This version of the page http://www.telekritika.ua/comments/?list=1500 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-10. The original page over time could change.
Телекритика — Комментарі

Анонси

  • Прощання з Юрієм Покальчуком – 11 вересня о 14.00
  • 12 вересня Олег Сич презентує свій роман «UROBOROS
  • 11 вересня пройдуть урочистості з нагоди 80-річчя кіностудії художніх фільмів ім. О. Довженка
  • YouTube і Пулітцерівський центр проводять конкурс громадянської відеожурналістики
  • 11 вересня пройде прес-конференція Іллі Ноябрьова «Російський кінематограф – тінь українського»
  • 18 вересня пройде дискусія «Кількість газет та журналів, які реально видаються в Україні. Факти та тенденції»
  • 8 вересня пройде презентація першого фільму з документального циклу «Гриф секретності знято» (спільний проект НТКУ та СБУ)
  • 16 – 19 сентября в Киеве пройдет XII международная выставка рекламы, маркетинга и масс-медиа REX 2008
  • 8 вересня у лісовому пивному клубі «Партизан» святкуватимуть Міжнародний день солідарності журналістів
  • 10 вересня в «Інтерфаксі» - прес-конференція НАМ «Ліцензійне ПЗ – крок до незалежності ЗМІ»
Всі анонси

Коментарі наших відвідувачів:

Що найбільше блищить?
111аа // 24.03.2008 13:07:40
Скоро новые выборы, всё будет хорошо - рейтинги вырастут. причем у всех
Я // 23.03.2008 01:12:59
Проголосуйте плз! http://konkurs.dc.ua/contest/participant/262
я ( работник телеканала "интер" ) // 22.03.2008 17:47:07
у защитников канала "интер" много желчи, но мало аргументов. наверное таки, что-то достало в статье, раз так засуетились?! работать надо, а не переделывать ранее хорошее на свое плохое, господа.
Фрида INTERNATIONAL TV // 22.03.2008 17:43:20
Как надо не знать Гнатенко, чтобы придумать, что его можно "проплатить". Межет быть я не согласна со всем в статье, но основные акценты расставлены точно.... Владимир, а что вы тут написали целые эссе? Уж кому платит канал ИНТЕР, так это вам - точно, если вы защищаете подобное фуфло. Переведите дыхание))) Спите спокойно, на сколько мне известно, Гнатенко на ИНТЕРе не появится) Сердобольный вы наш!
АССА // 22.03.2008 13:35:01
ПРИКОЛОЛИ ТЕ,КТО ЗАЩИЩАЕТ КАНАЛ. ИЛИ ДАЖЕ СВОЙ ПРОЭКТ ПОД ЧУЖИМИ ИМЕНАМИ. ВАМ ДОЛЖНО БЫТЬ И СТЫДНО ЗА ВАШ ПРОДУКТ. ПОЭТОМУ И ГОНИТЕ ПРО "ЗАКАЗУХУ". А ВЛАДИМИРУ (ТИПА) НЕ ЗАВИДУЙ ТАЛАНТУ КОСТИ. ПЕРВОГО ГНАТЬ НАДО ТЕБЯ - СИДИШЬ ШТАНЫ ПРОТИРАЕШЬ НА ТЕЛЕВИДЕНИИ. ТЫ НИКТО И ЗОВУТ ТЕБЯ НИКАК. А КОСТЯ ИЗВЕСТЕН И ОЧЕНЬ.
Алла // 22.03.2008 13:27:01
Извините - опечатка.Имела ввиду Михаила ВОРОНИНА
Алла // 22.03.2008 13:25:17
Полный бред!Какая заказуха?!"Модный приговорр" по-украински - ужас в двадцать пятой степени.Моисеев отвратителен как ведущий.Неужели канал не мог найти достойного ведущего (например, того же Михаила Влоонина).Должно быть стыдно руководству канала.Конкретная порнография.Считаю, что Костя прав! У россиян получилось, как всегда, на порядок выше.
Внимательный // 22.03.2008 12:51:32
По комментариям видно, что возможности Интера (что касается зеленых авансов), гораздо больше, чем у конкурентов всех вместе взятых. А про самокритику они (интеровцы) понятия не имеют. Поэтому всем отплевывающимся ядом защитникам Интера, хочется сказать - РАБОТАЙТЕ НАД СОБОЙ. В статье верно подмечено - "Свобода" Шустера идет ко дну (и даже гламурная премия не спасает), "Модный приговор", как новинка собственного производства, недотягивает до звания добротного шоу. РАБОТАЙТЕ НАД СОБОЙ.
Володимир // 21.03.2008 19:30:47
2 BoaConstriktor. Правду кажучи, я не казав, що "Модний приговор" - це венець продюсерського творіння, це одна із реалізацій ідей і саме так її треба сприймати. Щодо "СвобоД" - я жодну із них не дивлюся за однієї причини. Жоден із політиків нічого нового не скаже (до речі, мені особисто цікаво, кого мав на увазі один із "рецензентів" цієї статті, коли писав про "розумних політиків, що на "Свободу" не ходять?!), тому обидві програми - це ШОУ, з яким би розумним обличчям нем ходив Куликов або Шустер. Щодо двох програм за якістю - "Свобода" інтерівська - більш професійна, а Шустер став сам по собі брендом, хоча в тому числі і за допомогою "ICTV". До того ж, наскільки я бачив останні випуски, на інтерівську "Свободу" приходять більш маститі політики з двох причин: 1. Інтер має краще покриття, більшу аудиторію і він сьогодні найпопулярніший канал України (тим, хто не вірить пропоную подивитись рейтинги), 2. Шустер сам по собі є брендом, хоча в цьому випадку мені здається, що роль модератора "словоблуду" та перепалки не дає особливої змоги проявити себе з аналітичного боку. І в цьому мені більше подобається Піховшек, який (або за якого його команда) дає не лише інформацію, а й свої висковки і прогнози, з якими я можу погоджуватись або ні. Особисто я дивлюсь лише новини і аналітику. А "Свободи" - це, знову ж таки, виключно ШОУ, розраховане на загальні маси глядачів. Правду кажучи мне змусило написати свій перший відгук не те, що автор погано написав про якусь певну програму "Інтера", а "проаналізував" програми, які поєднує між собою виключно те, що вони виходять на телеканалі "Інтер". Мабуть, "Караоке" та "Шанс", від яких канал свого часу відмовився і підібрали "плюси" є за думкою Гнатенка взірцем смаку! :))) Чого ж він таки принциповий цінитель не писав про інші програми на інших каналах. І ніякого особливого ставлення до журналістів в мене немає. Просто одразу видно "за кого" або "проти кого" пише "зацікавлений" журналіст, навіть професіонал. Одразу видно, звідки вуха стирчать. А у Гнатенка, якого і журналістом назвати не можна, вийшла така собі посередня заказна стаття "проти", з якої "стирчать вуха" великої нелюбові до "Інтера" або його особисто, або його замовників. Ось і все! Ті, хто це заперечує - або не читали
BoaConstriktor // 21.03.2008 16:42:21
Костю! я категорично проти перекручування оригіналу!!! :) Навіть з метою поприколюватися... "Боян бо віщий, аще кому хотяше піснь творити, то растікашется мислію по древу, сірим волком по земли, шизим орлом под облаки"... А з пиводу Куркова погоджуюся... ведучий став різкішим і це тішить. От би ще відверто демонстрував у кадрі необізнаність гостей або різко припиняв неподобство із фразами типу "ви брешете!". Шустера особливо не дивлюся, його роль як ведучого взагалі звелася до надання слова гостям. 2 Володимир: помітив за багатьма журналістами нездорове бажання всюди знайти "проплаченість". Якщо я зараз скажу, що морозиво "Геркулес" мені не подобаєьбся, то це не означає, що мені заплатила фірма "Троянда". А якщо скажу, що подобається, то це не означає, що заплатили з "Геркулесу".
Бев // 21.03.2008 16:23:39
российская программа "Модный приговор" мне очень нравится - очень тактично, очень красиво, интересно. Зайцев в роли судьи и обвиняющая сторона - редактор модного журнала - идеальны. Вобщем всегда смотреть приятно :) У нас действительно скучновато, к тому же удивилась главной героине ничего не нужно менять,хотя не будем строги - смотрела всего одну передачу. Что делает Моисеев в главной роли не понятно абсолютно. И мне кажется, стоит более сторог к кастингу подойти, или если это актеры, то к подбору актеров. Нужно же заставить публику переживать ;)
Володимир // 21.03.2008 16:17:35
Я міг би таке припустити, якби стаття не була просякнута якоюсь злістю, при чому не тільки до програм, а саме до каналу. І, власне, цей пасквіль - не що інше, як простий випад проти каналу. Інакше я не можу пояснити, чому автор так переймається програмами, яких загалом об"єднує лише те, що вони виходять на "Інтері"? Врахувуючи що в 1+1 рейтинги падають - вітер, схоже, дує саме звідти.... В будь якому випадку, як то кажуть - собака гавкає, а караван йде собі. І скільки б Ви, шановний otar "постфактум" не платили цьому автору, вовк все одно у ліс ЗЕЛЕНИЙ дивиться и авансом йому, звичайно ж подобається більше. Та й гроші там інші...
// 21.03.2008 15:53:23
2 Володимир А чому б не припустити, що автор статті висловив свою власну думку? Тобто, якщо б він похвалив ці програми, то "заплатив Інтер". А в цьому випадку - "заплатив конкурент". А ві що, вважаєте "Модний вирок" вдалою програмою? Чи, може, "Свобода" Шустера - не базар-шоу за участі тих самх вже остогидлих політичниї пик? До речі, зверніть увагу, розумні політики припинили ходити на це шоу.
otar // 21.03.2008 15:45:07
2 Maryna - Уявіть, ми справді платимо своїм авторам гонорари за статті! :) Але постфактум.
Maryna // 21.03.2008 15:43:36
Не согласна с Владимиром. Вряд ли тут какая-то обида (чего, в принципе не исключаю). Просто заплатили, вот и появилась статейку. Стыдно, господа!
Володимир // 21.03.2008 15:36:54
Коли читаєш подібні статті в голові виникає одне слово: "заказуха". При чому не "за когось", а проти найпопулярнішого каналу країни. Хоча я можу помилятися і просто мова йде про особисту давню образу через нереалізовані на "Інтері" особисті мрії автора, який, мабуть певен, що хто-хто а він точно створив і особисто вів би ці дві різні за жанром та аудиторією програми саме так, як належить. Певен, що керівництво "Інтера", прочитавши цю статтю, отямиться, миттю повиганяє усіх ведучих і продюсерів і запросить на всі проекти саме цей талант, який чомусь в Україні до цього часу невідомий. Хоча, може саме це і викликало таку "розгромну" навовнену злістю і заздрощами статтю?...
Віктор Ющенко: інші держави проводять в Україні «інформаційно-психологічні кампанії»
г.Прямой Рог // 24.03.2008 13:35:44
Перл "регіони некерованої нестабільності"- просто "супер". Означает ли это, что во всех остальных регионах нестабильность "керована". Если да, то кем?
пересічний українець Кривому Рог // 24.03.2008 11:57:35
Рог очень у Вас кривой.Раковая опухоль - это национализм замешаный на жлобстве и сознании собственного ничтожества.
lfilip // 22.03.2008 23:13:54
Дело не в деньгах и не в желании, а в отсутствии конкурентной КОНЦЕПЦИИ украинского информационного пространства. Что мы можем предложить и что предлагаем в качестве информации ее потребителям? Вторичные, пережеванные не-украинскими СМИ и зарубежными экспертами факты. Поэтому украинское информационное пространство напоминает солянку из интима голливудских актеров или семейных скандалов европейских политических лидеров и топ-новостей экономических успехов российских олигархов или прозорливых шагов Владимира Путина. А где тут Украина?
г. Кривой Рог // 22.03.2008 12:45:14
Давно пора это сделать, Виктор Андреевич . Российская зараза , как раковые метастазы расползается в Украине. Давно известно, что Россия это СПИД на теле планеты "ЗемлЯ". Эту болячку под названием "россия" надо выкорчёвывать ...россию надо удалить как раковую опухоль.
VM // 21.03.2008 15:53:56
Предыдущему комменту - БРАВО!!! Если Виктор Хорунживский действительно печется об информационном влиянии на национальных окраинах, то должен развивать отечественное вещание на национальных языках, прежде всего на русском. В противном случае придется СБУшникам призывать пенсионеров службы для восстановления "глушилок"
... // 21.03.2008 15:09:36
Ющенко - Балозі: Як Президент, доручаю в триденний термін змінити закони поширення радіохвиль на території України. Кабінету Міністрів Украйни затвердити заходи щодо впровадження розповсюдження радіохвиль виключно в межах державного кордону України. Всі приймачі, здатні приймати ворожі голоси, повинні бути знищені за рахунок їх власників. Кошти, отримані бюджетом від знищення приймачів, направити на програми розвитку Української Мови на території Гондурасу.
ТРК «Київ» прибрало з ефіру гороскоп-шоу «Дізнайся про майбутнє»
Зосіменко Надія Олександрівна // 24.04.2008 13:25:21
Прошу закрити телепередачу "Дізнайся про майбутнє" на телеканалі "Київ", яка транслюється з 24год по 2 годину ночі., бо це шахрайство! Постійно перериваються дзвінки, щоб побільше нахапати грошей. Кажуть в ефірі, що до 12сек.безкоштовно, а здирають по 6грн за хвилину. Це депутатський час в єфірі куплний депутатами чи ні , хотілось би знати? Що це за група шахраїв!
Дрібниці стилю від першої особи
УРА!!! // 25.03.2008 23:04:42
Ура! Вот и стало понятно, ЧТО для Президента является культурой. Думаете, Джармуша Президент смотрит? Уитмена читает (в оригинале)? Или полемизирует в онлайне с Соломоном Волковым??? Гордитесь, шароварники!!! Вот он, любимый поэт Президента! Даже ранг и должность в свите получил! Так держать!!! http://tabloid.pravda.com.ua/focus/47e7d9c0d2c08/ Цитата из президентского фаворита: *** Як смішно всі внизу Голівки задирають - З балкона я стругнув... Что же... Задырайте голивки... и другие части тела....
// 25.03.2008 21:15:47
ВЛАДУ: А моя дитина тепер має змогу дивитися кіно та мультики українською Не мала б ще років 10, якби вимагали все дублювати українською, бо ринок не розвинувся б взагалі ! Дякую особисто Богдану Батруху та Ганні Павлівні Чміль! Батрух рулить! Українське бабло перемагає зло! Ще дотиснути радіо, мережі супермаркетів, виробників ПК іграшок та іншу сволоту, яка діскрімінує українське - і все буде ОК. ОК,іди шляхом РФ, дотискай, залишилося може 1-2 роки, і буде таке собі князівство Галицько-Волинське, в межах тих самих кордонів, бо Росія вже доутискалася, 14 республік як і не було Це невелика компенсація за лінгвоцид моєго народу, погодьтеся, шановні гості-окупанти моєї землі. компенсація буде в князівстві, земля - від Бога, вона умовно чиясь твої тільки руки та ноги, ще очі, вуха ... Як не сумно деяким, ми не серби в Косово, і ця держава буде нашою. ця - це яка? держава, де російська мова - іноземна? Це така Україна як те князівство, ТУТ, у києві та поруч ТАКОГО НЕ БУДЕ НІКОЛИ, мо через трупи КУЛЬТУРНИХ ЛЮДЕЙ? Ви в з Києва, Влад? А звідки? Отож.
ark // 25.03.2008 16:55:17
Владу-Арк! Что ты знаешь о правах?Страна двуязычная исторически!В Законе О КИНО сказано четко: фильмы могут быть и на украинском и на русском.Зритель(а не Чмиль)решит что и на каком языке смотреть а пока иностранец Батрух-{CENSORED} гонит в Украину американский ширпотреб в угоду Гаранту и его "Монике Левински".Продюсер-самоучка Чмиль не может выпустить ни одного порядочного украинского фильма.Занята "цькуванням російскої мови"! Согласен с м14 и 345.
м14 // 25.03.2008 12:54:16
Закон в этой стране закончился в ноябре 2004 года. Все остальное - "революцонная целесообразность","майдан". Нет смысла взывать к нынешним "гарантам" и чиновникам, т.к. они и есть источник новых, субъективных "норм права" и вольных толкований. Вы думали тогда, что можно дать кому-то один раз совершить противозаконние, для всеобщего "блага", а дальше он будет делать все по-правильному, "законно". Нет, ребята, так не бывает. Терпите теперь этот бред и вспоминайте "идеалы". Вас развели тогда как "лохов" и по-другому к вам относится уже не будут.
345 // 25.03.2008 12:01:36
Что характерно, русскоязычная публика не высказывается против укрианского языка, а все якобы этнические украинцы с пеной у рта орут о необходимости запретить русский язык и о том, что на следующий день после его запрета Украина сразу станет раем земным. А дальше против чего бороться будете, га?
345 // 25.03.2008 11:54:39
Олег, а Вас государство тоже заставляет продавать товары только украинского производства? Думаю, вряд ли. Поэтому - точно уж, не {CENSORED}...
// 25.03.2008 02:04:22
та нехай держава продовжує створювати всі умови для того щоб в прокаті був смітник з російського і американського маскульту. Це круто
Олег // 24.03.2008 22:58:54
Ну дого цей плач, п. Пугач? Ви за бізнес переживаєте чи за глядачів? Глядачі самі зроблять вибір - не подобається не будуть ходити. Але ж Ви самі розумієтие, що питання дубляжу ДЛЯ ГЛЯДАЧІВ не є принциповим: захочуть піти - підуть, не захочуть - не підуть :) А от з точки зору бізнесу - все просто: падає рентабельність - закривайте чи переорієнтовуйте бізнес і не {CENSORED}... Чому держава має дбати про рентабельність Вашого бізнесу, а не мого, наприклад?!
Влад // 24.03.2008 15:36:02
А моя дитина тепер має змогу дивитися кіно та мультики українською ! Дякую особисто Богдану Батруху та Ганні Павлівні Чміль! Батрух рулить! Українське бабло перемагає зло! Ще дотиснути радіо, мережі супермаркетів, виробників ПК іграшок та іншу сволоту, яка діскрімінує українське - і все буде ОК. Це невелика компенсація за лінгвоцид моєго народу, погодьтеся, шановні гості-окупанти моєї землі. Як не сумно деяким, ми не серби в Косово, і ця держава буде нашою. І Вашою, ящо Ви не будете зазіхати на наші права.
Flora // 24.03.2008 13:08:12
Re Кр. Рогу: Долбитесь, долбитесь. Укринского ничего создать не можете. Ваша культура называлась мароссийской и она дала миру Гоголя, Шевченко, Коцюбинского, Марко Вовчок. А вдруг, сейчас вы выгоняете возможных Булгакова, Эренбурга, Ильфа и Петрова, Паустовского, Ахматову, Довженко, Бондарчука, Майю Плисецкую...? В 1991 году голосам русскоязычного населения, отданных за независимость Украины, обещали сохранение и развитие языка, подсчитывали и пользовались этими голосами, в Россию не выгоняли.
г. Кривой Рог // 23.03.2008 07:40:01
Кто желает кино видеть так называемым "русским " языком, просьба немедленно покинуть Украину. Ваше место в {CENSORED}. Жить в Прекрасной Украине вы не достойны. Как уже задолбали эти {CENSORED}...
ark // 22.03.2008 17:55:15
Антон! Посещаемость и сборы-это важно,но все же в этой проблеме на втором месте! Первое и самое главное -бессовестно,нагло,воинствующе нарушены права человека,нарушены Закон и Конституция! Где,когда и что тогда гарантирует наш Гарант! А ведь русский язык-составная часть современной украинской культуры!Украина-исторически двуязычная страна!Не понимаю,почему молчит ПР-защитница прав русскоязычных граждан Украины.Или пчелы дали много меда?!!!
ark // 22.03.2008 17:43:01
С подачи Батруха,Чмль и им подобных Президент предлагает найти компромис с Законом! Это ж надо додуматься до такого(Бухгалтер,одним словом...)!А предложение Чмиль о компенсации затрат на украинские титры фактически за счет денег зрителей,права которых нарушены!Цинизм!.Но самое главное,что Закон о кинематографии позволяет озвучивать иностранные фильмы на русском и при этом не требуется украинских титров. Титры-это уже 200% исполнения Закона!Задумайтесь!
ark // 22.03.2008 17:30:42
Жополиз Батрух дает совет Президенту:"існує нагальна потреба навести порядок у дотриманні законодавства в кіноіндустрії",но очевидно при этом не догадывается что именно этого и требует украинский русскоязычный зритель,права которого вместе с Законом и Конституцией нагло нарушены при содействии батрухов,чмилей,вовкунов,балог.стацюков и др. Законов Батрух не читает,берется их защищать. Прочитал бы от запятой до точки, да читать видно не умеет!!!
ark // 22.03.2008 17:17:07
Антон!!! Президент "спит"!-это здорово!Глубочайший смысл,жаль,что наверняка сам не умеет пользоваться ПК,не прочитает а помошнички рады,что спит,не дают проснуться и вспомнить,что когда он говорит с трибуны"мой народ",должен иметь ввиду,что 25-30% этого народа хотят отдыхать в кино с русским языком.Нарушены права четверти населения Украины,нарушен Закон-это главное!Большинство же комментаторов этогоэлементарно не понимают. Молодец Антон! Борись!
MEGArespect // 22.03.2008 16:32:49
Кіноман // 21.03.2008 18:00:12 "Вимоглива публіка воліла б чути голоси акторів, а не вереск дубляжних тіток з кацапетовки (хоч нашої хоч кацапської). Вимогливій публіці субтитрів би вистачило." MEGArespect тобі, Кіноман
none_smilodon // 22.03.2008 13:10:32
Слухайте панята, щось у вас завжди "неправильні бджоли" які дають "неправильний мед". Спочатку у вас шлюх сумнів викликав закон, хоч він був однозначний і безкомпромісний, потім викликав сумніви "наказ кириленка", який ви провінційні бляді оспорили у єбєнісранському суді по "правам сліпих", тепер, коли конституційний суд остаточно поставив всі точки над "і", ви і його ставите під сумнів. Може конституційному суду потрібно для вас трактувати власні трактування? Як для сліпих, глухих, тупих й подібно "альтернативно обдарованих"?Любі лузери, зараз питання стохїть чи зобов'язувати вас дублювати українською російські фільми і чи зобов'язати вас показувати українське кіно примусово. Ви як тей дрібний злодюжка, якого вхопили за руку, а він кричить "а ти докажи гражданін начальнік". Та вас брехуунів дрючити треба. А "телекритиці" нериспект, за те що такий "вброс на вєнтілятор" пропустили.
1 // 22.03.2008 10:32:06
>Один із моїх улюблених перлів – думка про те, що якою б широкою і детальною не була юридична формула, вона ніколи не охопить усієї повноти життя, що вічно плине й непередбачувано змінюється. Між тим рішуче висловлюся на користь того, що Закон «Про кінематографію», яким його побачив у тому числі й Конституційний Суд, цілком досконалий. Так от, спеціяльно для тебе, Пугачу Доповідач у справі про розповсюдження іноземних фільмів в Україні, суддя Конституційного суду України Петро Стецюк http://www.dt.ua/3000/3680/62079/ «…інший висновок, який прямо не означений в тексті рішення, але він логічно випливає з його змісту. Якщо учасник кіноринку в Україні відносить себе до категорії сумлінних виконавців закону, справді вболіває за розвиток національної культури, а не тільки має на меті отримання економічного зиску як підприємець, — то він напевно прагнутиме продублювати, в крайньому разі — озвучити іноземний фільм перед його демонструванням в Україні. Водночас вибір учасником кіноринку «субтитрування» (найдешевшого з економічного погляду способу формального дотримання припису закону) важко назвати спрямованим на якомога краще виконання припису ч.2 ст.10 Конституції України (забезпечення всебічного розвитку української мови).»
1 // 22.03.2008 10:21:48
Графомане, а що ти створив "конкурентноздатне"? Судячи з опусу, ти якраз і належиш до недолугих, обмежених і заздрісних осіб.
ВЕЧНОСТЬ ПАХНЕТ НЕФТЬЮ // 21.03.2008 22:27:57
Пріоритетність мови по відношенню до здорового глузду, економічної доцільності та загальнолюдських цінностей властива лишень так званим "професійним патріотам". Хто є ці люди? Недолугі, обмежені та заздрісні особи, амбіції яких не задовольняються становищем, у якому вони перебувають. Створити щось конкурентноздатне ні у царині творчості, ні у виробничих сферах вони не здатні. Отож вони й вишукують ніші, у яких не потрібно виділятись від інших своїми особистими якостями чи талантами. Навпаки, потрібно, як і інші учасники таких псевдосоціЯльних квазіформацій, неначе мантру повторювати щось на кшалт "Україна - українцям!" ІніціЯтором створення таких формацій виступив Президент Ющенко. Балога, Вовкун, Чміль - всі ці постаті мають багато спільного. Схоже, що це люди, котрі не здатні створити щось конкурентноздатне в умовах відкритого суспільства. Вісі сформовані ними "структурні феномени" базуються не на принципах логіки, доцільності, механізмах зворотнього зв"язку а, навпаки, на принципі жорстких владних вертикалей та корупційних "горизонталей". Зрештою, вони були змушені обрати єдино правильний механізм власного виживання - оскільки вони не здатні створювати щось органічне, прогресивне, потрібне суспільству і державі як об"єднанню вільних особистостей, а не формації "свідомих українців", вони вирішили заборонити все, що загрожує їх суспільному становищу та їх химерним "патріотичним" вибудовам. Вони та їм подібні виступили центрами кристалізації для всіх "професійних патріотів" (читай - закомплексованих, заздрісних та амбітних невдах). Неначе сигнал "свій-чужий" для літаків, вони використовують коди та паролі - "Україна-українцям", "свідомий українець", "дивись кіно українською" та ін. Спочатку мене вражало, що "патроти" мають вельми умовне та надто вже хибне уявлення про історію, культуру, традиції своєї країни. Але чим більше я за ними спостерігаю, тим більше переконуюсь, що тільки дивне та спотворене сприйняття української культури, мови та сучасних реалій здатне утримувати таких людей разом. Тому що квазіформації можуть триматись купи лише за рахунок чинників, подібних до броунівського руху та сил Ван-дер-Ваальса - тобто тільки випадкові зіткнення та
ВЕЧНОСТЬ ПАХНЕТ НЕФТЬЮ // 21.03.2008 22:27:49
Пріоритетність мови по відношенню до здорового глузду, економічної доцільності та загальнолюдських цінностей властива лишень так званим "професійним патріотам". Хто є ці люди? Недолугі, обмежені та заздрісні особи, амбіції яких не задовольняються становищем, у якому вони перебувають. Створити щось конкурентноздатне ні у царині творчості, ні у виробничих сферах вони не здатні. Отож вони й вишукують ніші, у яких не потрібно виділятись від інших своїми особистими якостями чи талантами. Навпаки, потрібно, як і інші учасники таких псевдосоціЯльних квазіформацій, неначе мантру повторювати щось на кшалт "Україна - українцям!" ІніціЯтором створення таких формацій виступив Президент Ющенко. Балога, Вовкун, Чміль - всі ці постаті мають багато спільного. Схоже, що це люди, котрі не здатні створити щось конкурентноздатне в умовах відкритого суспільства. Вісі сформовані ними "структурні феномени" базуються не на принципах логіки, доцільності, механізмах зворотнього зв"язку а, навпаки, на принципі жорстких владних вертикалей та корупційних "горизонталей". Зрештою, вони були змушені обрати єдино правильний механізм власного виживання - оскільки вони не здатні створювати щось органічне, прогресивне, потрібне суспільству і державі як об"єднанню вільних особистостей, а не формації "свідомих українців", вони вирішили заборонити все, що загрожує їх суспільному становищу та їх химерним "патріотичним" вибудовам. Вони та їм подібні виступили центрами кристалізації для всіх "професійних патріотів" (читай - закомплексованих, заздрісних та амбітних невдах). Неначе сигнал "свій-чужий" для літаків, вони використовують коди та паролі - "Україна-українцям", "свідомий українець", "дивись кіно українською" та ін. Спочатку мене вражало, що "патроти" мають вельми умовне та надто вже хибне уявлення про історію, культуру, традиції своєї країни. Але чим більше я за ними спостерігаю, тим більше переконуюсь, що тільки дивне та спотворене сприйняття української культури, мови та сучасних реалій здатне утримувати таких людей разом. Тому що квазіформації можуть триматись купи лише за рахунок чинників, подібних до броунівського руху та сил Ван-дер-Ваальса - тобто тільки випадкові зіткнення та
qlas // 21.03.2008 22:11:55
ні, щоб щось ще писати про це, та досить, ми все зрозуміли.ще у 2004 році, коли Литвин нас врятував а було б таке як от зараз починається
ЗА ПУГАЧА // 21.03.2008 21:32:04
АНДРІЮ: ,,,,ви не зрозуміли, курили працівники кінотеатру, просто заходили до зали, йшли за екран і курили там, потім виходили, і так раза чотири?????? за сеанс. де Ваша гідність, я би дав по потилиці після першого, вивів би просто, а Ви що СПЕЦОМ рахували, щоб потім анонімно написати в інеті ЯКІ ПОГАНІ? зупиняйте, в тому чіслі і злочини з українізацією всіх мешканців - ні, але Ви - Ви не всі. Ви свідома і зацікавлена постать, як і я, тільки з іншого боку
ЦУКЕРМАН // 21.03.2008 21:28:35
"Чому власники "Одеси-кіно", "Баттерфляя", "Лінії кіно", "Флоренції", "Жовтня" й інших столичних кінотеатрів нормально показують кіно? Власник Одеса-кіно в одну мить позбавиться ліцензії за ПРОСТО радіо, Баттерфляи - то такі хлопці, хата яких усьогда з краю, лінія кіно - так Ткаченко ж хвилю робить, але могли і старічки слово замовити, лінуються, Флоренція і Жовтень - смішно. власник цих кінотеатрів - держава, вони ПІДМАХУЮТЬ В СТРУЮ, от і всі справи
Клоп // 21.03.2008 21:00:09
Дави Батруха
Андрій // 21.03.2008 20:50:38
ЗА ПУГАЧА, ви не зрозуміли, курили працівники кінотеатру, просто заходили до зали, йшли за екран і курили там, потім виходили, і так раза чотири за сеанс. Щодо ваших припущень, вони викликають лише посмішку, так можна всіх мешканців до контролерів прирахувати. :D
ЗА ПУГАЧА // 21.03.2008 20:09:58
Андрей, Вы были в Кустурице? И при этом на Хортоне в Шевченко? Значит, Вы контролёр от ВИНа, это ясно. Так и подписывайтесь. Люди, которые курили в кинозале за кулисами - они ещё долго будут такими, если им один майнстрим показывать, а именно это им уготавливает минкульт своей
Андрій // 21.03.2008 18:45:29
Пане Пугач, Ви б краще навели лад у ваших кінозалах, в Донецьку із зала "Кустурица", де ціна квітка 60 грн ваші робітники зробили курилку, що п’ятнадцять хвилин заходили, йшли десь за екран, та курили, в залі неможливо було сидіти від смороду. А щодо відвідуваності, були на фільмі "Хортон", у тому ж Донецьку в кінотеатрі Шевченка, повна зала.
Роман Лавров // 21.03.2008 18:01:38
Прекрасно понимаю Антона Пугача, он пытается, и это ему удается, аргументировать свою позицию. Думается, что господин Батрух к такому разговору пока не готов, и дело здесь в первую очередь в том, что его аргументы никак нельзя отнести к разряду экономических. Пугач довольно четко обозначил его "резоны", пугает иное - несговорчивость ком.дамы Чмиль, в законе четко прописана или, или. Чего уж так рогом упираться? Ответ, думается на поверхности. И что касается субтитров на украинском языке, по-моему это лучше, чем бездарная переозвучка. Сколько раз ловил себя на том, что всё время смотрю вниз экрана и читаю, что там написано, и при этом иногда увлечен этим больше. Мне приходилось озвучивать картину на украинский язык, автором перевода у нас был замечательный Олекса Негребельский, да и с артистами у нас было всё в порядке. Но поверьте так случается далеко не всегда, чаще на этом экономят и берут "артель красный звук", с блеклыми голосами.
Кіноман // 21.03.2008 18:00:12
А який гвалт підніметься, коли почнуть аналізувати дані за березень.... ай-ай-ай... ніхто в кіно не ходить бо не русское... Не хочуть іти на історію з Лесбоса і про сестричок Болейн - бо українською, (а не тому що кіно фігове). І нешанованому автору матеріалу === І зовсім «остання» деталь: з прокату випали і ризикують випадати й надалі фільми для вимогливої в культурному сприйнятті публіки. Це відбуватиметься тільки тому, що затрати на дубляж таких стрічок зроблять їхній прокат економічно невигідним.== Ви вже якось визначтесь, або " вимогливої в культурному сприйнятті публіки" або дубляж у вашому "кокошному" розумінні. Вимоглива публіка воліла б чути голоси акторів, а не вереск дубляжних тіток з кацапетовки (хоч нашої хоч кацапської). Вимогливій публіці субтитрів би вистачило.
... // 21.03.2008 17:24:15
До spacelord: В тому й проблема, що деякі люди виконання Закону називають "цирком", тому що у них є своя, "правильна" (нехай і протизаконна) точка зору. Виконання законів необхіідно кожному громадянину, щоби почувати себе захищеним від свавілля чиновників та інших громадян України. і, як доводить практика, не-громадян України :-))) А ще чомусь викликає подив, чому деякі захисники ідеї "Україна-українцям" знають мову гірше, ніж люди, яких вони звинувачують в паплюженні справжніх українських цінностей:-)))
spacelord // 21.03.2008 17:08:42
Пану, який не назвався. "Хтось - як Батрух - намагається скористатись протиправними діями корумпованих урядовців на свою (приватну комерційну) користь, а хтось б"є на сполох. Хто на що вчився." А хтось, а саме ви, намагається влаштувати нікому не потрібний цирк із українськими субтитрами на російському дубляжі. Як ви гадаєте, це дійсно комусь потрібно? Ні. Тому, панове, не треба казати, що ви такі от класні захисники Закону тощо. Позаяк те, що ви пропонуєте, це лише для офіційної галочки, а інтереси глядача тут зовсім не враховано. Невже у вас дійсно так погано з відвідуваністю кінотеатрів? Питаю без лицемірства. Чесно. Просто цікаво. Показники на вашому сайті наче ж нормальні, особливо в суботу й неділю.
... // 21.03.2008 16:49:05
"Чому власники "Одеси-кіно", "Баттерфляя", "Лінії кіно", "Флоренції", "Жовтня" й інших столичних кінотеатрів нормально показують кіно" - дуже просто. Деякі люди, коли бачать порушення закону, спокійно собі чимчикують у своїх справах, а деякі вчиняють спроби зупинити злочинців. Поведінка людини - по відношенню до порушення права та законності - залежить виключно від рівня її освіти та вихованості. Хтось - як Батрух - намагається скористатись протиправними діями корумпованих урядовців на свою (приватну комерційну) користь, а хтось б"є на сполох. Хто на що вчився.
spacelord // 21.03.2008 16:30:01
Пану, який себе не назвав. Ніяких угод між "Кіно-перекладом" й B&H не має і бути не може. Чому я постійно апелюю до Батруха? Та тому, що його компанія у 2007-му році дублювала десь 25-27 фільмів українською. Якби стільки фільмів випустила, скажімо, "Кіноманія" або "Геміні" я б посилався у тому числі й на них, але вони цього, на жаль, не робили. Батруха ви можете називати як завгодно, але, як на мене, це не рівень спілкування дорослої людини, яка до того ж є власником не одного мультиплексу. Це просто негарно й низько. Більше того, чому про це говорить тільки Пугач? Чому власники "Одеси-кіно", "Баттерфляя", "Лінії кіно", "Флоренції", "Жовтня" й інших столичних кінотеатрів нормально показують кіно, збирають увечорі повні зали й лише пану Пугачу не так? Це якось дивно. І взагалі, ви б краще вже "Блокбастер" відкривали. Особисто мені цей кінотеатр цікавий.
... // 21.03.2008 15:48:11
До spacelord - пане Андрію Андріюку, а чому не можна громадянина Польщі називати громадянином Польщі? Це суперечить Конституції України чи умовам коаліційної угоди між компаніями kino-pereklad.org.ua та B&H?
Аксель // 21.03.2008 15:34:40
Ніколи б і не подумав, що цей діяч - іноземець. То як раз сьогодні РНБО і розглядало подібні питання, треба Батруха до СБУ викликати, може він фінасується ФСБ? Бо відомо на кому шапка горить. Кремль всюду підтримує радикалів, тим більше - такого гатунку.
ЦУКЕРМАН // 21.03.2008 15:28:22
Чудово, що знову Росію згадують. Дуже символічно. Нехай загине кіно, аби не чути російської мови. Нехай, нехай, хай, хайль!
spacelord // 21.03.2008 15:23:24
Пане Антоне, навчіться для початку нормально писати. Не називайте Батруха "громадянином Польщі", "іншої держави" тощо. Бо написане вами виглядає просто хамством. До слова, Батрух, якого ви так ненавидите, зробив для розвитку кінопрокату в Україні незрівнянно більше за вас. А ви тільки теревені розводите.
Re: цу // 21.03.2008 15:22:29
"розвиток кіноринку" - чи особистого бізнесу парочки російських представництв в Україні... в статті - йдеться про захист останніх... а український кіноринок - буде чудово розвиватися - на українській мові .
фу // 21.03.2008 15:19:23
капец, ну что за заказуха... совсем телекритика - пропала (
ЦУКЕРМАН // 21.03.2008 15:08:00
про який захист російськомовного населення Ви тут прочитали? ідеться про захист кіноринку, розвиток якого штучно стримується шароварними компрадорами.
кіноман // 21.03.2008 15:04:58
ГІСТЮ, рішення про квотку було скасовано судом, чи Ви в лісі?
гість // 21.03.2008 15:02:31
Уже колись писала тут Аксіня Куріцина. Вона якісь таблиці наводила. Я прочитав її висновки, але таблиці не дивився. Ну, думаю, таки щось не так із українським дублюванням, якщо кількість глядачів зменшується. Але хтоьс розумніший знайшовся і вчитався у таблиці, котрі вона ж наводила. З тих таблиць, які я не продивився, випливало, що все як було - так і лишилося з відвідуваністю кінотеатрів. А вона просто перекрутила факти і написала такі висновкі, які б вона хотіла мати. Я до того, що захисники "русокязічного насєлєнія" брещшуть на кожному кроці. Отоє, і Пугачу не схильний довіряти. Він тепер ніби про квоту вання українськиї і російських просить. А чого ж рішення не виконував, коли воно про квоту було прийнято пару років тому?
Alex // 21.03.2008 14:57:28
Полнейший респект, Антон! Я думаю, что кроме всего люди в Минкульте заинтересованы Батрухом не только морально, а и материально. А вообще , люди возглавляющие в Минкульте кинодивизион пропахлись нафталином до ужаса. Они не способны ничего организовать, кроме приступа геморроя.
МК // 21.03.2008 14:50:32
Мені на багато симпатичніший Пугач, ніж Батрух. Просто по-людськи. Інтуїтивно я вірю у цій дискусії Пугачу значно більше. Але відійдемо від інтуїції. По-перше, Пугач чітко посилається на закон. І це важливіше, ніж будь-що інше. Але я от про що. Пару тижнів тому усі телеканали повідомили: "Лише 3% громадян України незадоволені введенням обов'язкового дублювання українською". Згідно якогось там опитування. Шановні, як можна такі дані взагалі приводити? Не сказавши, який відсоток українців взагалі ходить в кіно. Хоча би три рази на рік. А може ті 3% складають 90% тих, хто до останнього часу ходив у кіно щотижня? То яка реальна ціна їхнього голосу? Одним словом. Правильно було б ввести 50%-ву обязаловку, але жорстко її тримати. Україномовного перекладу І по хітам прокату і не по хітам. Через рік можна було б підняти до 75%. Можливо. І зупинитися і не займатися дурью. Як на мене
монстро // 21.03.2008 14:30:31
да... а никто ничего не выскажет в ответ, нечего. всё ясно.
Пазади Маасква // 21.03.2008 14:19:18
Ах жалко, жалко, жалко, бедных страусят (с) Снова льются московские крокодиловы слезы ... Денежки не досчитались в карманчике! Проклятые хохлы-изверги заставляют бандеровщину пропагандировать, а просвещенный русский человек, сказал проголосовал деньгами и сказал решительное "нет" "националистам". Шо, не выгодно работать? Так переходи на торговлю пирожками!
Дебютна «Дуель» із Сергієм Рахманіним підвищила показники слоту
Profi // 21.03.2008 16:20:35
Серега , хочешь рейтинг 3 а долю 5 ?? Пригласи в студию Азарова и Пинзеника.. :))))))
// 21.03.2008 14:58:48
Щодо того, що Мороз чи Литвин підняли слот, то цілком ймовірно, але при цьому применшувати заслугу ведучого аж ніяк не варто. В порівнянні із попередником він виглядає значно краще, авторитетніше. Людина знає про що говорить і що питає.. І варто зважити, що це лише перший ефір. Одним словом, дебют на 5+.
// 21.03.2008 14:57:09
Шикарна вчора програма. Ведучий знав про що говорив, він міг оцінити відповіді дуелянтів і майже відразу їх узагальнити. Вміння ставити питання коментувати відповіді - просто пісня. Мабуть не перебільшу, якщо скажу, що всі нинішні ведучі ток-шоу не дотягують до Сергія.. Правда мене цікавить інший момент. Чому історії-вставки про різні дуелі виключно російські. Невже тільки росіяни стрілялися, билися на мечах-шпагах тощо, відстоюючи свою честь? Давайте трохи Європи.
// 21.03.2008 14:22:35
А может всё-таки не Рахманин, а Мороз с Литвиным подняли рейтинг слота?
ЮЛИЯ // 21.03.2008 13:42:19
Поздравляю Сергея Рахманина с первым эфиром. Желаю успеха и нтересных выпусков программы "Дуэль".
Киянам залишили 25% Київського медіахолдингу
qwe // 21.03.2008 16:23:12
Дивна позиція автора "Телекритики" - писати про "умовний" холдінг. Холдінг або є, або ні. Бо звідси і виходить, що ніхто толком не розуміє: створили холдінг, чи ще ні? Про те, що буде робити команда Бектурсунова - відомо з минулого року, і так само відомо було, що на закони їм начхати. Однак працівники "Медіахолдінгу" тоді не підтримали журналістів "Вечірки" та "Української столиці". Тепер у Казбека дійшли руки і до ТРК "Київ". Відсидітись у кущах не вийшло...
WSG(справжній) // 21.03.2008 13:30:51
Лже-wsg писати коменти під чужим ніком, гірше ніж користуватись чужим презервативом. Щодо ефективності роботи цих каналів - подивись на кількість співробітників та рейтинг gfk - стане зрозуміло. Та з чого ти взяв. що я не можу... побачиш-впадеш з переляку...
wsg // 21.03.2008 12:58:46
Сам нічого не можу,але лайнозіном фонтаную.
WSG // 21.03.2008 12:44:06
То може нехай вже його (ТРК Київ) хтось захапає... ну тому що як ТРК "Київ" так і "УТ 1" можна поставити хіба шо в один ряд з автомобілем "Таврія" (і дивитись соромно, і поїздити не дасть, та ще й бензин сцука п"є)
Рекламу уберут из кабельных сетей
Светлана // 21.03.2008 17:20:19
С точки зрения конкуренции, если убрать рекламное агентство ! Арго", то от этого выиграет весь телерынок Одессы, поскольку, очень часто рекламщики одесских телеканалов сталкиваются с тем, что в Арго демпингуют стоимость, это на самом деле приводит к оттоку рекламодателей с каналов. Что касается самих каналов, в которые идет врезка, то смотрибельность их находиться не на очень высоком уровне из-за постоянных рекламных пауз, по российским законам все прерывается каждые 15 минут.смотреть ни фильм ни программы невозможно. Так же Арго не выполняет свои обязатеьства перед заказчиками, отследить количества выходов невозможно. Мне кажеться, пусть будет видео-природы, чем реклама.
WSG // 21.03.2008 12:32:13
Поздоровляю пані Большакову з тим, що вона винайшла ровера (вєлосіпєд). По-перше статична картинка на супердинамічному сучасному ТВ буде визивати переключення (позаводили блін пульти собі...) По-друге, коли вартість рекламного часу на ТВ росте швидше ніж вартість майонезу, взяти і нафіг пох*рити нормальний прибуток.... всерівно що відмовитись від класного сексу з привбливою жінкою.
Убито журналіста російського «Первого канала» Ільяса Шурпаєва
Я // 21.03.2008 12:26:53
От Вам і совкова демократія. Путіна на нари...
// 21.03.2008 11:12:43
не иначе опять Путина обвинят, по привычке
Майже весь колектив редакції журналу «7+7Я» звільнився
ДухLess // 24.03.2008 12:38:44
Безсонова - грамотный главред, фанат своей профессии. Я вообще думаю что засиделась она в "Сем ерках", давно надо было валить. Не понимаю, почему она не рассказывает прессе правду про эту лживую контору. Сомневаюсь что ей фрицы фитнес пожизненно оплатили. Мне вот гонорар еще за ноябрь должны.
PVS // 24.03.2008 10:33:52
Считаю, работать журнал будет, если дирекция на деньги зажиматься больше не станет и наберет нормальный шатат сотрудников. Неплохих журналистов, которым нужна работа, в городе хватает. База осталась хорошая, нужно теперь с умом ею распорядиться.Что касается Ольги, то лично ее знаю и уважаю,несмотря на то, что ряд взглядов и методов работы не разделяю.Космодемьянскую из нее действительно делать не стоит,но признать, что своего труда она вложила в это издание огромное количество,следует. Надеюсь,она еще сможет себя реализовать в сфере журналистики,чего ей и желаю.
дмитрий // 24.03.2008 00:56:36
очень хочется посмотреть, как там без Безсоновой будет все работать. она была единственным здравомыслящим человеком во всем этом немецко-украинском болоте.
Виталий // 23.03.2008 22:56:43
Да, Безсонова такая, она в офисе без джакузи работать не будет :-)))
Lana // 23.03.2008 18:49:35
А вы что, завидовали ее звездности? Раз такие подробности перечислили...
Людина не з нізвидки // 23.03.2008 07:32:18
Мы разом с Ольгою працювалы. Но у нее были звездные условия. Ее зарплата была сильно больше, чем у любого главреда такого журнала. А к зарплате прилагались еще бесплатные поездки заграницу, оплата телефона, фитнеса, такси... Ну и че теперь? Людей сдернула и сама в ауте. А причина протсая - зло на гендира Северчук. Оля получала больше двух штук баксов на руки. Не считая остального...И не надо из нее делать Зою Космодемьянскую.
Алексей // 21.03.2008 01:13:10
Добавлю,что Оля лучший человек,которого я когда-либо знал. Жалею, что не получил шанса знать далее...
DimOK // 20.03.2008 22:19:39
Ребят, ваш журнал лучший!!!!
Gabri // 20.03.2008 20:20:47
Нам безумно было жалко покидать 7+7я. Оля Безсонова - лучший главный редактор, с которым я когда-либо работала. Оля, мы тебя любим и поддерживаем! Делать еженедельный журнал в 100 страниц в таких условиях и с тремя оставшимися сотрудниками - это подвиг.
Телевизионщики учатся считать
Pedant // 24.03.2008 02:57:03
Шановні автори, благаю, припиніть писати смайлики в кінці речень, тим паче несмішних. Ви не сконфужені підлітки, і більшість із читачів також ні. Цим грішить кілька авторів на Телекритиці.
kuzma // 21.03.2008 02:20:38
ТК, дайте Кузякіну вашу головну нагороду - маніпулятор року! Приказка як не зїм то понадкушую якраз про нього!
катя // 20.03.2008 19:35:02
У Ганни Калини на Першому Національному дійсно забагато або Янека або Б"ют. Схоже - це не тільки її уподобання - достатньо згадати, що прес-скретар Янека був директором "новин" і тепер продовжує плідно співрпацювати зі своїми друзяками (вони лишились незмінними).
otar // 20.03.2008 18:03:13
2 Attorney at Law - Ну так Кузякін і привертає увагу до НОВОГО виконавчого продюсера до недоліків новин НТН. Вдячними треба бути, а не огризатися)
Attorney at Law // 20.03.2008 18:00:12
Позволю себе напомнить многоуважаемому интернет-изданию Телекритика, что исполнительным продюсером НТН Александр Мельничук стал буквально с 11 марта с.г. Так что замечание по подводу необъективной подачи материала в выпуске новостей от третьего марта 2008 года, мягко говоря, не по адресу. "Хотя бы для приличия" (С) поинтересовались или перепроверили бы информацию о дате захода Мельничука на канал. А то как бы автора самого не обвинили в необъективности и предвзятости. В качестве резюме не могу не отметить, что многоуважаемое издание Телекритика в лице его многоуважаемых авторов нередко позволяет себе распространять непроверенную информацию и/или искажение фактов. Есть над чем задуматься... С уважением,
Т. Г. Шевченко // 20.03.2008 17:11:14
Чорніше чорної землі


  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
Головна RSS