковича для відкриття нового факультету архітектури і будівництва, клубу в мікрорайоні “Ленківці”.

  3. Вдалося привернути значно більшу увагу громадськості до потреб людей малозахищених та з особливими потребами. У рази збільшилося надходження коштів від благодійників, доброчинців і добрих людей на ці потреби, в т.ч. у рамках міської благодійної акції “Милосердя”.

  Три найбільші розчарування:

  1. Урядовці не дотрималися прийнятих ними рішень стосовно фінансової допомоги місту на реалізацію заходів до 600-річчя Чернівців, що поставило під загрозу виконання запланованих заходів, не змінили систему тендерних закупівель, яка продовжує служити серйозною перепоною розвитку міського господарства.

  2. Ще не всі члени міської територіальної громади залучилися до активної роботи з відзначення ювілею Чернівців. Забувши святий девіз від попередників “Спільними зусиллями”, дехто все ще знаходиться в стані очікування свята.

  3. Серед людей бізнесу деякі особи не дотримуються балансу інтересів - власно-бізнесових і суспільно-громадських.

  Три найголовніші завдання:

Найголовніші мої завдання на 2008 рік зводяться лише до одного - домогтися виконання в повному обсязі запланованих заходів до відзначення 600-літнього ювілею Чернівців. Завдяки цьому зробити життя чернівчан більш комфортнішим. Нехай допоможе всім нам Бог


 
В тему:
 
Разделы этажа:
 
Ещё новости на нашем этаже:
    
]]>
 
]]>
]]>Контакты]]>