Номер 189 за 16.10.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Якби в Україні повторилася грузинська ситуація, чи пішли б ви воювати проти російського агресора (чи відпустили б чоловіка)?
Так
Ні
Залежно від обставин
ВАжко сказати, не визначився(-лася)
     

Бар — не проти Ізраїлю
Подружка Ді Капріо судиться з газетою
Степанида ХВОЩ   

Подружці голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо по життю не щастить із Фемідою: щонайменше раз на рік ізраїльську топ–модель Бар Рафаелі викликають до суду. Скажімо, минулого року проти Бар подав судовий позов її колишній агент Рафі Агів, який вимагав компенсації в розмірі 1,2 мільйона шекелів за те, що манекенниця достроково розірвала з ним контракт. А раніше Рафаелі, яка є однією з найпопулярніших моделей в Ізраїлі, сама звернулася до суду, вимагаючи понад півтора мільйона шекелів (близько 400 тисяч доларів) за перед­часне звільнення з роботи від компанії «Ренуар», чиїм «обличчям» була більше року. І, до речі, виграла.


«Радіоголови» на веселках
Група Radiohead випустила новий альбом у віртуалі
Михайло ГЕЙМОВЕР   

Сьомий альбом британського гурту Radiohead має назву In Rainbows — «На веселках». Він вийшов кілька днів тому і вже заслужив схвальні відгуки. Впливовий музичний часопис «Роллінг стоунз» поставив «Веселці» 4,5 бала (за п’ятибальною шкалою).


Анекдоти

Увага, на ринок виходить новинка: «Орбіт–цитрамон». За прогнозами маркетологів, пік продажів припаде на ранок наступного понеділка.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Гаряча тема
Світ
Селяни і Ко
Постаті
Право
Культура
Світ захоплень
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ