Номер 186 за 11.10.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Якби в Україні повторилася грузинська ситуація, чи пішли б ви воювати проти російського агресора (чи відпустили б чоловіка)?
Так
Ні
Залежно від обставин
ВАжко сказати, не визначився(-лася)
     

Їздимо частіше
Лідери вітчизняної суперліги поки що перемагають
Вадим АВДАСЬОВ   

Нинішній сезон для кращих вітчизняних гандбольних клубів став особливим уже хоча б з огляду на те, що суттєво переформатовано календар матчів. Відтепер команди не грають спарені зустрічі, а їздять у гості чи приймають опонентів удома лише в одному матчі.


Тимощук помститься за земляків
Визначилися суперники в груповому турнірі Кубка УЄФА

Слідом за Лігою чемпіонів у групову стадію вступає й другий за значенням клубний турнір Старого світу. Позавчора жереб розкидав 40 команд у вісім груп; матчі почнуться 25 жовтня. Українські клуби до цієї стадії не пробилися, натомість їхні суперники дісталися російським колективам, які не зазнали втрат у попередніх колах.


Журналісти в подарунок
До 525–ї річниці міста у Моршині відбувся незвичний матч
Андрій ФОМЕНКО   

У перші вихідні жовтня містечко Моршин, що на Львівщині, святкувало ювілей — з моменту його заснування минуло 525 років. Серед багатьох святкових заходів — таких, скажімо, як ярмарок меду, — відбулося й два спортивні. Зокрема, на сцені місцевого Палацу культури мірялися силами кращі українські бійці у так званому «класі К–1» (більше схоже на кікбоксинг із застосуванням кидків). А трохи раніше зіграли футбольний матч команди київських спортивних журналістів і місцевого клубу.


ХРОНІКА


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Селяни і Ко
Право
Суспільство
Минуле і думи
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

НБУ

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ