Про проект и условия сотрудничества    Партнеры
Українська English
Главная Статьи Видеоинтервью Менеджеры читают Форум Конференции События Архив опросов
Видеоинтервью
Конференции
События
Маркетинг и продажи
Финансы
Управление талантами
Операционный менеджмент
Стратегии и управление
Конференции
Марина Горкина: Инновационные инструменты PR

14.08.2008
Все конференции
Фото дня
"Как создать бизнес на украинских инновациях" 18.12.2007
Все фото
Форум
Корпоративні цінності: нитка, з якої зіткана реальна стратегія
18.09 09:20
Які ви маєте пропозиції для покращення нашого проекту?
13.09 20:03
Лен Тревіно: Щоб впровадити стратегію, її треба донести кожному працівнику
11.09 17:37
Фінансовий консалтинг: шлях до вдосконалення. Частина 5
10.09 18:11
Коли компанії створюють штучний ажіотаж
08.09 15:19
Інновації в дизайні упаковок
08.09 13:33
Багато змін
03.09 16:40
Фінансовий консалтинг: шлях до вдосконалення. Частина 4
02.09 15:47
П
31.08 14:05
"Україна займає 3 місце за динамікою розвитку Інтернету", - Роман Гавриш
22.08 10:01
Все темы

Обмен опытом

Антон Попов: "Блоги - новая сфера влияния"

іnnovatіons.com.ua в партнерстве с "Баланс Бизнес Букс" провел е-конференцию с Антоном Поповым на тему "Блоги - новая сфера влияния".

Антон Попов - один из самых известных русских экспертов по инновационным медиа и интерактивному маркетингу,  автор авторитетного блога www.blogbook.ru, директор маркетинговой компании "Редкая марка". Антон Попов является автором двух книг: "Маркетинговые игры. Развлекай и властвуй" и "Блоги. Новая сфера влияния".

 

Михаил Колиснык, Евгений Пенцак: Принципы построения персональных финансов

іnnovatіons.com.ua провел интернет-конференцию с Михаилом Колисныком та Евгением Пенцаком, профессорами финансов Киево-Могилянской Бизнес-Школы [kmbs].

Тема конференции: "Принципы построения персональных финансов". Как управлять собственными финансами? Как составить личный баланс? Как определить "честные" проценты? Какие есть ловушки в потребительских кредитах? Как рассчитать окупаемость обучения? Вы можете получить ответы от ведущих специалистов - Михаила Колисныка и  Евгения Пенцака, ознакомившись с их комментариями на конференции.

Марина Стародубская: Социальная ответственность бизнеса - часть стратегии и функция управления 

іnnovatіons.com.ua провел интернет-конференцию с Мариной Стародубской - одним из ведущих украинских специалистов в области Социальной Ответственности Бизнеса. Марина Стародубская является заместителем Главы Правления UAPR и генеральным директором консалтинговой компании "Михайлов и Партнеры. Украина".

Тема конференции: "Социальная ответственность бизнеса - часть стратегии и функция управления".

 

Лариса Васильева: Инвестиционные фонди - новый финансовый инструмент

Украинский фондовый рынок - один из наиболее динамичных в мире, и компании по управлению активами радуют своих клиентов более чем хорошими доходами. Сейчас ситуация становится еще интересней - ведь всем известные январские события на мировых фондовых рынках.

Во всех этих перипетиях инвестиционных фондов никто лучше не знается, как первоклассный специалист с хорошим опытом работы на фондовом рынке. Поэтому іnnovatіons.com.ua провел Интернет-конференцию с Ларисой Сергеевной Васильевой, директором департамента по продажам и работы с инвесторами компании "КИНТО".

Тема конференции  - "Инвестиционные фонды - новый финансовый инструмент".

Владислав Радыш: Информационная безопасность для бизнеса

23 января, в среду, c 11:00 до 12:00  пройдет е-конференция с Владиславом Радышем, директором по развитию бизнеса представительства Cisco в Украине.

Тема, которая будет обсуждаться - "Информационная безопасность для бизнеса". Речь будет идти о важности информационной безопасности в современной бизнес-среде.

Вы можете задавать свои вопросы Владиславу Радышеву.

Креативність в українському бізнесі

Андрій Федоров – директор групи компаній UNITED COMMUNICATIONS та один з найвідоміших маркетингових спеціалістів на українському ринку. І він поділився своїм досвідом та знаннями з відвідувачами innovations.com.ua.

До Вашої уваги – інтернет-конференція з Андрієм Федоровим. Тема – «Креативність в українському бізнесі». Читайте у відповідях Андрія про силу творчого підходу до бізнесу та маркетингу, про нестандартні стратегії, і про те, як не займатися креативом заради креативу.

Як ефективно залучати та утримувати таланти

Оксана Семенюк – HR-директор компанії «Крафт Фудз Україна», яка створила та впровадила систему управління талантами у своїй компанії.  Звичайно, кожна система гарно виглядає на папері, проте її впровадження – це тяжка кількарічна робота команди людей. Оксана Семенюк цей шлях пройшла, і зробила це успішно, адже її досвід запозичують відділення «Крафт Фудз» інших країн.

20 листопада 2007 року, під час е-конференції, Оксана Семенюк поділилася своїм досвідом створення системи управління талантами в "Крафт Фудз Україна".

Приватна пенсія: чим це актуально для українського менеджера?

Як говориться в одній рекламі, "думай головою, що буде над головою": в Україні все більшої популярності набувають недержавні пенсійні фонди.

Які особливості та переваги недержавних пенсійних фондів, чим вони можуть бути корисними для українських управлінців, і які нові тенденції розвитку цих фондів спостерігаються в Україні? На ці та інші питання  під час інтернет-конференції 26 жовтня 2007 року відповіли Віталій Григорович Мельничук, віце-президент компанії по управлінню активами «КІНТО», та Ірина Михайлівна Васильєва, керівник відділу пенсійних фондів компанії "КІНТО".

Українські комунікації: медіа перед "цифрою", PR перед глобалізацією

Куди рухається ринок медіа і як виглядатимуть українські медіа через 10 років, які виклики несе глобалізація і які унікальні для решти світу особливості чекають інвесторів в Україні, про цифрові виклики, про регулювання державою, про справжню відкритість і публічність та про "технології"?

Саме про це і була 28 вересня Інтернет-конференція з Євгеном Глібовицьким!

 

 

Логічно, Ватсон!

Теорія обмежень (англ. Theory of constraints) — філософія менеджменту з чіткою метою — «робити» гроші (making money). Згідно з цією теорією кожна організація має хоча б одне обмеження, яке перешкоджає системі досягати вищої роботи у досягненні цілі. Всі ці обмеження можуть бути класифіковані як внутрішні обмеження ресурсу, як обмеження ринку та як обмеження політики. Щоб керувати роботою системи, ці обмеження мають бути ідентифіковані і старанно розглянуті. Саме про це і була 19 вересня Інтернет-конференція з Сергієм Гвоздьовим!

 

 

Імпровізація в управлінні як оптимальна стратегія

  Анатолій Нейолов - керівник театру "Чорний квадрат" ділиться з бізнесом своїми думками щодо інновацій, привнесення нового у традиційний театр. Використовуючи театральне мистецтво, "Чорний квадрат" розвиває кілька напрямків свого бізнесу, що роблять мистецтво прибутковою справою.

Основою театру є імпровізація, що полягає у виборі найбільш оптимального рішення в певній ситуації. Саме це забезпечує контроль над емоціями і є оптимальною життєвою стратегією в управлінні та і взагалі у житті.

Про цікаві відповіді на цікаві запитання читайте у результатах Інтернет-конференції, яка відбулася за сприяння Innovations.com.ua із Анатолієм Нейоловим.

Бюджетний атеїзм, або Чому бюджетування НЕ потрібне

"Чи Ви бюджетуєте?" - на це питання більшість менеджерів відповідають "Так!". Однак, якщо запитати: "А навіщо?", то вам скажуть: "Тому, що так прийнято в усіх компаніях". І тільки ті, хто знайомий з інноваційною, модерною альтернативною концепцією, можуть дозволити собі сказати: "Ми не бюджетуємо і не будемо цього робити, тому що не бачимо в цьому ніякого змісту". Як жити за концепцією Beyond Budgeting, як керівникам вибратися з пастки щорічних планів?...

Про не менш цікаві запитання та відповіді читайте у результатах Інтернет-конференції, яка відбулася за сприяння Innovations.com.ua із Михайлом Колісником, професором із фінансів kmbs.

 

Чому українському менеджменту необхідна революція у мисленні?

Більшість українських компаній, як на глобальному, так і на національному рівні успішно займають нішу "низької ціни". Однак протягом останніх кількох років китайські товари, які стають все дешевшими та дешевшими, витісняють українські (і далеко не лише українські) з цієї ніші. Отже, потрібно буде перепозиційовувати свої товари і послуги в нішу високої якості, а це вимагає значно більшого наголосу на інноваціях у всьому. Керувати підприємством, яке займає нішу низької ціни, найефективніше можна завдяки авторитарним методам. Інноваціями так не покеруєш. Потрібно робити значно більший наголос на людях, на позитивній, а не негативній мотивації, на ліберально-демократичних методах управління. У цьому і полягає суть у революції в мисленні. Сучасний український менеджмент вцілому лише готується до цього...

Про цікаві запитання та не менш цікаві відповіді на них читайте у результатах Інтернет-конференції, яка відбулася за сприяння Innovations.com.ua із Павлом Шереметою, деканом kmbs.


Поиск по сайту
Расширеный поиск
Регистрация

Менеджеры читают
Миграция ценности
30 Июль 2008
От хорошего к великому
26 Июнь 2008
Золотые правила Гарварда и McKinsey
24 Июнь 2008
Далее
Опрос
Какая из потребностей для Вас является первостепенной?
потребность в достижении
потребность в контроле
потребность в причастности
потребность в самореализации
Результаты     Архив опросов

Партнеры

 
 
  © 2007 «Innovations.com.ua»
Использование материалов сайта разрешается при условии ссылки
Created by Webo