This version of the page http://7chudes.in.ua/info/192.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-13. The original page over time could change.
7 Чудес України
  
новини    змі про нас    фото    маршрути    7 чудес світу
Пошук:

   Сім природних чудес України
 

Асканія-Нова (біосферний заповідник, Херсонщина)

 
Дністровський каньйон (Вінницька, Івано-Франківська, Тернопільська, Хмельницька обл., Чернівецька обл.)
 
Гранітно-степове Побужжя (регіонально-ландшафтний парк, Миколаївщина)
 
Мармурова печера (АР Крим)
 
Подільські Товтри (національний природний парк, Хмельниччина)
 
Світязь (озеро, Волинь)
 
Синевир (озеро, Закарпаття)
   Спецномінації
 
Балаклавська бухта з мисами Айя та Фіолент (Крим)
 
Олешківські піски (Херсонщина)
 
Оптимістична печера (Тернопільщина)
24-09-2007 | 13-59

Оргкомітет підтримує проведення акції „7 чудес України” на регіональному рівні


Організатори загальнонаціональної акції „7 чудес України” підтримують намір представників деяких областей долучитися до згаданої акції у її проведенні на регіональному рівні та звертають увагу на необхідність діяти у відповідності до національного чинного законодавства стосовно авторського права...

Зокрема, ЗМІ вже повідомляли про проведення акцій „7 чудес Чернігівщини”, „7 чудес Черкащини”, „7 чудес Рівненщини”, „7 чудес Маріуполя”, „7 чудес Запорізької області”, „7 чудес Сумщини” та „7 чудес Буковини”.

Юридична служба акції „7 чудес України” звернулася з відповідними листами до організаторів місцевих акцій з інформуванням про те, що сценарний план та правила проведення загальнонаціональної акції „7 чудес України” застережені авторськими правами. А права на бренд „7 чудес України” належать БО „БФ „Справедлива країна”.

Зважаючи на вищевикладене, підтримуючи наміри деяких областей долучитися до продовження загальнонаціональної акції „7 чудес України” на регіональному рівні та з метою збереження цілісності її формату, Оргкомітет акції рекомендує ініціаторам місцевих акцій погоджувати концепцію їх проведення з Радою загальнонаціональної акції „7 чудес України” та з БО "БФ „Справедлива країна”, а також в обов’язковому порядку інформувати про те, що конкретна місцева акція проводиться в рамках всеукраїнської акції „7 чудес України”.

Окрім цього, юридична служба акції „7 чудес України” пропонує регіональним організаторам включати до конкурсної комісії представника Ради загальнонаціональної акції „7 чудес України”.

 



© 7 ЧУДЕС УКРАЇНИ. E-mail: info@7chudes.in.ua