This version of the page http://www.nokia.ua/A4641026?newsid=-13286 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Попередження про шахрайські розсилки по sms і електронній пошті від імені Nokia
Липня 22, 2008




Корпорація Nokia повідомляє, що останнім часом почастішали випадки шахрайських розсилок по sms і електронній пошті від імені Nokia. Користувачі отримують sms-повідомлення або листи по електронній пошті з пропозицією взяти участь в лотереї або рекламній акції від імені Nokia, для чого необхідно перерахувати до фонду Nokia певну суму. Також шахрайські повідомлення можуть повідомляти, що обліковий запис або номер абонента були відібрані шляхом випадкової вибірки, даний абонент став володарем великого призу і повинен надати свої особисті дані для його отримання. У багатьох випадках шахраї діють від імені “ГРУПИ СПРИЯННЯ ВІДДІЛУ ПО ЗВ'ЯЗКАХ З ГРОМАДСЬКІСТЮ, Nokia Mobiles
22 Стемфорд, Lincs, PE9 2YP, Лондон, Об’єднане Королівство”.

Nokia не проводить і ніколи не проводила подібних акцій, і не має відношення до тих, хто розсилає подібні повідомлення. Всі акції Nokia завжди проходять на офіційних майданчиках і спеціально анонсуються на сайті www.nokia.com/www.nokia.ua і в ЗМІ.

Якщо ви отримали повідомлення з пропозицією взяти участь в якій-небудь акції Nokia, а інформації про таку акцію немає в офіційних джерелах (анонси на web-сайтах Nokia / реклама в ЗМІ) – це шахрайство. Будь ласка, не реагуйте на такі пропозиції і у жодному випадку не перераховуйте гроші на рахунок шахраїв. Також майте на увазі, що у випадку, якщо ви відповісте на подібне повідомлення, ваша особиста інформація може надалі використовуватись шахраями.

Nokia спільно з операторами і правоохоронними органами докладає будь-яких можливих зусиль по боротьбі з даним шахрайством.

Про Nokia
Nokia — світовий лідер в галузі мобільних комунікацій, рушійна сила конвергенції і зростання мобільної індустрії і Інтернет. Nokia пропонує широкий спектр мобільних пристроїв, послуг і програмного забезпечення, що забезпечують людям нові можливості у сфері музики, навігації, відео, телебачення, роботи з зображеннями, ігор, бізнес-мобільності та ін. Один з ключових напрямів діяльності Nokia – розвиток пропозиції у сфері Інтернет-послуг, рішень і програмного забезпечення для корпоративних користувачів. Також за допомогою дочірньої компанії Nokia Siemens Nerworks корпорація постачає устаткування, рішення і послуги для мереж стільникового зв'язку.
www.nokia.ua



Додаткова інформація:

Nokia
Вікторія Єрьоміна
— менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
Тетяна Оберемова — фахівець із зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
+ 7 (495) 795-05-00, 795-05-09 (факс)
nokiarussia@nokia.com

Інформаційна підтримка
Агентство SPN Ogilvy
+3 044 5810990
Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com  
Анастасія Пургіна
a.purgina@spnogilvy.com