This version of the page http://www.ukrgasbank.com/ukr/corporate/credits/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-07. The original page over time could change.
Кредитування — Укргазбанк

РУС   УКР   ENG

А-А

Контактний телефон
+380 44 494-46-50
8 800 309-00-00

Корпоративним клієнтам


Кредитування


Банк здійснює кредитування в національній та іноземних валютах на придбання основних засобів, поповнення оборотних коштів, проектне фінансування.

Тисячі Клієнтів скористалися можливістю придбати за рахунок кредитних коштів Банку нерухомість, обладнання, техніку, автотранспортні засоби комерційного та некомерційного призначення (нові та ті, що були у користуванні), поповнити оборотні кошти, профінансувати зовнішньоекономічні операції, реалізувати власні проекти та розвинути завдяки цьому свій власний бізнес або розв’язати інші виробничі або соціальні задачі.

З умовами стандартних кредитних програм можна ознайомитися у розділі «Малому та середньому бізнесу».

Кредитування здійснюється у формі кредиту, відновлювальної та невідновлювальної кредитної лінії, овердрафту. Можливими видами забезпечення кредиту є застава нерухомого та рухомого майна, майнових прав (в т.ч. на депозитні кошти), порука юридичних та фізичних осіб тощо. Для Клієнтів, які мають відмінну кредитну історію, стійке фінансове становище, стабільні обороти по рахунках можливе надання кредитів без забезпечення.  

З метою прискорення здійснення аналізу кредитної заявки Банк запровадив власну службу оцінки та аналізу ліквідності забезпечення.  

Для отримання кредиту Вам необхідно заповнити Анкету позичальника та Заяву (про надання кредиту), а також надати документи згідно з Переліком документів.    

Контакти

За додатковою інформацією та оформленням кредиту звертайтеся, будь ласка, до найближчої філії  Банку.

Телефон цілодобової клієнтської підтримки –

8-800-309-0000 (безкоштовно в межах України).



Версія для друку








Інтернет банкінг
Скористайтесь послугами банку on-line

Офіси
Звертайтесь до найближчого до Вас офісу банку!

Банкомати
Мапа, правила користування і можливості мережі банкоматів

Дистанційні послуги
Отримайте повний спектр банквіських послуг у Вашому офісі