This version of the page http://novynar.com.ua/politics/18674 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Новинар » Україна » Пінчук: Політика - це не моє
bigmir)net  Пошта   Шукай:      
Україна

Пінчук: Політика - це не моє
25 сiч, 12:40

Наталія Кравчук/Корреспондент
Український бізнесмен Віктор Пінчук в інтерв'ю українським ЗМІ під час організованого ним напередодні в Давосі круглого столу з питань добродійності, пообіцяв, що не прагне до влади й збирається приділяти філантропії усе більше й більше часу.

Пінчук припустив, що в XXІ столітті роль філантропії буде збільшуватися величезними темпами.

"Для мене філантропія - ключова діяльність, я їй буду приділяти усе більше й більше уваги, 50% свого часу. Тому що такі проекти управляються більш складно, ніж бізнес- проекти", заявив він.

Пінчук сказав, що не бачить нічого поганого в тому, що бізнесмени, які активно займаються філантропією, роблять це, зокрема , і для свого іміджу: "У цьому немає нічого поганого. У нормальної людини це одна з нормальних мотивацій. Мені, як бізнесмену, цікаво брати участь у будівництві суспільства. Як можна це робити - двома шляхами: або беручи участь у політичній діяльності, або беручи участь у суспільній діяльності".

За словами Пінчука, він давно для себе визначив, що він не політик. "Це не моє. Я давно не прагну до влади. Я прагну бути вільною людиною. У мене є один шлях- як бізнесмен приділяти увагу громадським  проектам".

За даними українського журналу Новинар, Віктор Пінчук посідає перше місце в рейтингу український філантропів - в 2007 році він виділив на благодійність близько 103 млн гривень.

Нагадаємо, 24 січня в рамках українських заходів у дні Всесвітнього економічного форуму в Давосі пройшов круглий стіл з питань добродійності, у якому взяли участь представники провідних філантропічний організацій світу.

Голова Фонду Україна 3000 Катерина Ющенко зазначила, що роль держави в підтримці добродійників в Україні є недостатньою.

Сьогодні, 25 січня, у Давосі вже в четвертий раз відбудеться українська ланч- конференція, організована фондом Віктора Пінчука, у якій візьме участь Президент України Віктор Ющенко.

За матеріалами Корреспондент.net

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору  
Коментарів (2)
Додайте свій коментар
Залишилось 1000 символів
Змінити зображення
Якщо Ви не бачите зображення з контрольними символами, це означає, що у вашому браузері відключено підтримку графіки. Включіть її та перезавантажте сторінку.
Відсортувати за датою 
Prometeus  (анонiм) | 25.01.2008, 14:08
Якби не допомога теся, ходив би зараз Вітя Пінчук голий і босий...
Відповісти  
Гість  (анонiм) | 14.02.2008, 17:17
Вообще филантропией занимаются сейчас все кому не лень. Начиная от любого мелкого предпринимателя, и заканчивая олигархами и женой президента. http://new.humanism.org.ua/index.php?option =com_content&task=view&id=94&It emid=30 мода такая
Відповісти  

Останні новини

  • Буш вважає Індію одним із найбільших виробників наркотиків   04:37 Коментарі (0)
  • МЗС РФ: НАТО заохочує Грузію до нових авантюр   03:50 Коментарі (0)
  • На виборах глави правлячої в Ізраїлі Кадіми перемогла Ципі Лівні   01:36 Коментарі (0)
  • Комуністи відсвяткували річницю приєднання Західної України   00:53 Коментарі (0)
  • Держдеп США визнав дії Грузії в Південній Осетії короткозорими і помилковими   00:19 Коментарі (0)

Популярні статті

  • На Прикарпатті учителька молодших класів торгувала наркотиками  16:18 Коментарі (21)
  • Мітинги БЮТ, НУ-НС і ВО Свободи закінчилися бійкою  18:38 Коментарі (13)
  • Японці живуть довше за всіх  18:58 Коментарі (12)
  • ЗМІ: Чотири арабські держави можуть визнати Південну Осетію і Абхазію  03:20 Коментарі (11)
  • П'ятнадцята книжкова осінь - наш репортаж зі Львова  17:55 Коментарі (7)
Погода
 
Курс валют:
   1USD 4.85   1EUR 6.90