This version of the page http://www.lvivstory.com/news?pageno=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-16. The original page over time could change.
Новини культурного життя Львова






головна
мапа сайту
як подати інформацію
реклама на сайті
контакти
про проект
культура
туризм
відпочинок
варто побачити
проживання
харчування
регуляторні акти
організації
львівські історії
партнери

Новини культури у Львові

2008-06-13
Презентація оновленої експозиції
з 13 червня  в Музеї Леопольда Левицького відкрито для огляду оновлену експозиціюяка  розташовується у колишньому помешканні визначного українського художника, громадського та культурного діяча, якому належить вагомий внесок у формування традицій львівської школи графіки ХХ століття.
читайте далі
2008-06-12
Виставка "Доторкнутись і побачити"
з 12 червня  в Італійському Дворику експонується фото-виставка для незрячих "Доторкнутись і побачити". На виставці представлено 30 рельєфних репродукцій оригінальних фотографій із серії «Українці» на прозорому аркуші формату А3. Кожна світлина супроводжується звуковим описом оригіналу на MP3-плеєрах. Тексти озвучили 18 відомих українців.
читайте далі
2008-06-12
У Музею народної архітектури та побуту
12 червня відбулась презентація нового музейного об'єкту у секторі Гуцульщина та відкрилась виставка дитячих робіт студії «Равлик». На виставці представлено дитячий живопис, моделювання, аплікацію та скульптуру.
читайте далі
2008-06-10
Фотовиставка Олівії Кирсанової
10-20 червня  в Музеї ідей експонуватиметься фотовиставка Олівії Кирсанової "Загадка космосу або незримий світ" (виставка супроводжується музикою Романа Коляди). Мета виставки – показати глибокий зв'язок космічної енергії із земним різноманіттям. 
читайте далі
2008-06-10
"Львів - місце проживання"
10-22 червня в галереї "Зелена канапа" експонуватиметься персональна виставка фотохудожниці Алли Сімутіної "Львів - місце проживання". Прийдіть і подивіться на Львів, крізь фотооб'єктив художниці. Ви побачите її Львів і можливо, надихнетесь і приєднаєтесь до сотні фотографів, щоб побачити, або показати свій Львів.
читайте далі
2008-06-10
Виставка "Каїрський альбом"
з 10 червня до 24 червня в Музеї етнографії та художнього промислу експонуватиметься виставка Юрія Ямаша "Каїрський альбом"
читайте далі
2008-06-09
"Подбай про ближнього"
9-15 червня у Львові пройде Екуменічний соціальний тиждень "Подбай про ближнього".Акція включатиме міжнародну академічну конференцію про український кооперативний рух, тренінги-навчання для львівських соціальних організацій та культурний екуменічний фестиваль, в якому візьмуть участь музиканти, артисти, художники, фотографи.
читайте далі
2008-06-09
Міжнародний освітній проект
з 9 червня розпочалась реєстрація на участь в майстер-класі "Introduction"/"Знайомство" який відбуватиметься 3, 4, 5, 6 липня 2008 року в Києві для подальшої участі у міжнародному освітньому проекті "Процесія символів".
читайте далі
2008-06-09
Виставка графіки
з 9 червня у галереї "Пори року" експонується виставка творів графіки студентів V курсу кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв.
читайте далі
2008-06-07
Виставка "Маpіон Ілку в колі друзів"
з 7 червня експонується у Львівському Палаці Мистецтв. У виставці під назвою «Маpіон Ілку в колі друзів» беруть участь митці з Угорщини, Словаччини, Закарпаття та Львівщини.
читайте далі

« Попередні • 3 • 4 • 5 • 6 • 7 • 8 • 9 • 10 • 11 • 12 • Наступні »
архів новин
архів анонсів
афіша
Веб-портал створений за сприяння
Центру культурного менеджменту і
Творчої майстерні "Штука" та
за підтримки Управління культури
та туризму Львівської міської ради.
© LvivStory.com, 2007. Усі права застережено.
Використання матеріалів можливе лише з посиланням
на веб сторінку www.lvivstory.com.
Думка редакції може не збігатись з думкою авторів.
Редакція не несе відповідальності за істинність інформації, наведеної в нередакційних матеріалах.