This version of the page http://people.net.ua/press/release/?id=322 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-15. The original page over time could change.
Елі Москович – новий технічний директор PEOPLEnet
RUSUKR
покриття в УкраїніПоповнити рахунокЗапитати онлайн

Про компанію

Прес-центр

Контактна інформація

Телефонуйте до Центру інформаційної підтримки клієнтів
111 — з мобільних телефонів PEOPLEnet,
906 — перевірка балансу

8 800 30 303 30 —
зі стаціонарних телефонів.
Безкоштовно по Україні, цілодобово.

Є питання? Задайте їх в онлайн-чаті

Не забувайте про корисні номери

Елі Москович – новий технічний директор PEOPLEnet

10 квітня

PEOPLEnet – національний мультикомунікаційний оператор, лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні, сьогодні офіційно заявив про призначення Елі Московича на посаду технічного директора PEOPLEnet. Елі замінив Анатолія Волинця, який пропрацював в ЗАТ «Телесистеми України» більше двох років.

Розвиток мережі PEOPLEnet почався в травні 2006 року. Станом на квітень 2008 оператор надає телекомунікаційні послуги в 14 містах: Київ, Донецьк, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Сімферополь, Запоріжжя, Кривий Ріг, Нікополь, Миколаїв, Вінниця, Хмельницький, Суми. В найближчому майбутньому компанія планує розширити покриття ще на 10 міст: Житомир, Луганськ, Полтава, Кременчук, Черкаси, Маріуполь, Білу Церкву, Фастів, Горлівку, Херсон.

«Тільки завдяки старанно продуманій і спланованій технічній мережі, PEOPLEnet може функціонувати належним чином. Ми глибоко вдячні Анатолію Єфимовичу Волинцю за його вклад в розвиток першого 3G оператора, - говорить Цвіка Пакула, генеральний директор PEOPLEnet. – Побудову мережі в більшості обласних центрів нашої країни за такий короткий період можна назвати справжнім подвигом. Почесну справу розвитку мережі 3G продовжить Елі Москович. Він був одним з членів команди, яка заснувала Cellcom Израїль і змогла вивести компанію на лідируючі позиції. Я впевнений у визначних ділових якостях Елі Московича і в тому, що з його участю PEOPLEnet досягне нових успіхів у майбутньому».

Елі Москович володіє багатим міжнародним досвідом. Протягом шести років до 2006 року він був Віце-президентом компанії Unefon, де очолював напрямок технологічних і сітьових операцій CDMA в м. Мехіко. Під його керівництвом клієнтська база компанії з початку заснування зросла до 2 млн. абонентів. До цього Елі займав посаду директора напрямку сітьових операцій в компанії Cellcom, котра являється найбільшим мобільним оператором в Ізраїлі. Останнє місце роботи: компанія Alvarion, посада – директор відділу з продажів в Штаб квартирі компанії в Латинській Америці. Alvarion – один з провідних світових провайдерів в сфері WiMax технологій.

«Для мене велика честь продовжити справу Анатолія Волинця, - відмітив Елі Москович. – Я б хотів висловити Анатолію Єфимовичу своє захоплення його вкладом в розвиток компанії, а також подякувати йому та керівництву компанії за особисту підтримку і надану мені довіру. Робота в такій молодій динамічній компанії, як PEOPLEnet – для мене велика радість».

Пристрої 3G


Motorola KRZR K1m

ZTE Evolution

Pantech PC-7300L

ZTE AC8700

ZTE MY39

C-motech ССU-550

Huawei EC 226

Для використання мереж 3G вам будуть потрібні спеціальні пристрої