This version of the page http://fckarpaty.lviv.ua/cat/inter/?news_id=2679&mode=full (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-19. The original page over time could change.
Андрій Покладок: „В паспорт гравцям ніколи не заглядаю” ||| Футбольний клуб "Карпати"(Львів) - офіційний сайт
 |  «Карпати-2» - «Нафком» (Бровари) – 0:0 |  Набираємо обертів! Ролик до матчу "Карпати" - "Металіст" (ВІДЕО) |  «Карпати» - «Металіст»: земля кругла | 
МАТЧІ
наступний

8-й Тур, 21.09.2008, 17:00, Львів

Карпати
Львів
-
Металіст
Харків
-

on-line
протокол

попередній

1/16 Кубку України, 14.09.2008, Олександрія, КСК "Ніка", 16:00

ПФК
Олександрія
1
Карпати
Львів
0

до матчу після матчу
on-line
протокол



Турнірна таблиця
команда і о
1 Металург Д 7 18
2 Динамо 7 16
3 Ворскла 7 14
4 Металіст 7 12
5 Дніпро Д 7 12
6 Чорноморець 7 10
7 Зоря 7 9
8 Кривбас 7 9
9 Металург З 7 9
10 Арсенал К 7 9
11 Шахтар Д 7 7
12 Карпати 7 7
13 Львів 7 5
14 Харків 7 5
15 Таврія 7 4
16 Іллічівець 7 3

календар ігор   Карпати в сезоні  






ГОЛОСУВАННЯ
Яким, на Вашу думку, буде результат поєдинку "Карпати" - "Металіст"?

Впевнена перемога "Карпат"
Мінімальна перемога "Карпат"
Нічия
Впевнена перемога "Металіста"
Мінімальна перемога "Металіста"


дивитись результат  


Інтерв'ю

Андрій Покладок: „В паспорт гравцям ніколи не заглядаю”
04.08.2008

Інтерв’ю з ес-форвардом „Карпат”, а нині головним тренером львівської „Галичини”

Один з улюбленців фанів „Карпат” минулого століття Андрій Покладок у складі „зелено-білих” зіграв 172 матчі, забивши в них 53 голи. Завершивши кар’єру гравця, Андрій не розлучився з футболом, а залишився у ньому в якості тренера. Нині екс-форвард очолює львівську „Галичину”, яка на пару з ФК „Рава” з Рави-Руської є беззаперечними лідерами новоствореної Прем’єр-ліги Львівщини.

- Практично ні в кого не виникає сумніву, що „Галичина” і „Рава” нині помітно переважають у класі інші команди Львівщини. І все таки, на вашу думку, хто є сьогодні найсильнішою командою обласного масштабу?

- На мою думку, „Галичина” та „Рава” – за своїми силами приблизно рівні команди, про що свідчить і їхнє турнірне становище в Прем’єр-лізі. Та й у матчах між собою ми поділили очки порівну. В першому колі фортуна посміхнулася равчанам, а в другому нам. Причому не обійшлося без везіння.

- Вважаєте, що більш справедливим підсумком у поєдинку другого кола була б нічия?

- В тому то й справа, що ні, так я не вважаю. Адже перевагою практично весь час володіли ми. Хоча і суперник мав кілька моментів. Зокрема, „Рава” не реалізувала вихід сам-на-сам з воротарем. Але ж забили ми лише з пенальті, який арбітр призначив незадовго до закінченя матчу. Так що могла бути й нічия.

- По пенальті в суперників претензій не було?

- Як на мене, пенальті був чистим. Але футбол, це така гра, в якій сторона, що програла, ніколи не буває задоволена суддівством. Ось і в цьому матчі дехто з равчан намагався довести, що порушення правил не було. Проте суддя притримувався іншої думки, а решта можуть говорити що хочуть і скільки завгодно. Кому цікаво їх слухати, нехай собі слухають.

- Виступом своєї команди в першій половині сезону задоволені?

- Раз йдемо на першому місці, то напевно задоволений. Хоча лідерство ми захопили лише в останній грі другого кола. Можна сказати, хлопці трохи підсолодили настрій перед відпусткою.

- А в ігровому плані претензії до команди загалом і до окремих виконавців є?

- Я ще не чув, щоб якийсь тренер був на сто відсотків задоволений грою своєї команди. Завжди хочеться трохи кращого. От і я був би не проти добрати в кожну лінію одного – двох хороших виконавців. Хоча з іншого боку, наприклад, які можуть бути претензії до оборони, коли в десяти матчах ми пропустили лише три м’ячі. В півзахисті у нас також порядок. Та й на нападаючих нарікати аж ніяк не можу. Так що, як кажуть, дай Боже, щоб так було й надалі.

- За літню перерву якісь кадрові зміни в „Галичині” відбулися?

- Мінімальні. Від нас пішов Віталій Тиркало, який хоче спробувати свої сили в складі „Арсеналу” з Білої Церкви у другій лізі. Ми ж в свою чергу запросили захисника з „Рави” Василя Огаля. Ось і всі зміни. Можливо, ще будемо пробувати когось з молодих гравців нашого фарм-клубу кам’янко-бузьких „Карпат”.

- Ми говорили про „Галичину” і „Раву”. А що скажете про решту команд Прем’єр-ліги?

- Що тут казати, коли все видно з турнірної таблиці. Равчани один раз зіграли внічию з Червоноградом, а ми виграли всі матчі. Між двома лідерами та рештою команд наразі в турнірній табличці не відрив, а прірва.

- Проте дехто з тренерів вважає, що турнірне становище не зовсім правильно відображає істинне співвідношення сил у лізі?

- Говорити можна, що завгодно. Знаєте, як кажуть у футболі: результат на табло, а всі розмови після матчу – це вже демагогія. Шкода лише, що „Княжа” знялася з Прем’єр-ліги і тепер залишилося тільки п’ять команд. Але ми тепер заявилися ще і в Кубок України серед аматорських колективів. А ще є Кубок Львівської області. Так що ігрової практики в команди буде достатньо. Та й завдання у нас стоять перемагати в кожному матчі і в кожному турнірі.

- Як команда готувалася до другої половини сезону?

- З відпустки зібралися 16-го липня. Тренування проводили щоденно. Першу офіційну гру після перерви провели вдома проти „Олімпу” з Івано-Франкового - чвертьфінал Кубка області. Тепер на черзі третє коло Прем’єр-ліги. І одразу на старті на нас чекає очне протистояння з головним конкурентом „Равою”.

- Наскільки важливою для „Галичини” є роль ветеранів?

- А біля кого буде вчитися молодь? Я можу розказати, що потрібно робити. Але ж необхідно, щоб хтось все це молодим гравцям ще й показав. Та й досвідчені гравці повинні бути в кожній команді, якщо вона, ця команда, звісно хоче досягати результату. А упередженого ставлення до ветеранів я не розумію. Адже в тій же Італії багато гравців лише після 30-ти починають по-справжньому себе проявляти. А в нас, щойно минуло 30, як його вже відправляють на пенсію. Та якщо людина має бажання і їй дозволяє здоров’я, то грати можна і в сорок з лишнім. Пригадайте, коли у вищій лізі почали грати ті ж Володя Вільчинський, Едік Валенко. А Іван Гамалій дебютував у „Карпатах” в 37! І яку користь приносив команді! А нашому Івану Павлюху лише 32. До того ж він біжить, дай Боже кожному. То що, його через вік відраховувати з команди? Та він не то що в області, а й у чеміпонаті України не загубиться. Те ж саме можу сказати і про братів Мазурів. Тому я гравцям в паспорт ніколи не заглядаю.

- До речі, про чемпіонат України: „Галичина” не думає заявлятися в другу лігу?

- В цьому році друга ліга вже стартувала, так що це питання вже не актуальне. А що буде наступного року, життя покаже. Прийде зима, побачимо чого ми досягли і тоді будемо вирішувати, що робити і де грати далі. Але в принципі це питання не до мене. Є керівництво клубу, є його власники, тому всі ці питання потрібно переадресувати їм.

Іван ДУПНАК, тижневик "Карпати"


Загрузка...


 ДЛЯ КОРИСТУВАЧІВ
логін
пароль

реєстрація  
забули пароль?  








КАРПАТИ ТБ

12.09.2008
У понеділок, 15-го вересня, дивіться усе, що варто знати "ПроКарпати". Телеканал ЛТБ - 22.40

детальніше  



ТИЖНЕВИК


Тижневик "Карпати" (01.09.2008)

детальніше  

















© ФК Карпати. Всі права захищено. 2006 - 2008. WEB-дизайн REKLAMA.lviv.ua