Номер 150 за 18.08.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Якби в Україні повторилася грузинська ситуація, чи пішли б ви воювати проти російського агресора (чи відпустили б чоловіка)?
Так
Ні
Залежно від обставин
ВАжко сказати, не визначився(-лася)
     

Клон-3
Кабмін увів ще одну посаду заступника глави МВС, уже дванадцятого
Наталія ЛЕБІДЬ   

Як кажуть, немає меж досконалості. А також — штату нинішнього Кабінету Міністрів. Не так давно з метою, як було заявлено, «забезпечення ефективного формування та реалізації державної регіональної політики» уряд Януковича розділив Міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства на Міністерство регіонального розвитку та будівництва і Міністерство з питань житлово-комунального господарства. Чи поліпшилось від того наше житлово-комунальне господарство — кожен може судити з власного досвіду. А от матеріальний (та й моральний) стан чиновників поліпшився напевне. Адже до грандіозного штату останніх додався ще один міністр, а отже — й заступник міністра, референт міністра, секретар міністра — і далі у тому ж дусі.


Відзвітуйся, Валентино!
Міністр оборони Гриценко передбачає близьку відставку голови Фонду держмайна
Степан ЩЕСНЯК   

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає неефективною роботу Валентини Семенюк на посаді голови Фонду державного майна. Він закликає її пояснити роботу ФДМ. «Я вимагаю від Валентини Семенюк зробити звіт на засіданні уряду про те, яким чином наповнюється, а якщо говорити прямо — не наповнюється бюджет згідно з законом, яким поставлено завдання для Фонду держмайна», — заявив Гриценко.


Містер дев'яносто шостий
Андрій Деркач: звивистий шлях до почесного місця у підхвісті списку Партії регіонів

«Україна молода» вже писала про указ, яким Андрія Деркача, голову «Енергоатому», Президент Віктор Ющенко позбавив посади керівника «Укратомпрому». Адже ця, друга, посада у новоствореній атомній «годівниці» давала можливість без особливих труднощів відчужувати майно підприємств, що перебувають у списку стратегічно важливих, з державної власності в чиїсь пітні руки. Оборудки з «мирним атомом» наразі не вдалися. Пан Деркач, судячи також з «почесного» 96-го місця в списку Партії регіонів, імовірно, не зміг запропонувати партії на виборчі перегони гідного донорського внеску. Втім, попри це та попри конкуренцію інших бажаючих посісти місця в перших почесних п'яти десятках списку, на його місце під сонцем, сиріч під паникадилом Верховної Ради, вплинули й інші мотиви. Один із них, скажімо, реноме політичного перебіжчика, яке закріпилося за Андрієм Деркачем. Кинув одних політичних партнерів, ще одних... значить — легко може кинути й інших.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Політика великим планом
Регіони
Світ
Економіка
Кримінал
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ