This version of the page http://afield.org.ua/julia/?p=25 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-12. The original page over time could change.
Колонка подруги » Blog Archive » Відпусти

Відпусти

Непомітно приходить усвідомлення того, що Ти повинен мене відпустити. Адже мене в моєму тілі стало замало! Ти заполонив мої думки, почуття, мрії. Кожен внутрішній орган вибухає мільярдами атомів від одного твого доторку! Я належу Тобі. Я – смілива, незалежна, упевнена в собі! Ти - відомий, спокійний, непомітно-заклопотаний. Посміхаєшся від моїх витівок и мружиш очі від нескінченних цьомчиків. “Відпусти, я благаю: відпусти!”… Це нереально й незрозуміло – бути щасливими й бути неспроможними існувати разом.
Самостійно подолати цю хворобу я не в силі. Безнадійність! Цьомаю твої брівки. Ти мене обіймаєш… І знову! Віддаюся тобі до останку. Ми сидимо на кухні без світла. Каву готуєш сам. Я дивлюся на твої тихенькі, але впевнені кроки. Ти любиш тишу. А я – жити не можу без галасливого міста й телефонних дзвінків. Та з тобою можна й без розмов. Ми знаємо одне-одного до генетичного рівня. Я знаю, як Ти залишиш рушник в ванній кімнаті. І як ґудзики не слухаються Тебе, коли зранку одягаєш сорочку.
А Ти обожнюєш момент, коли я починаю нервувати.
Але це кінець. Ти повинен мене відпустити. Покинути не тільки моє стомлене тіло, а й серце, яке мені давно вже не належить.
Відпусти!

8 коммент. to “Відпусти”

  1. Karol Says:

    давно ты сюда не заглядывала
    странный парадокс ( а вернее вопрос, на который уже много времени не могу найти ответ) замечаю уже давно: почему-то когда все очень хорошо, и когда рядом тот, с которым тебе постоянно хочется быть вместе - именно на пике чувств и отношений - возникает жгучее желание расстаться с этим человеком… почему так - не знаю… и ответить до сих пор не могу, и поделать с этим тоже ничего не могу

  2. Юлия Кузьменко Says:

    Это трудно понять. всякие обстоятельства в жизни бывают. Я не согласна с теми, кто говорит, что за любовь нужно бороться и никогда не отпускать. Иногда наступает тот момент ,когда любишь, но лучше расстаться. И лучше сохранить в душе то, что было, чем испытывать внутренний дискомфорт. Надеюсь. ты поняла о чем я…

  3. blog Says:

    greatings…

    nice…

  4. УК РФ Says:

    Это какой язык?красивый такой…

  5. Александр Says:

    Это украинский;)

  6. Николай Says:

    Это какой язык??

  7. Forex Says:

    Украйнцы это!!!!

  8. Иван Says:

    Непонял ваш сайт…сайт на русском навигация и прочее а текст на хз каком….

Оставить комментарий