This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=291 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-11. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  08.01.2008 18:05:32 Оксана
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добавляю вопрос к многочисленным жалобам о температуре в вагоне. Поездка Херсон-Киев, дата 07.01.08, 291 поезд, вагон - 5 купе. Температура +5. Проводница всю ночь возле печки а батарея холодная. Такая же ситуация во всех других вагонах ни одного вагона с температурой выше +13 в 5.30 утра я не обнаружила специально обошла весь состав. Вопрос: почему цены все время повышаются а качество все время понижается? Это издевательство над пассажирами и над самими проводниками, которые неделями в таких поездах. Почему дополнительные поезда выпускаются на такие расстояния абсолютно не подготовленные и не исправные (имеется в виду система отопления и изоляция в вагонах)не говоря уже о туалетах это еще можно перетерпеть, при этом цены остаются те же и никто не предупреждает о качестве услуги которую мы получаем в таких поездах оплачивая те же деньги что и за нормальный поезд? Отдельное спасибо проводникам, которые мужественно и корректно выдерживают все жалобы пассажиров. Почему проводников не обеспечивают необходимым количеством топлива, кроме того качество топлива ниже допустимой нормы (из трех ведер угля 2 состояло из породы которая не горит)во всем составе. Там где проводники мужчины выдавалось по 2 полена которые они сами рубали, это на весь путь!!!
  Відповідь: За неналежне виконання своїх посадових обов’язків наказом начальника пасажирського вагонного депо Миколаїв з займаної посади звільнений начальник пункту підготовки пасажирських вагонів в рейс. Матеріал відпрацьований з працівниками пасажирського вагонного депо Миколаїв, з метою недопущення подібних випадків. Приносимо Вам свої вибачення за незручності які виниклі у подорожі.

  08.01.2008 18:00:56 Оксана
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Шановна адміністраціє "Укрзалізниці"! Прошу вас дослухатися до такої пропозиції. Ця справа досить делікатна, але пройти повз неї не можна, бо це шкодить людському здоров"ю. Я дуже чутливо сплю, так само як і багато інших пасажирів, тому дуже великою проблемою є храп якоїсь одної людини у вагоні, яка відпочиває сама, але не дає відпочивати оточуючим. Як результат - погане самопочуття, у двох випадках у мене від поганого сну внаслідок храпу сусіда по купе піднімався тиск. При цьому я не можу розбудити того,хто хропить, і попросити перевернутися на інший бік, бо, по-перше, це буде не етично з мого боку, а по-друге, часто, особливо коли людина має крупну статуру, це не міняє положення речей. Тому, аби вирішити цю проблему і наблизитися до європейських стандартів я б дуже тішилася, якби провідники вагонів на вимогу пасажира могли видавати йому біруші одноразового використання. Думаю, це допомогло б досягти взаємопорозуміння між пасажирами, і всі вони були б від цього більш задоволені поїздкою. Щиро вдячна, Оксана Сотниківська.
  Відповідь: Вашу пропозицію буде враховано в подальшій роботі. Дякуємо за небайдуже ставлення до проблем галузі.

  08.01.2008 17:39:48 Даша
  Зміни графіка руху
  скажіть будь-ласка чи ходить в зимній період потяг львів-кисловодськ?
  Відповідь: Шановна п.Даша! Повідомляємо, що вагон Львів-Кісловодськ курсує в складі поїзда № 86-85 Львів-Сімферопіль з 02.06.по 28.08.через день по парним числам.

  08.01.2008 17:35:53 Петро
  Інше
  Скільки коштує перевезення 20 кг багажу у ВБС 86К Київ-Мурманськ від станції Київ-Пасс до станції Лоухи?
  Відповідь: Перевезти 20 кг багажу до станції Лоухи поїздом №86 неможливо, так як в даному поїзді відсутній багажний вагон. Ви можете перевезти свої особисті речі по залізниці тільки в тому випадку, коли будете самі прямувати в поїзді і речі будуть перевозитись як ручна поклажа, яка не повинна перевищувати 36 кг на оформлений проїзний документ для дорослого пасажира, або перевезти багажним вагоном через станцію Москва, який курсує по датам місяця: 2, 6, 10, 14, 18, 22, 26, 30, в поїзді №4 сполученням Київ-Москва, як 20 кг вантажобагажу. Станом на 10.01.08 р. вартість одного місця вантажобагажу вагою 20 кг при оголошеній цінності 100 грн. складає 104 грн. 37 коп. Більш детальну інформацію про відправлення багажу та вантажобагажу та курсування багажних вагонів можна отримати, звернувшись особисто в багажне відділення вокзалу станції Київ-Пасажирський, яке розташоване між 16 і 18 коліями.

  08.01.2008 17:28:18 Даша
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Яка вартість квитка на потяг №46 Львів Адлер в купе по студенському квитку від станції Львів до станції Красноармійськ Донецької обл.?
  Відповідь: Шановна п. Даша! Станом на 11. 01. 08р. вартість проїзного документа по студенському квитку в купейному вагоні поїзда № 46 Львів-Адлер від ст. Львів до ст. Красноармійськ становить 95, 19грн.в т.ч. 10 грн. - постіль

  08.01.2008 17:21:13 Роман
  Інше
  Где я могу уточнить приблизительную стоимость билета Киев - Белград Интересует купе и плацкарт. Если есть возможность ответить на этом сайте.
  Відповідь: Стоимость проездного документа на поезд №15 с Киева до Белграда в купейном вагоне - 679 грн., плацкартные вагоны по данному маршруту не курсируют.

  08.01.2008 17:04:57 Даша
  Інше
  На скільки знижена вартість проїзду у купе для студентів в зимній період часу?
  Відповідь: Пільги для проїзду студентів визначаються відповідно по постанови КМУ № 541 від 05.04.1999, надається знижка 50% для проїзду по території України, при оформленні квитків в загальні та плацкартні вагони, з 28 серпня по 28 червня.

  08.01.2008 16:23:29 Криско
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Присоединяюсь к высказываниям предыдущих посетителей! Ситуация с отоплением в поездах приобретает опасную тенденцию - каждый второй рассказывает о том, что за последнее время ехал в неотапливаемом вагоне. В моем случае сначала проводник рассказывал, что не хочет топить, потом ссылался на отсутствие угля. Я обратился к бригадиру, который меня фигурально послал, отметив, что если бы температура была неприемлимой, я превратился бы в сосульку. Я составил акт о несоблюдении температурного режима, который подписало несколько пассажиров. После этого я оставил записи в книге жалоб, прочитав которые бригадир начал мне сыпать угрозами о возбуждении уголовного дела за вымогательство взятки. Когда и это не подействовало он пришел в вагон и принялся рассказывать о том, что он через проводника давно всем предлагал перейти в отапливаемые вагоны (только неясно, зачем же тогда люди акт подписывали). А ведь я и полный вагон пассажиров заплатили не за вагон-рефрежиратор, не за хамство и угрозы бригадира, и не за равнодушие поддатого проводника. В какой инстанции узнать результат указанных в Книге жалоб обращений, и куда передать копию акта о несоблюдении температурного режима? p.s. поезд "Киев-Симферополь", №28, вагон №3, 7-8 января.
  Відповідь: Ваша скарга, відображена в "Книзі скарг та пропозицій" під час поїздки 07 - 08.01.08р., щодо грубої поведінки працівників поїзної бригади та недотримання температурного режиму у ваг. №3 поїзду №28 Київ-Севастополь, прийнята до розгляду вагонною дільницею ст. Київ-Пасажирський. Відповідь Вам буде надана у встановлені терміни згідно Закону України "Про звернення громадян".

  08.01.2008 15:54:03 Алла
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Прошу ответить на вопрос: почему в поезде № 650 Одесса-Симферополь, следовавшем из Одессы 05.01.08, в вагоне № 1 температура была около 15 градусов +, а также почему было мокрое постельное белье. Очень бы хотелось пожелать шановному пану министру транспорта в новом году ездить только в таких условиях и спать в одежде на мокрых простынях.
  Відповідь: Шановна Алло! Згідно зі схемою поїзда № 650/649 сполученням Одеса-Сімферополь, який відправлявся зі станції Одеса 05.01.2008 року, вагон № 1/27261 загальний. Згідно положення про загальні вагони пасажирських поїздів забезпечення пасажирів у вказаних вагонах постільною білизною не предбачено. З пояснень провідника вагона № 1 Долгих М.П., начальника поїзда Мамедова О.Б. встановлено, що температурний режим у вагоні підтримувався, скарг від пасажирів не надходило. При комісійному огляді 12.01.2008 року вагонуа № 27261 встановлено, що система опалення в справному стані, циркуляційний насос працює, титан електричний, на момент перевірки температура повітря у вагоні складала 24 градуси.

  08.01.2008 15:09:05 Ольга
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Тільки-но прочитала купу запитань щодо низької температури у поїздах. Хочу ще й своє додати. Поїзд № 047 Донецьк-Севастополь 29.12.2007 вагон № 02; поїзд № 048 Севастополь-Донецьк 06.01.2008 вагон №11. Білети спеціально зберігла. Адже один раз вже зверталася з таким питанням, мені ви відповіли, що немає номера вагону, більше заяв не було, розслідування провели - було тепло... Тепер білети маю! Що робити, куди писати скаргу? Усі пасажири спали у верхньому одязі, температура 10-12 градусів, з вікон дує страшенно. Назад їхала ще більш-менш, принаймні батареї були теплі, просто мороз 20 градусів, тому це не допомогло, а от туди (Донецьк-Севастополь)просто жах: батарея ЗОВСІМ холодна... Свята зустрічала з кашлем і температурою... Дуже дякую за новорічний подарунок!
  Відповідь: Шановна Ольга! Ваше звернення з питання невідповідності температурного режиму у потязі № 47/48 сполученням Донецьк-Севастополь 29.12.2007 р. та 06.01.2008р. було розглянуто керівництвом служби пасажирського господарства разом з керівництвом вагонного депо Донецьк. В ході оперативної наради були розглянуті факти, вказані у Вашому зверненні. По підсумкам наради встановлено, що вагон № 2/26608 (рейс від 29.12.2007р.) був поставлений в рейс з парку відстою після виконання деповського ремонту. Вагон знаходився в ангарі і згідно технологічного процесу не опалювався, з огляду на це не можливо було провірити якість ущільння. Відповідний стан вагону був досягнутий з-за послаблення контролю зі сторони майстра цеху внутрішнього ремонту при виконанні ремонтних робіт при підготовці складу в рейс. По прибуттю з рейсу даний вагон був відчеплений та ущільнений у повному обсязі, усі несправності усунені. В вагоні № 11/26647 (рейс від 06.01.2008р.) температурний режим був дотриманий в відповідності з зимовими перевезеннямями - +18 градусів. При розгляданні Вашої скарги згідно наказу начальника депо Донецьк № 2/С від 21.01.2008р. за неякісне виконання ремонтних робіт при підготовці вагонів в рейс майстру ПТО оголошено догану. За порушення вимог Інструкції провідника пасажирських вагонів № ЦЛ-0038, щодо неякісного прийому обслуговуємого вагону провідник ваг.2 позбавлений 100% преміальної доплати за січень 2008 року. За порушення вимог п.4.10, 4.14 Інструкції начальника пасажирського поїзду № ЦЛ-0003, щодо неприйняття своєчасних заходів для вирішення конфліктної ситуації начальник поїзду № 47/48 Донецьк-Севастополь позбавлений 100% преміальної доплати за січень 2008 року. Даний випадок доведений до усіх причасних робітників з ціллю усунення конфліктних ситуацій. Виказуємо Вам свої вибачення за доставлені незручності під час користування залізничним транспортом.
1... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 ...661