This version of the page http://mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=2160 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-20. The original page over time could change.
Абонентам - Новини
/ Новини / Новини
Новини
Замовити новини
Архів новин
Підписатись на новини

Новини

23.01.2008

На WAP-порталах МТС і JEANS відбувся унікальний чат з гуртом «Друга Ріка»!

Користувачі порталів wap.mts.com.ua і wap.jeans.com.ua  у режимі реального часу спілкувалися з учасниками популярної українського гурту.
 
On-line відео-чат з гуртом «Друга Ріка» відбувся на WAP-порталах МТС і JEANS 18 січня з 16:00 до 18:00. Користувачі порталів спілкувалися з учасниками гурту: Валерієм Харчишиним, Віктором Скуратовським і Олександром Барановським.
 
Під час чату користувачі мали змогу спостерігати за гуртом на WAP і WEB-порталах МТС-Україна за допомогою спеціальної встановленої WAP-камери. Користувачами було поставлено більше 600 питань, а на найцікавіші з них учасники гурту відповіли в on-line чаті.
 
Автори найоригінальніших питань, а також найбільш активні учасники чату отримали спеціальні подарунки від гурту – музичні альбоми «Денніч» і плакати з автографами.
 
Переможцем став користувач з ніком «Тім Тайлер» за вислів про бодібілдинг «Бодібілдинг – це як бронза на тітаніку, все! вже давно на дні океану!». «Тім Тайлер» отримав відповідь від Шури: «Дуже добре сказав».  Користувач з ніком «iam» отримав в подарунок альбом і плакат з автографами гурту за активну участь в чаті.
 
Фото чату з учасниками гурту «Друга Ріка»:
 

 
Чат з гуртом «Друга Ріка» пройшов в найпопулярнішому розділі WAP-порталу МТС «MUZon». Тут можна завантажити музичні хіти, фото, відеокліпи гурту «Друга Ріка», а також інших музикантів. У розділі «Портали артистів» можна відвідати портали найпопулярніших українських виконавців, завантажити контент для мобільного і дізнатися свіжі новини про зірок музики.
 
Заходьте в розділ «MUZon», читайте історію чату і дивіться унікальні фото з гуртом «Друга Ріка»!
                    
повернутися до новин