This version of the page http://www.nezabarom.com.ua/ua/golf/stuff/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-15. The original page over time could change.
Незабаром | Гольф, міні-гольф /

Незабаром /  Гольф, міні-гольф / 

Взагалі-то, гольф має імідж гри аристократичної і елітарної. Але якщо «дивитися в корінь», то суть гольфу зовсім не змінився із стародавніх часів, коли люди, коли не було що робити, ганяли палицями каміння. І як і раніше, кінцева мета гри – загнати м'яч в лунку за допомогою ключки. А тому, щоб пограти в гольф, не потрібно бути англійською королевою або принцом Монако.

Не вдаючись в подробиці, скажімо, що все, що потрібно для гри в міні-гольф, це: ключки, м'ячі, картки для запису рахунку, зручне взуття і одяг. Все це добро мають свій в розпорядженні місця відпочинку, де вас екіпірують, як годиться. Але головним підсумком уїкенду, проведеного на майданчику для міні-гольфу, все ж таки повинні стати позитивні емоції, відчуття глибокого задоволення, і просто гарний настрій. Вам всього цього недостатньо? Ви звикли у всякій справі, чи то робота чи відпочинок, бути лідером?

Коротка історія гольфу
Історія виникнення гольфа йде своїми коріннями в середні століття. І хоча його батьківщиною вважається Данія, фахівці думають, що це спірне питання. Італійці затверджують, що праматір'ю гольфа була «паганіка», у яку грали римляни, використовуючи...
Поради починаючим гольфістам
Спорядження для гольфу