This version of the page http://who-is-who.com.ua/project/19.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-15. The original page over time could change.
Нагороди України - Український видавничий портал
Нагороди України
Державні нагороди
Довідково-енциклопедичне видання "Державні нагороди України. Кавалери та лауреати" має на меті всебічно інформувати громадськість про діяльність Президента України щодо нагородження державними нагородами України, а також широке висвітлення досягнень осіб, відзначених ними. На сторінках книги можна ознайомитися з системою державних нагород України, яку складають: звання Герой України; орден; медаль; відзнака "Іменна вогнепальна зброя"; почесне звання України; Державна премія України; президентська відзнака. У виданні надано зображення всіх державних нагород та атрибутів, статути і положення, які визначають підстави для нагородження, містять опис державної нагороди, встановлюють порядок нагородження, вручення, носіння державних нагород та інші правила, станом на 30 жовтня 2006 р. Усі зображення нагород подано згідно з їх описами, в натуральному розмірі.
детальніше...
Українська Православна Церква
За благословенням Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви. Українська Православна Церква разом із громадською організацією «Українське наукове товариство геральдики та вексилології» та Інститутом біографічних досліджень започаткували серію енциклопедичних видань «Українська Православна Церква. Нагороди та титули». Важливим елементом самостійності церкви є система її нагород, якими відзначаються духовен¬ство і миряни за заслуги перед церквою та державою. Церковні відзнаки для тих, хто потрудився во славу Церкви Христової, – це традиція, яка сягає глибини віків. Благородність думок і вчинків найдостойніших громадян України заслужено і достойно вшановується Українською Православною Церквою. Професійна досконалість, благодійна складова діяльності, високі духовність та моральність – ті критерії, за якими оцінені славні звершення громадян. Структура книги: історія виникнення нагород; система нагород Української Православної Церкви; зображення, опис та статут сучасних нагород; інформація про кавалерів та лицарів орденів; про нагороджених медалями.
детальніше...

Украинская
Баннерная Сеть
Головна сторінка | Умови передруку інформації | Реклама на порталі | Карта сайту
  Адміністрування сайту - Новиченко Олексій
Інформаційне наповнення - Новиченко Тетяна