This version of the page http://fckarpaty.lviv.ua/cat/press/?news_id=2342&mode=full (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-19. The original page over time could change.
Закарпатець, Вовкодав та Винищувач: топ-5 гравців «Карпат» у березні ||| Футбольний клуб "Карпати"(Львів) - офіційний сайт
 |  «Карпати-2» - «Нафком» (Бровари) – 0:0 |  Набираємо обертів! Ролик до матчу "Карпати" - "Металіст" (ВІДЕО) |  «Карпати» - «Металіст»: земля кругла | 
МАТЧІ
наступний

8-й Тур, 21.09.2008, 17:00, Львів

Карпати
Львів
-
Металіст
Харків
-

on-line
протокол

попередній

1/16 Кубку України, 14.09.2008, Олександрія, КСК "Ніка", 16:00

ПФК
Олександрія
1
Карпати
Львів
0

до матчу після матчу
on-line
протокол



Турнірна таблиця
команда і о
1 Металург Д 7 18
2 Динамо 7 16
3 Ворскла 7 14
4 Металіст 7 12
5 Дніпро Д 7 12
6 Чорноморець 7 10
7 Зоря 7 9
8 Кривбас 7 9
9 Металург З 7 9
10 Арсенал К 7 9
11 Шахтар Д 7 7
12 Карпати 7 7
13 Львів 7 5
14 Харків 7 5
15 Таврія 7 4
16 Іллічівець 7 3

календар ігор   Карпати в сезоні  






ГОЛОСУВАННЯ
Яким, на Вашу думку, буде результат поєдинку "Карпати" - "Металіст"?

Впевнена перемога "Карпат"
Мінімальна перемога "Карпат"
Нічия
Впевнена перемога "Металіста"
Мінімальна перемога "Металіста"


дивитись результат  


Преса про нас

Закарпатець, Вовкодав та Винищувач: топ-5 гравців «Карпат» у березні
06.04.2008

Топ-5 гравців «Карпат» у березні

1. Василь Кобін
Рятівна паличка «зелено-білих», що за потреби зіграє на будь-якій позиції, в останньому матчі березня - проти луганської «Зорі» - сповна відчув смак свободи. Граючи на позиції «вільного художника», Василь приніс відчутну користь команді просто-таки радіокерованими пасами. У ногах та світлій голові Кобіна були зосереджені всі нитки атак «Карпат». Як наслідок, його шикарна гольова передача на Кірильчика була по достоїнству оцінена трибунами «України». І хоч більше уболівальницьких вістів у вигляді аплодисментів зібрав автор «дублю» Максим Фещук, Кобін, без сумніву, своєю стабільною грою від початку другої частини чемпіонату заслужив на звання найкращого карпатівця березня. Василь, володіючи запаморочливим талантом, в якості своєрідного бонусу з легкої руки Валерія Яремченка отримав ще й пресловутий «закарпатський характер». І хоч присутнім на післяматчевій прес-конференції журналістам так і не вдалося «розкрутити» коуча львів’ян на його власне тлумачення цього новітнього терміну, ризикну припустити, що Валерій Іванович мав на увазі вражаючу працелюбність Кобіна, його спортивну впертість чи, радше, затятість на полі. Що ж, нема поганого, щоб на добре не вийшло: через дискваліфікацію Ігоря Худоб`яка у матчі з «Зорею» та коротку лаву запасних Кобін оформився у головний креативний аргумент Яремченка і, впевнений, розглядатиметься тренером як наріжний камінь у фундаменті майбутніх успіхів команди.

2. Самсон Ґодвін
За амплуа Сем, як називають його у команді, типовий «вовкодав», що намертво вгризається у суперника ефектними підкатами. За цим футбольним елементом неймовірно пластичний і непоступливий нігерієць однозначно входить щонайменше до першої п’ятірки гравців українського чемпіонату. Самсон поступово долає й свою давню хворобу – острах завершувати атаки команди ударами по воротах. Чого вартий лише його прицільний постріл по динамівських воротах, з яким лише дивом впорався Шовковський! У березні Ґодвін, взявши високу планку в стартовому матчі сезону проти ФК «Харків», не опускав її, чим і заслужив друге місце в нашому рейтингу. Загалом же, інкрустована чорним діамантом середня ланка «Карпат» з початку сезону загальмувала лише раз, коли програла боротьбу в першому таймі «Нафтовику» з Охтирки. У тотальному ж домінуванні «Карпат» в центрі поля у решті матчів березня чимала заслуга африканця.

3. Максим Фещук
Макс розпочав весну по-ковєльськи яскраво, забивши у ворота ФК «Харків». Після трьох холостих матчів винищувач Фещук розродився швидкісним 8-хвилинним «дублем», деморалізувавши суперника і фактично вже на старті матчу забезпечивши своїй команді перемогу. В одному з інтерв’ю нападник нарікав на певні проблеми з екс-тренером «Карпат» Олександром Іщенком, які коштували йому стабільного місця в основному складі. Тепер же, сподіваємось, Фещук знайшов свого тренера, а «Карпати» реанімували свого Фещука, який ледь не загубився в турнірі дублерів, як десятки інших українських талантів.

4. Юрій Мартищук
Певною мірою це стосується й молодого голкіпера «зелено-білих». Кинувши свого часу якір у резерві, показуючись на «Україні» лише по великих святах, з приходом у тренерський штаб «Карпат» нового коуча воротарів Ігоря Куліша у Мартищука знову прорізались крила за спиною. Звісно, не обходиться без помилок, як-от у матчі з київським «Динамо», однак Юра нині - гравець команди, який прогресує найшвидше.

5. Микола Іщенко
Жорсткий і безкомпромісний на полі та скромний поза ним. Справжній капітан команди, на думку багатьох футбольних фахівців, найближчий з карпатівців до збірної України. Три пропущені голи у ворота «Карпат» у п’яти матчах березня – непоганий показник для лінії захисту, диригентом якої є саме Іщенко. Спостерігаючи за безупинним ростом цього гравця, щось підказує: його пік ліквідності ще далеко попереду…


Валерій Яремченко
Головний тренер «Карпат»


– У кожного своя думка: вболівальників, спеціалістів, журналістів. Як рядовий уболівальник можу погодитися з результатами опитування і перемогою Василя Кобіна. Як спеціаліст і тренер можу сказати, що найкращим гравцем у березні була команда. Не став би виокремлювати Кобіна чи Максима Фещука. Це не коректно з педагогічної точки зору.

– На останній прес-конференції ви сказали, що Кобіну потрібно змінювати свій закарпатський менталітет. Що ви конкретно мали на увазі?

– Людям з цього регіону України потрібно більш критично ставитися до себе та своїх партнерів і прислуховуватись до думки інших. Тим паче, до тренерської думки. Вони повинні розуміти, що тренер хоче для них лише добра.


Результати опитування щодо найкращого гравця березня на офіційному сайті ФК "Карпати" (проголосувало 735 вболівальників):

ТОП-5

1. Фещук - (165 голосів) - 22%
2. Кобін - (159) - 21%
3. Мартищук - (127) - 17%
4. Худоб’як - (70) - 9%
5. Ґодвін - (56) - 7%


Матчі «Карпат» у березні:

«Карпати» – «Харків» - 1:0
«Металург» Д – «Карпати» - 1:0
«Карпати» – «Динамо» - 1:2
«Нафтовик» – «Карпати» - 0:0
«Карпати» – «Зоря» - 3:0

Данило Нікуленко, Ярослав Біляч, Інформаційний центр ФК "Карпати"


Загрузка...


 ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ
логін
пароль

реєстрація  
забули пароль?  








КАРПАТИ ТБ

12.09.2008
У понеділок, 15-го вересня, дивіться усе, що варто знати "ПроКарпати". Телеканал ЛТБ - 22.40

детальніше  



ТИЖНЕВИК


Тижневик "Карпати" (01.09.2008)

детальніше  

















© ФК Карпати. Всі права захищено. 2006 - 2008. WEB-дизайн REKLAMA.lviv.ua