This version of the page http://mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=2541 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-23. The original page over time could change.
Абонентам - Новини
/ Новини / Новини
Новини
Замовити новини
Архів новин
Підписатись на новини

Новини

24.04.2008

Ексклюзивні хіти та WAP-чат з Ассією Ахат на порталі MUZon!

Завантажуйте ексклюзивні хіти Ассії Ахат та поспілкуйтеся із зіркою в WAP-чаті на порталі музики MUZon!
 
Відвідайте портал музики MUZon і завантажте нові ексклюзивні хіти Ассії Ахат «Надо просто любить», «Я лучшая», «Май»! Не пропустіть унікальну можливість взяти участь в WAP-чаті із співачкою і отримати подарунок!
 
25 квітня, 2008 року з 16:00 до 18:00 на WAP-порталі MUZon відбудеться унікальний online-відеочат із співачкою Ассією Ахат!
 
Заходьте в чат на WAP.MUZON.MTS.COM.UA з мобільного телефону і спілкуйтеся з зіркою! У чаті ви зможете не тільки поставити співачці питання, які вас цікавлять, але і побачите співачку завдяки спеціально встановленій WAP-камері.
 
Задавайте Ассії питання вже зараз і приймайте участь в конкурсі! Учасник чату, який поставить найцікавіше питання, отримає подарунок від Ассії, – музичний альбом з автографом співачки.
 
Запитайте співачку про перший альбом і виступи, творчі плани і нові хіти. Дізнайтеся, як Ассія проводить вільний час, чим захоплюється і все, що вас цікавить!
 
На порталі MUZon ви можете завантажити ексклюзивні хіти Ассії Ахат «Надо просто любить», «Я лучшая», «Май», а також більше 10 000 інших безкоштовних MP3-хітів та кліпів, дізнаватися свіжі новини, дивитися ексклюзивні фотографії і багато що іншого.
 
Чат знаходиться на головній сторінці порталу MUZon в розділі «ЧАТ! Співачка Ассія Ахат», а також за прямим посиланням http://wap.mts.com.ua/assija
        
повернутися до новин