This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11023 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-18. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia N76 надходить у продаж в Україні та Молдові
Травня 17, 2007




Корпорація Nokia оголошує про початок продажів Nokia N76 в Україні та Молдові. Nokia N76 - визначний розкладний мультимедійний комп'ютер з усіма можливостями Nokia Nseries, виконаний в ефектному компактному корпусі. Одна з ключових можливостей Nokia N76 - потужний музичний функціонал. Меломани оцінять окремі клавіші Quick Cover, за допомогою яких можна швидко та легко контролювати музичні функції пристрою, не розкриваючи його, й отримувати миттєвий доступ до улюблених мелодій завжди та всюди. Маючи пам'ять, достатню для зберігання 1500* композицій, Nokia N76 сумісний зі стандартними навушниками з роз'ємом 3,5 мм та, окрім МР3, підтримує також стандарт Windows Media із захистом DRM.

"Nokia N76 - дуже очікувана користувачами новинка Nseries. Це не просто красивий апарат, а повноцінний мультимедійний комп'ютер, та особливо ми пишаємося музичними можливостями Nokia N76. Найближчим часом Nokia N76 з'явиться у більшості авторизованих точок продажів Nokia в Україні та Молдові. Ми запрошуємо особисто протестувати новинку у місцях продажів та познайомитися з відмінними музичними та іншими мультимедійними функціями цього по-справжньому красивого комп'ютера. Nokia N76 - одне із знакових поповнень нашої лінійки мультимедійних комп'ютерів N-серії", - прокоментував Сергій Нікулін, Бізнес-менеджер Nokia Multimedia в Україні та Молдові.

Nokia N76, що працює на основі платформи S60 3rd Edition, є ідеальним поєднанням стилю та змісту. Останнє поповнення в асортименті Nokia Nseries представляє споживачам широкі можливості мультимедіа, дозволяючи творити, бути на зв'язку, використовувати музику, відео, зображення та Інтернет.

Примітки для ЗМІ:

Повний перелік можливостей Nokia N76 можна знайти на сторінці www.nseries.com/n76

Фотографії в якості, придатній для друку, можна знайти за адресою www.nokia.com/press >photos

Щоб отримати відеоматеріали в якості, придатній для трансляції, відвідайте www.nokia.com/press/broadcastroom , де можна проглянути та запитати відео

* Наводяться значення, обчислені при використанні додаткової картки пам'яті microSD об'ємом 2 Гбайт та середній тривалості пісні 3:45 хвилини, з кодуванням звуку алгоритмом eAAC (M4A) та бітрейтом 48 кбіт/с за допомогою прикладної програми Nokia Music Manager.

При кодуванні звуку алгоритмом ААС з бітрейтом 128 кбіт/с можливе зберігання до 250 пісень.



Про Nokіa Nserіes

Модельний ряд високопродуктивних мультимедійних пристроїв Nokіa Nserіes надає мобільні мультим едійні можливості, що не мають аналогів, завдяки успішному поєднанню новітніх технологій, стильно го дизайну і простоти використання. Власники телефонів серії Nokіa Nserіes зможуть різноманітити своє дозвілля, отримати доступ до інформації, робити фотознімки і відеозаписи де завгодно і коли завгодно.

Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com