This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=419 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-11. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  10.08.2007 19:06:06 Юлія
  Зміни графіка руху
  чому вчора поїзд 659К Львів- Київ запізнювався на годину, а провідники не змогли пояснити причину запізнення пасажирам? І чому сьогодні цей же поїзд, але з Києва до Львова знову запізнюється на 1,5 години? він же через Ожидів не йде. Чи на залізниці знову щось десь горить? Чи працівники укр.залізниці не знають що таке пунктуальність???
  Відповідь: Шановна п. Юліє! Для того, щоб знати коли запізнювався поїзд треба вказувати дату відправлення поїзда з початкової або проміжної станції. Відправлення поїзда із Києва з запізненням на 1,5 години може пояснити Південно-Західна залізниця. Провідники вагонів не можуть знати про причину запізнення поїзда.

  10.08.2007 19:01:06 Сергієнко
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Дайте будласка єлектронну адресу, де можно придбати білети на потяг,за допомогою інтернету.Я чув, що Укрзалізниця надає таку послугу.
  Відповідь: Надання цих послуг через веб-сайт передбачено в плані Укрзалізниці. Програмне забезпечення розробляється.

  10.08.2007 18:55:13 Олександр
  Пропозиції
  Доброго дня! Хотів поцікавитись чи буде найближчим часом відновлено електропоізд Київ-Миронівка через Фастів, Білу Церкву не пам,ятаю номер, що відходить з Києва приблизно 10-11:00, а то в даний час є лише о 7 ранку, та о 13:21. З повагою Олександр...
  Відповідь: Повідомляємо, що електропоїзд №6023/6238 Київ-Миронівка (час відправлення 10.36) був відмінений 16.02.07 через збитковість, тому в розкладі руху 2007/2008р.р. його введення не заплановане.

  10.08.2007 18:43:52 Theo
  Інше
  Доброго часу доби! Уважно перечитавши правила на офіційному сайті Укрзалізниці (www.uz.gov.ua), мені не вдалося остаточно знайти чіткі положення, які існують правила щодо проїзду неповнолітніх, дозволу їх самостійного проїзду або необхідності супровіду. Мною були знайдені лише витяги про знажки деяким категоріям дітей з проводжаючими. Будь ласка, поясніть або вкажіть, де шукати дану інформацію. Буду дуже вдячний, якщо відповісте й електронною поштою (theo(собака)meta.ua)
  Відповідь: Згідно з Правилами перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України Дитина до 6 років перевозиться з дорослим пасажиром безплатно без придбання квитка. При прямуванні більшої кількості дітей до 6 років пасажир повинен додатково придбати дитячий квиток на кожну дитину, крім однієї. Для перевезення дитини від 6 до 14 років пасажир повинен придбати дитячий квиток, який дає право проїзду нарівні з дорослими пасажирами. Діти до 14 років допускаються до перевезення в приміських поїздах тільки в супроводі дорослих. Вартість пільгового проїзду для дітей віком від 6 до 14 років становить 75 відсотків від вартості проїзду дорослого пасажира (повного квитка).

  10.08.2007 16:31:57 Ирина
  Пропозиції
  Уважаемое руководство "Укрзалізниці", хотелось бы обратить внимание на свою проблему и на неэффективное использование транспортных ресурсов с Вашей стороны. Я проживаю в г. Балаклея, Харьковской области. Мой город находится в 80 км от областного центра -г. Харькова. Сложилась ситуация, когда большое количество жителей г. Балаклеи и близлежащих сел и городков, в том числе и я, вынуждены работать в Харькове. И вот мы едим на электричке в Харьков - 2 часа, и из Харькова-2часа. Прелестно. В то время, как этот 4-х часовой промежуток времени можно сократить до 2-х часов. Из Харькова (Левада) в направлении г. Дебальцево и г. Горловка утром едут электрички. В рабочие дни, они едут практически пустые. Только в пятницу, субботу и воскресенье на данных скоростных электричках балаклейские студенты едут домой. Можно ли оптимизировать данные пасажирские перевозки и сделать наоборот: пусть в рабочие дни эти электрички едут в Харьков, с тем, чтобы прибыть в Харьков к 7-30 и 8-30, а на Горловку и Дебальцево едут вечером, чтобы выехать из Харькова в 18-00 и 19-00. Кроме того, в нащем регионе уже давно существует огромный спрос на скоростной транспорт до Харькова. Ведь, если конечно пойти на уступки, можно одну утреннюю электричку до Харькова сделать скоростной - пусть она останавливается только в Балаклее, Шибелинке и Змиеве, но прибывает в Харьков к 8-30, и едет около 1-го часа. Также можно сделать и одну скоростную электричку вечером- в 18-30. Убедительно прошу Вас рассмотреть мое предложение. Ведь если осуществить такое скоростное транспортное соединение Балаклея-Харьков, то конкурентов в данном вопросе у Вас нет. Даже повышенная цена билета в данном случае не будет препятствием для людей, работающих в Харькове и живущих в Балаклее, Шибелинке и т.д.
  Відповідь: Оптимізувати перевезення так, як Ви пропонуєте , нажаль немає можливості. Потяг №805/806 "Харків-Дебальцеве-Харків" має населеність 72% , потяг №807808 "Харків- Горловка-Харків" має населеність75%. Зміна графіку руху може спричинити масове невдоволення пасажирів ,які ними користуються . Призначити скоросний електропоїзд сполученням "Балаклія-Харків"в ранковий час немає можливості через відсутністиь вільного рухомого складу , також це не передбачено графіком руху поїздів.

  10.08.2007 14:52:00 Ирина
  Інше
  Прошу подсказать Правила противопожарной оклейки двери в крытых вагонах (ДСП), а также как и чем можно заделать зазоры дверей для противопожарной безопасности при перевозке ДСП в крытых вагонах.
  Відповідь: Скринник І.М. Шановна Ірино Миколаївно! Підготовка вагонів до перевезення легкогорючих вантажів провадиться відповідно до п 21 „Правил приймання вантажів до перевезення” затверджених наказом Міністерства транспорту України від 21 листопада 2000 р. N 644 і зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 24 листопада 2000 р. за N 861/5082 .

  10.08.2007 13:05:47 Павел
  Інше
  Добрый день! Хочу заранее брать билеты из Дн-ска на Харьков на 16 поезд и не получается-продажа за 6 часов до отправления поезда. За 6 часов до отправления поезда-билетов нет или только купе. 83/84 мне ехать в Харьков неудобно по времени-отправление в 9 утра.А альтернативы 16 поезду нет.Скажите, когда закончится ограничение по предварительной продаже билетов до Харькова из Днепра на 16 поезд? Заранее благодарен.
  Відповідь: Шановний Павло! Курсування поїзду №16/15 сполученням Дніпропетровськ - Москва призначено для можливості виїзду пасажирів на дальні відстані. Продаж проїзних документів на даний поїзд для проїзду по Україні, в тому числі до ст. Харків, відкривається за добу до відправлення поїзду у випадку, якщо не викуплені квитки для проїзду в міждержавному сполученні. Відміна вказаного порядку не планується. Попередній продаж квитків за 45 діб для проїзду до ст. Харків проводиться на п.№804/803 Дніпропетровськ - Харків та п.№66/65 Миколаїв - Москва.

  10.08.2007 12:45:16 Игорь
  Інше
  Обратные билеты остались дома.Каким образом можна их передать уехавшим родственикам.
  Відповідь: У Вашому випадку можна: 1. Скористатися послугою "Експрес-передача", що діє у поїздах формувань залізниць: Південно-Західної, Південної, Придніпровської, Одеської, Донецької. 2. Згідно з п. 8.30"Правил перевезень..." "Якщо в пасажира викрадено проїзні документи на станції зворотного відправлення чи на шляху прямування (на станції пересадки), чи він їх загубив і не має коштів для придбання нових проїзних документів, то він може доручити (телефоном, факсом та ін.) будь-якій фізичній (юридичній) особі сплатити вартість проїзду цього пасажира в квиткову касу за місцем проживання (місцезнаходження) такої особи в Україні. На підтвердження сплати вартості проїзду видається квитанція за формою ГУ-57"а" або проїзний документ діючого зразка, з нанесенням або без нанесення інформації про номер вагона і місця. Для розрахунку вартості проїзду враховуються дата відправлення, номер поїзда, тип вагона. " та п. 8.31 "Начальник станції, на якій сплачено проїзд, за рахунок особи, що його сплачувала, телеграмою сповіщає начальника станції перебування пасажира про оформлення проїзду. На підставі цієї телеграми пасажирові видається безплатний проїзний документ до місця призначення."

  10.08.2007 12:00:20 Александр
  Зміни графіка руху
  Уважаемый (или уважаемая?!) ст.инсп. Кириченко! Не могли бы вы мне с позиции рядового пассажира объяснить почему уехать в город Дебальцево вечером с Харькова не представляется возможным. Кому нужен утренний поезд в 9-00, который идет весь день, тем более, если пассажиру надо выехать утром, он может сесть на 805 и доехатьдо Горловки, а оттуда да Дебальцево на любой электричке или на маршрутке за 1,5 гривни?
  Відповідь: З 27.05.07 із вводом в дію нового графіку руху на 2007-2008 роки Південною залізницею було відмінено курсуванняі поїзда № 627/628 Харків-Дебальцеве. Цей поїзд курсував у складі 8 вагонів з середньою населеністю 35-40%, для залізниці він був збитковим. Стосовно електропоїздів підвищеної комфортності № 805/806 Харків-Горлівка та № 807/808 Харків-Дебальцеве, згідно аналізу за липень 2007 року середня населеність поїзда № 805 складає 76%, а поїзда № 807 – 91%. Після закінченні літніх пасажирських перевезень буде розглянуте питання призначення курсування додаткового поїзда Харків-Дебальцеве відправленням з Харкова після 17.00.

  10.08.2007 11:57:38 Віктор
  Інше
  Не можу приховати обурення від поїдок на залізничному транспорті. правильніше буде сказати від намагання поїхати.Це хронічна відсутність квитків,немає можливості виїхати з Києва у п"ятницю наприклад до Полтави та у неділлю у зворотньому напрямку. Я вважаю, що коли ціни на квитки зростають не зупиняючись проблем із квитками взагалі не повинно бути. Зазначу що це не в напрямку моря.
  Відповідь: Повідомляємо, що всі поїзди на всі напрямки курсують повними схемами, призначаються додаткові поїзди. На жаль, кількість поїздів обмежена графіком руху та схемою формування вагонів. Одночасно повідомляємо, що продаж проїзних документів розпочинається за 45 діб до відправлення поїзда. Станом на 14.08.07р. в напрямку Полтави наявні місця у купейні і плацкартні вагони на 17.08.07р., а також у зворотному напрямку на 19.08.07р. Надалі просимо Вас планувати свої поїздки завчасно.
1... 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 ...661