This version of the page http://extreme.lviv.ua/?tp=event&beg_count_row=63 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-14. The original page over time could change.
Lviv eXtreme club


Новини

21.10.2002
Чемпіонат Львівської області з класичного парашутизму

19-20 жовтня 2002 року у місті Львові було проведено початок відкритих обласних змагань по класичному парашутизму. Змагання проводилися по вправі "Індивідуальні акробатичні стрибки", та по вправі "Групові стрибки на точність приземлення". Участь у змаганнях, нажаль, приймали тільки спортсмени Львівського АСК. Несприятливі погодні умови не дозволили повністю відіграти змаганя. Було виконано лише один стрибок по вправі "Індивідуальні акробатичні стрибки", та два стрибки по вправі "Групові стрибки на точність приземлення". Наступного тижня 26-27 жовтня 2002 року змагання будуть продовжені. Результати будуть опубліковані по завершенню змагань.

01.10.2002
5-ий кубок ім. М.А. Федоренко

З 23 по 29 вересня 2002 року в місті Сімферополі відбулася 5-та відкрита першість по парашутному спорту на точність приземлення вдень та вночі на кубок ім. М.А. Федоренко. Участь у змаганнях приймали команди з багатьох міст України: з Києва, Дніпропетровська, Донецька, Львова та власне господарі змагань. Слід зауважити, що представники Львівської команди зайняли почесне четверте місце та вибороли кубок під назвою "За волю до перемоги". Фоторепортаж про ці змагання можна буде незабаром переглянути у нашій фотогалереї.

08.09.2002
52-й Чемпіонат України з класичного парашутизму

52-й Чемпіонат України з класичного парашутизму успішно завершився. Хлопці з Львівського АСК повернулися додому. Що хочеться сказати по результатам змагань: змагання показали, що рівень спортсменів західного регіону значно відстає від рівня спортсменів з інших регіонів України. І можливо причину треба шукати не в самих хлопцях, а у відношенні місцевого керівництва до розвитку парашутного спорту. В цьому році у Львові на розвиток парашутизму не виділено жодної копійки. Достатньо проаналізувати список учасників цьогорічних змагань і стане зрозуміло, що першість серед юніорів невідбулася по причині того, що юніорів було аж один :). І при тому всьому у Львові йдуть чутки, що Львівський АСК у цьому році припине своє існування. Запитань є море. Кому це вигідно і для чого це все потрібно. Будемо надіятися, що вистачить розуму керівництву Львівського АСК зберегти ЄДИНИЙ у Західній Україні працюючий авіа-спортивний клуб.

04.09.2002
52-й Чемпіонат України з класичного парашутизму

3 вересня 2002 року відбувся початок 52-го Чемпіонату України з класичного парашутизму. Вже є перші результати. В цей день відкрутили акробатику. По акробатиці залишилося відкрутити полуфінал (20 найкращих результатів), та фінал (10 найкращих результатів). Поки що невідомо хто вийшов до полуфіналу, результати будуть після обіду 4 вересня 2002 року. Але відомі результати хлопців з Львівського АСК.
Віталій Костюк - 11,09 сек (штраф 0,8 сек)
Андрій Кулик - 13,2 сек (штраф 3,0 сек)
Тарас Коломієць - 16,0 сек
Сергій Дацик - 16,0 сек
Результати зрозуміло залишають бажати кращого, але будемо надіятися, що в точності приземлення картина буде значно краща.

29.07.2002
Страшна трагедія у Львові.

Страшна трагедія трапилася в суботу у Львові. Під час авіаційного свята винищувач Су-27 врізався у натовп людей. По даним МНС України в катастрофі загинуло 83 чоловіка. 116 чоловік отримали травми. Серед них семеро дітей. Усі поранені розміщені в п'яти Львівських лікарнях. На аеродромі в момент катастрофи знаходилося біля 10 тис. чоловік.

05.05.2002
Стрибок з повітряної кулі - мрія кожного скайдайвера.

В травні 2002 року вперше на Західній Україні здійснено стрибок парашутиста з повітряної кулі. Фоторепортаж про цю подію можна переглянути у нашій фотогалереї з датою 01.05.2002 року. Відеозйомку можна подивитися у розділі "Відео" під назвою - Оператор О. Скоропад, А. Кулик - "Двоє...".

12.11.2001
Повітроплавання - початок покладено.

Кількість екстремальних видів спорту в нашому клубі невпинно зростає. Покладено початок повітроплаванню теренами Західної України. Вперше в історії Західної України 11.11.2001 року здійснено переліт на повітряній кулі, екіпаж якої повністю складався з місцевих екстремалів. Слід зазначити, що дата першого перельоту співпала з датою дня народження одного з учасників нашого клубу, що в свою чергу стало величезним подарунком для нього. Детальніше про це читайте у розділі новин. Переглянути фоторепортаж про це можна в нашій фотогалереї.



1234567891011




© Copyright 2007, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

01 Фото

02 Відео

03 Форум

04 SMS розсилка