This version of the page http://www.proelectro.info/news.php?i=1255 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-24. The original page over time could change.
Розпочалось «оживлення» електромереж Івано-Франківської КЕЧ
       
       
Інформаційний портал електротехнічної галузі
Логiн
Пароль
Запам`ятати пароль
Забули пароль? | ++ Реєстрацiя

    




Реклама






Календар подій

ВИСТАВКА "ЕЛЕКТРИКА 2009"
4 - 6 березня 2009


м. Львів,  EXPOLVIV



Новини






Назад
Новини галузi
Новини порталу
Новини компаній

89

Розпочалось «оживлення» електромереж Івано-Франківської КЕЧ



07.12.2007


ВАТ «Прикарпаттяобленерго» розпочало впровадження комплексного проекту реконструкції електромереж Івано-Франківської КЕЧ (комунально-експлуатаційної частини). Через аварійний стан кабельних та повітряних ліній, енергетичного обладнання на підстанціях мешканці будинків, які раніше належали військовим, часто страждали через перерви в електропостачанні. Справа в тому, що ці мережі вже вичерпали свій амортизаційний ресурс, ідовший час не обслуговувалися якісно. Найболючішим місцем залишаються зовнішні мережі електропостачання багатоповерхової забудови військового містечка (вулиці Дорошенка-Чорновола) та двоповерхової забудови поблизу вулиці Чорновола.

Спільно із фахівцями КЕЧ спеціалісти ВАТ «Прикарпаттяобленерго» виявили неполадки в мережі та склали дефектні акти, оцінили стан обладнання та визначили кошторис необхідних робіт. Основні дії енергетиків зосередяться на чотирьох об’єктах. По-перше, це багатоквартирний житловий будинок на вулиці Коновальця, 128, де прокладатимуться дві нові кабельні лінії від трансформаторної підстанції замість старих, вже непридатних до використання. По-друге, реконструкція повітряних ліній електропередач у районі двоповерхової забудови на вулицях Галечко, Карпатської Січі та Волошина у районі вулиці Чорновола. По-третє, реконструкція трансформаторної підстанції (вулиця Чорновола, 140), оскільки їїобладнання перебуває в аварійному стані і не дозволяє забезпечити безперебійне електропостачання. Четвертим об’єктом стануть кабельні лінії електропередач у військовому містечку.

Загалом виконання цього великого обсягу робіт беруть на себе фахівці філії «Івано-Франківський РЕМ» та підрядної організації. На разі визначено потребу в матеріалах та спрямовано кошти на закупівлю обладнання.

Слід зазначити, що коштів, що виділені з Державного бюджету місцевим бюджетам для здійснення заходів щодо передачі житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери Міністерства оборони України в комунальну власність, недостатньо для «оживлення» усіх об’єктів енергетики КЕЧ.

www.ifportal.net



Версія для друку



 Читайте також:
 
18
22.09.2008
Поливинилхлоридные композиции с антибактериальными свойствами
Поливинилхлоридные компаунды, обладающие антибактериальными свойствами, которые могут предотвратить рост вредных бактерий, в том числе MRSA или E-Coli, были предложены на рынок компанией...
 
7
18.09.2008
Маркировочное оборудование компании Medek & Schörner GmbH
На выставке Wire China 2008 будут представлены системы маркировки и наложения покрытий волоконно-оптических кабелей австрийской компании Medek & Schörner GmbH. Компания продемонстрирует...
 
7
18.09.2008
Лазерная обработка алмазных волок
Обработка на лазерном прошивочном станке по-прежнему является наиболее важным процессом в производстве алмазных волок. Этот процесс оказывает влияние на все этапы производства.
 
18
17.09.2008
АВВ представляет: быстродействующая логическая защита шин с использованием GOOSE
ABB представляет новую быстродействующую систему защиты шин подстанций для нужд коммунальных и промышленных систем электроснабжения. Логическая защита шины основана на разработанном компанией ABB...
 
8
17.09.2008
Преобразователи RECOM RCD-24 для питания светодиодов
Понижающие преобразователи RECOM серии RCD-24 разработаны как драйверы для питания мощных светодиодов. Стандартные значения выходного тока драйверов составляют 300, 350, 500, 600 и 700 мА.
 









Партнери:



© 2004—2008
PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама у мережі

Карта сайта, Sitemap


При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове