This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11047 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia N81: Ігри Розуму
Жовтня 22, 2007




19 Жовтень в Клубі «5 елемент» у Києві відбулась презентація нового мультимедійного комп'ютера Nokia N81.

Українські прихильники ультра сучасних гаджетів і хай-тек новинок першими змогли познайомитися з новим пристроєм лінійки Nseries - Nokia N81, що має 8 Гб пам'яті, виділені клавіші управління музикою та іграми, 3,5-мм вихід для навушників і підтримку мереж 3G та WLAN. Саме унікальні характеристики лягли в основу ідеї формату презентації нового мультимедійного комп'ютера - Ігри Розуму.

З початку заходу відбулася прес-частина для журналістів провідних видань, яким було надано унікальну можливість випробувати усі переваги мобільного центру розваг - Nokia N81 в інтерактивному форматі. Усі бажаючі могли взяти участь в музичних та ігрових конкурсах, позмагатися за головні призи. Генеральний менеджер підрозділу Nokia Multimedia в країнах СНД Ігор Харлашкін вручив нагороди найазартнішим гравцям.

Вечір, присвячений виходу нового мультимедійного пристрою, оптимізованого для розваг, музики та ігор - Nokia N81, продовжили ведучі Фагот і Фоззі, учасники відомого гурту «ТНМК», котрі вже не вперше беруть участь у презентації продуктів Nokia. Вони презентували черговий сюрприз для гостей - оригінальну інсталяцію художника Іллі Чичкана «Ігри Розуму 2.0», яку було створено спеціально для цієї події. Фігури таких зірок, як Мадонна, Мік Джаггер, Майкл Джексон, у два рази вищі за зріст людини, митець помістив біля футбольних воріт. А усі бажаючі мали нагоду спробувати забити гол «зірковим воротарям».

«Головне у Nokia N81 - це ігри та музика, тому я і поєднав ці дві стихії у проекті Ігри Розуму 2.0», - прокоментував Ілля Чичкан.

Спеціальним гостем презентації став британський гурт «Crazy P», якого називають справжнім британським проривом. За 6 років існування гурт випустив три альбоми. «Crazy P» є надзвичайно популярними не лише в Англії - вони вже встигли підкорити серця меломанів з Європи та Австралії.

Захід зібрав біля 400 шанувальників сучасної музики, представників шоу-бізнесу і творчої богеми. У кожного, хто брав участь у розіграші, був шанс стати щасливим власником нового Nokia N81. Під час заключної частини вечору переможцю розіграшу подарували новий мультимедійний комп'ютер Nokia N81.



Про Nokіa Nserіes

Модельний ряд високопродуктивних мультимедійних пристроїв Nokіa Nserіes надає мобільні мультим едійні можливості, що не мають аналогів, завдяки успішному поєднанню новітніх технологій, стильно го дизайну і простоти використання. Власники телефонів серії Nokіa Nserіes зможуть різноманітити своє дозвілля, отримати доступ до інформації, робити фотознімки і відеозаписи де завгодно і коли завгодно.

Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com