This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=253 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-11. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  18.02.2008 21:04:29 Олександр
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Cкажіть, будь ласка, коли на станції Сенча можна буде придбати квиток через автоматизовану систему? А то там постійно замовляють через телефон, а потім дають квиток старого зразка з відрізними полями. Чи планується взагалі встановлення там автоматизованої системи?
  Відповідь: Шановний Олександре Ігоровичу! Ваше звернення розглянуте в Полтавській дирекції залізничних перевезень. Повідомляємо, що встановлення у квитковій касі станції Сенча автоматизованої системи керування пасажирськими перевезеннями Укрзалізниці (АСК ПП УЗ) для продажу проїзних документів у дальньому сполученні планується здійснити до кінця 2008 року.

  18.02.2008 20:56:14 марія
  Інше
  Доброго вечора! Чому на вашому сайті немає звітної інформації, хоча блоки про існування її у вас вивішені на сайти? і чому немає офіційно розміщеної інформації про структури ваших підприємств. Я не думаю, що така інформація є конфіденційною, можливий лише варіант відсутності такої інформації в адміністрації, але це би було абсурдом. Дякую, надіюсь ви звернете увагу на моє зауваження.
  Відповідь: Шановна Марія Орестівна! Ваше зауваження буде враховане при наступній модернізації сайта

  18.02.2008 20:09:42 Юрiй
  Пропозиції
  Пропоную ввести в графiк руху лiтни електропоiзди з Б-Днiстровська на Одессую Так я проipl на маршрутних засобах руху подорожчав i введеня додаткових електричок дуло б доречно.
  Відповідь: Ваше звернення, від 19.02.2008р., щодо введення додаткових маршрутів приміських електропоїздів сполученням Одеса – Білгород-Дністровський розглянуто керівництвом Одеської залізниці. Враховуючи населеність курсуючих на теперішній час поїздів, введення додаткових поїздів до початку літніх пасажирських перевезень недоцільно. З 25травня 2008 р. кількість приміських поїздів буде збільшено.

  18.02.2008 19:30:46
  Пропозиції
  Здравствуйте, в связи с тем что подорожал проезд на маршрутных такси и автобусах в Белгород_днестровском направлении, не могли ли бы восстановить движение пригородных электропоездов на Белгород-Днестровский и Из Белгород-Днестровского в обеденное время которые шли в летнее время через Житомирускую. Думаю сейчас пассажиры будут ведь проезд подорожал в 2 раза на автобусе. Уже увеличился поток в утреннее время, заметила по себе. Заранее благодарна думаю примите во внимание.
  Відповідь: Ваше обращение, от 19.02.2008 г., относительно восстановления движения пригородных электропоездов сообщением Одесса- Белгород-Днестровский -Одесса в обеденное время, рассмотрено руководством Одесской железной дороги. Учитывая населенность курсирующих на данное время поездов, введение дополнительных поездов до начала летних пассажирских перевозок не представляется возможным. С 25 мая 2008 г. количество пригородных поездов будет увеличено.

  18.02.2008 19:25:45 Віктор
  Інше
  Поезд Сумы-Москва едлает остановку в Брянске в 3,40 - а на сайте, при запросе, информация, что данные поезд не идет через эту станцию??????? Как ТАК??????
  Відповідь: Поезд 117 Сумы-Москва останавливается в Брянске на станции Брянск-Орловский, а в списке станций, которые выдаются при вводе слова "Брянск" первым идёт Брянск-Льговский. Возможно Вам не удалось найти интересующее Вас расписание из-за этого досадного недоразумения.

  18.02.2008 18:03:03 Євген
  Зміни графіка руху
  Добрий день! Звертаюсь до вас з пропозицієй. Прошу продовжити рух приміських електропоїздів 6477 Нікополь-Тимкове, а також 6467 Кр. Ріг- Тимкове до ст. Долинська. Дуже не зручно що вузлової ст. Долинська не доходят ці електропоїзди. Раніше був потяг Кр.ріг-Знам"янка-Кіровоград що вирішував ці прблеми. Зараз електропоїзди доходять тільки до ст. Тимкове. До ст.Долинська приблизно 11-15 км. Також до цього часу не добудовано двохколійка. Дуже дякую!
  Відповідь: Шановний Євгене Юрійовичу! Графіком руху поїздів на 2007-2008 р.р. передбачене курсування приміських поїздів № 6485/6476 Нікополь – Долинська, № 6465/6466 Кривий Ріг – Долинська та пасажирського поїзда № 316/315 Запоріжжя – Київ через станцію Долинська. Приміський поїзд № 6419/6420 відмінено у зв’язку з його низькою населеністю в 3-4%. Продовження маршруту курсування електропоїзда №6477 та №6467 до станції Долинська недоцільно, т. я. через різницю типів електротяги на дільниці Тимкове – Долинська електропоїзда необхідно було б вивозити тепловозною тягою. До того ж, для зручності пасажирів від станції Тимкове до станції Долинська призначений з підв’язкою електропоїзд Одеської залізниці.

  18.02.2008 16:02:30 Андрій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Чому електропоїзду що рухається за маршрутом Роток - Київ ( межі Київської області), надано статус електропоїзду підвищенного комфорту. Підвищенність комфорту складається у тому що вагони чисті( як це має бути), місця пронумеровані і в кожному вагоні провідник. Самі ж вагони точнісінько такі, що використовуються у звичайних електричках. Але це ще півбіди. Під вивіскої підвищенного комфорту цьому поїзду надано статус міжобластний !!!!! про що стоїть позначка у квитку ( літера "С") а самі квитки продаються у касах далекого сполучення. На цій же підставі пільговій категорії громадян ( учасник бойових дій, ветеран війни та інш.) відмовлено у пільговому проїзді данним видом транспорту у відповідності до Закону України про соціальний статус ветеранів війни. Щиро вдячен за час, який ви витратите на розгляд і вирішення цього питання Учасник бойових дій
  Відповідь: Згідно п. 1.7. „Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України” електропоїзд підвищеного комфорту прирівняний до пасажирського поїзду. Електропоїзд № 865/ 866 Київ-Роток має лише 5 зупинок, в кожному вагоні працює провідник, в квитках вказано № вагону та посадочне місце, тому даний електропоїзд відповідає категорії "електропоїзд підвищеного комфорту". На підставі Додатку №2 вищевказаних Правил учасники бойових дій мають право безплатного проїзду залізничним транспортом в приміських електропоїздах (крім електропоїздів підвищеного комфорту) незалежно від відстані та місця проживання. В електропоїздах підвищеного комфорту учасники бойових дій мають право пільгового проїзду зі знижкою 50% в період з 01 жовтня по 15 травня без обмеження кількості поїздок або 1 раз на рік безкоштовно «туди» і «назад» при наявності посвідчення про право на пільги та листа талонів. В інший час Ви можете здійснити в ньому поїздку лише на загальних підставах, придбавши проїзний документ за кошти. Оформлення проїзних документів на поїзди підвищеного комфорту здійснюється в усіх касах далекого сполучення залізниці.

  18.02.2008 15:29:13 Цикенюк
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  згідно закону "про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального заисту" розділ ІІІ ст.12 пункт 7 учасникам бойових дій проїзд в залізничному транспорті приміського сполучення безкоштовний. Чому при проїзді на електропотязі №865 "Роток-Київ" (який є приміським)відповідні пільги для проїзду не надаються? Чому порушуються вимоги Закону?
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно Додатку №2 „Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України” учасники бойових дій мають право безплатного проїзду залізничним транспортом в приміських електропоїздах (крім електропоїздів підвищеного комфорту) незалежно від відстані та місця проживання. Ви маєте право безкоштовного проїзду в приміських електропоїздах як в межах області проживання, так і в межах Укрзалізниці. В електропоїздах підвищеного комфорту (приміський поїзд підвищеного комфорту - це пасажирський поїзд, сформований з вагонів типової або спеціальної конструкції, яким присвоєна категорія підвищеного комфорту) , яким є електропоїзд № 865 сполученням Київ – Роток, Ви маєте право пільгового проїзду зі знижкою 50% в період з 01 жовтня по 15 травня без обмеження кількості поїздок або 1 раз на рік безкоштовно «туди» і «назад» при наявності «Посвідчення Учасника бойових дій» та листа талонів.

  18.02.2008 14:30:25 Денис
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Прошу ответить могули я передавать письма и посылки с проводником по маршруту Луганск - Москва - как указанно на сайте. В Луганске никто не берет. Точнее берут на ура - неофициально и по тройной цене - нежели указанно на сайте.
  Відповідь: Уважаемый Денис! На Донецкой железной дороге предоставляется услуга "экспресс-передача", по отправлению пассажирскими поездами конвертов (200гр) и бандеролей весом до одного килограмма только в пределах Украины, которую Вы можете оформить в любом пассажирском поезде у начальника поезда.

  18.02.2008 11:16:52 Татьяна
  Обслуговування у приміських поїздах
  15.02.08 в електоропоезде Днепропеторовск-Пятихатки отправлением 17.20 с Днепропетровска по просьбе пассажира проводники отказались открыть туалет, из-за чего пассажир вынуждена была выйти на пл.128км. Какие меры будут приняты к проводникам за отказ?
  Відповідь: Шановна Тетяно Миколаївно! У зв’язку з конструктивними особливостями вагонів електропоїздів приміського сполучення підігрів води у баках санвузлів не передбачений. З метою зберігання обладнання, для забезпечення безперебійної роботи санвузлів у літній період заправка вагонів водою в осінньо–зимовий період заборонена. У зв’язку з цим, згідно санітарних норм та правил, провідники були вимушені відмовити в користуванні туалетом.
1... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 ...661