This version of the page http://www.ooooonline.com/payment.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-17. The original page over time could change.
Платіжна інформація » Офіційний представник CMS DataLife Engine в Україні


 
     
       
Головна Сторінка   Реєстрація На Сайті   Правила Сайту   Зворотній Зв'язок   RSS 2.0
 
 
CMS DataLife Engine - Актуальний Реліз - 7.2  
   
 
Ви не авторизовані!
логін :  
пароль :  
   
Головна сторінка » Платіжна інформація
Платіжна інформація
 
ОПЛАТА СКРИПТА DATALIFE ENGINE

Оплата скрипта проводиться повністю в автоматичному режимі. Вам достатньо провести оплату, після чого, доступ в розділ для клієнтів Вам буде наданий автоматично. Ліцензійний ключ для активації Вашої копії Ви зможете знайти у своєму профілі.

Всі розрахунки при купівлі ліцензійної версії скрипта проводяться в Євро, проте, Ви можете оплачувати як в доларах США, так і в гривнях чи в рублях. При розрахунку вартості скрипта у валюті, відмінній від Євро, скористайтеся даними валютно-курсового інформера, розміщеного на головній сторінці нашого сайту. Оплата скрипта проводиться в системі WebMoney. Доступ до ліцензійної версії скрипта буде наданий Вам в автоматичному режимі відразу після надходження грошей.

ОПЛАТИТИ ТА ОТРИМАТИ СКРИПТ В АВТОМАТИЧНОМУ РЕЖИМІ


Якщо з деяких причин Ви не в змозі оплатити скрипт в автоматичному режимі, Ви можете провести розрахунок за ДЛЕ, використовуючи прямий платіж на один з наших гаманців в системі WebMoney:

» Євро - WME : E215838804231
» Долар - WMZ : Z158799925794
» Гривня - WMU : U157306528964
» Рубль - WMR : R439666871079

Якщо Ви оплачуєте скрипт, використовуючи прямий платіж, не забудьте при цьому вказати (в коментарі до платежу) ваш нік на цьому сайті. Якщо у Вас немає електронного гаманця, Ви можете придбати передоплачену картку WebMoney (Пункти продажу WebMoney карт), та повідомити нам її коди.

У випадку, якщо Ви замовляєте додаткову (платну) підтримку скрипта, Ви також повинні зареєструватися на форумі підтримки скрипта http://forum.dle-news.ru/ і додатково повідомити нам Ваш нік на цьому форумі. Ваш нік на форумі Ви можете повідомити в ПП адміністрації форуму, або використовуючи зворотній зв'язок на нашому сайті - адміністрації сайту.

ОПЛАТА ШАБЛОНІВ (СКІНІВ) ДЛЯ CMS DATALIFE ENGINE

Всі розрахунки при купівлі шаблонів (скінів) проводяться в Євро, проте, Ви можете оплачувати як в доларах США, так і в гривнях чи в рублях. При розрахунку вартості шаблону у валюті, відмінній від Євро, скористайтеся даними валютно-курсового інформера, розміщеного на головній сторінці нашого сайту. Оплата скрипта проводиться в системі WebMoney.
Оплату Ви можете провести використовуючи прямий платіж на один з наших гаманців в системі WebMoney:

» Євро - WME : E215838804231
» Долар - WMZ : Z158799925794
» Гривня - WMU : U157306528964
» Рубль - WMR : R439666871079

Детальніше процедура придбання шаблонів (скінів) для CMS DataLife Engine описана в розділі Як замовити і оплатити DLE-шаблон
 
 


 
 
  Швидкий доступ до розділів сайту