This version of the page http://www.kievrealty.org/news/record216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-10. The original page over time could change.
KievRealty - Союз специалистов по недвижимости г.Киев   Новости
Союз специалистов по недвижимости г. Киева
29.07.2008
Національний конкурс ріелторських компаній "Професійне визнання 2008"

Спілка фахівців з нерухомого майна України щорічно проводить Національний Конкурс «Професійне визнання», церемонія нагородження лауреатів якого відбудеться 15 жовтня 2008 року у м. Києві в форматі проведення І-го Всеукраїнського Конгресу з нерухомості «Ріелтор-професіонал» та Міжнародної конференції «Сучасне місто».

Учасники конкурсу – провідні ріелторські компанії України та фахівці, представники ріелторської спільноти ринку нерухомості України.

Метою Національного конкурсу "Професійне Визнання 2008" є привертання уваги суспільства до людей і компаній, що працюють на ринку нерухомості. Успіх в цій складній області підприємництва цікавий для суспільства ще і тому, що операції з нерухомістю мають високу соціальну значущість.

Правила проведення Конкурсу мають незалежну демократичну основу. Кожен професійний учасник ринку, незалежно від приналежності до Спілки фахівців з нерухомого майна України, може взяти в ньому участь.

Національний конкурс «Професійне Визнання 2008» проводиться Спілкою фахівців з нерухомого майна України з 2006 року. Минулого року у Конкурсі взяли участь більш ніж ста компаній, серед яких, згідно із заявленими номінаціями, було визначено:

- найкращу ріелторську компанію,

- найкращого ріелтора,

- кращій веб-ресурс ріелторської компанії.

Окрім цього було вшановано «ветеранів» ріелторського руху номінацією «За найдовшу професійну діяльність».

Рік від року кількість і назви номінацій будуть змінюватись залежно від вимог ринку нерухомості України. Незмінним залишиться головний принцип - професіонали ринку самі визначають переможців і це гарантія того, що оцінка об'єктивна!

В 2008 році найкращі будуть визначатися у наступних номінаціях:

  • за професіоналізм;
  • за кращий веб-ресурс компанії;
  • Золоте ріелторське перо;
  • найкращий ріелтор 2008;
  • найкраща ріелторська компанія 2008;
  • найкращий фахівець з комерційної нерухомості;
  • за активну роботу у професійній громадській організації;
  • кращий аналітик ринку нерухомості.

* - Конкурс проводиться на комерційній основі. Участь у конкурсі складає 300 гривень за одну номінацію. Участь у церемонії нагородження складає 600 гривень з однієї особи.

Запрошуємо ріелторські компанії до участі у конкурсі «Професійне Визнання 2008». Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами 8(044)272-26-93, 8-067-547-32-39 та на сайті Спілки фахівців з нерухомого майна України www.ukrainerealt.com.ua

Бланк-заява на участь у конкурсі

© «Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва»
Разработка сайта - WebHata