This version of the page http://svitlytsia.crimea.ua/?section=article&artID=2475 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-06. The original page over time could change.
Кримська Свiтлиця :: Текст статт╕ "Чому я буду голосувати за Ющенка"

Пошук по сайту
Пошук:

Теми
З перших уст (338)
З потоку життя (1737)
Українці мої... (545)
Урок української (465)
Резонанс (526)
"Білі плями" історії (561)
Крим - наш дім (242)
"Будьмо!" (235)
Душі криниця (686)
Ми єсть народ? (143)
Бути чи не бути? (34)
Писав писака (23)
На допомогу вчителеві (98)
Мовно-комп'ютерний конкурс (96)
Порадниця (105)
Смішного! (78)
Додатки
"Джерельце" (226)
"КримСПОРТ" (132)

Архiв
Редакцiя
Форуми
Книга вiдгукiв

Iншi статтi цiеї теми
В╤К УЧИСЬ
Президент прив╕тав ╕з Днем знань

КАВКАЗ
Нам т╕лько сакля оч╕ коле: Чого вона сто╖ть у вас, Не нами дана...

КОЛИ УКРА╥НА ДЛЯ УКРА╥НЦ╤В СТАНЕ ЗЕМЛЕЮ ОБ╤ТОВАНОЮ?
Нотатки про подорож до ╤зра╖лю.

Мазеп╕ана в╕д небайдужих
Ус╕м учасникам прес-конференц╕╖ було подаровано книгу Ольги Ковалевсько╖ «╤ван Мазепа у...

Корупц╕я вразила вс╕ етапи судочинства
У липн╕ 2008 року проектом «Г╕дна Укра╖на» було оф╕ц╕йно презентовано результати...


Опитування
Чи треба Укра╖н╕ вступати в НАТО?
Так! Це унеможливить рос╕йську експанс╕ю.
Н╕! Не треба дратувати Рос╕ю.
Не знаю.

Розсилки
Тут Ви можете підписатися на розсилку анонсів статей нових випусків нашої газети. Для цього вкажіть свій e-mail.

E-mail адрес:






















Головна сторiнка > Текст статт╕
"Кримська Свiтлиця" > #40 за 01.10.2004 > Тема "З потоку життя"
Версiя для друку
Обговорити в форумi

#40 за 01.10.2004
Чому я буду голосувати за Ющенка
Микола Крупа.

Наближається день виборів президента України, і тим, хто ще не вирішив за кого голосувати, я хочу сказати чому я вирішив голосувати за Віктора Ющенка. Звичайно, більшість людей вже зробили свій вибір, і цей вибір в більшості випадків обумовлений почуттями, а не логікою. Але на Україні достатньо людей поміркованих і мислячих, з якими я й хочу поділитись своїми думками.
Я буду голосувати за Віктора Ющенка не тому, що для нього Україна, українська культура, українська мова є рідною і дорогою. Хоча ці сторони кандидата в президенти для мене важать дуже багато, проте я допускаю, що Віктор Янукович не менше любить Україну, культуру та й свій народ. Просто він виріс в інших умовах.
Я буду голосувати за Ющенка не тому, що він будучи головою Національного банку і головою уряду України показав себе розумним і достойним керівником. Віктор Янукович як голова уряду України також зарекомендував себе як лідер і хороший керівник і всі негаразди, які виникали за часів уряду Ющенка і виникають за час роботи уряду Януковича швидше пов'язані з неготовністю нашого суспільства жити по закону та й негативним впливом нашого президента.
Я буду голосувати за Ющенка також не тому, що в нього краща команда, чесніша й більш професійно підготовлена, хоча такої красивої і мужньої людини, розумного і сильного керівника як Юлія Тимошенко немає більше ніде. Я думаю, що багато хто з бездарних, лінивих владних чиновників найвищого і середнього рангу тримаються на своїх посадах завдяки вмінню догоджати і демонструвати свою відданість Леоніду Кучмі. Тому ні в Ющенка, а тим більше в Януковича не було й немає поки що можливості щось суттєво змінити в урядових структурах і всій вертикалі влади. Після виборів новий президент незалежно хто, а особливо Янукович, все зможе змінити і змінить.
Я буду голосувати за Ющенка не тому, що він більш демократична людина й більше готовий вислухати, зрозуміти й прийняти альтернативні погляди й думки, хоча це дуже важливий фактор нормального морального клімату, розвитку малого недержавного бізнесу і стабільності в державі. Думаю, якщо Янукович звільниться від тиску нинішнього президента, то він при бажанні також зможе створити набагато більш демократичний лад у нашій країні.
Я буду голосувати за Ющенка не тому, що він більш достойно представлятиме нашу Україну на міжнародній арені, хоча авторитет і культура президента держави відіграють не останню роль в політичному курсі держави і її міжнародному визнанні. Думаю, що Віктор Янукович ставши президентом також не дозволить собі приймати якісь міжнародні зобов'язання під впливом вузьких кланових інтересів, і не дозволить вирішувати за нього державні питання будь-яким радникам.
Я буду голосувати за Ющенка не тому, що він розуміє біди України і хоче створити умови при яких наші люди не будуть маятись по світах в пошуку заробітку й кращої долі, умови при яких наші діти зможуть жити добре і щасливо тут у себе вдома. Думаю що Янукович також хоче цього, але для цього потрібно багато що зробити. Перш за все потрібний інший клімат в державі, інші настрої всіх працездатних громадян, потрібні кошти на переоснащення підприємств, потрібно поборотись з контрабандою і пільгами за рахунок чого збагачуються сьогодні люди близькі до нинішнього президента.
Тому я буду голосувати за Віктора Ющенка, бо він на відміну від Віктора Януковича є незалежний кандидат, який не підтримується і не зв'язаний з нинішньою владою різними відкритими й закулісними умовами та зобов'язаннями, і які не дадуть йому, на жаль, можливості проводити незалежний від нинішнього пропрезидентського оточення. Саме це буде висіти на його руках тягарем і не знаю чи зміг би він, коли б навіть і хотів радикально змінити антинародну владу в Україні.
Діяльність Ющенка на чолі уряду України показала, що він може відкрито і чесно співпрацювати з Росією, яка для нас є найближчим і найбільшим сусідом, і Європою. І лише під авторитет Ющенка в Україну можуть поступити так необхідні нам західні інвестиції, нарешті широко відкритись двері в Європу. Думаю, що Ющенко зуміє налагодити й більш тісні й чесні відносини з Росією, хоча зрозуміло, що Росія має дуже багато власних проблем і надіятись на серйозні російські інвестиції неможна.
І нарешті найбільш вагомим є те, що прихід Віктора Ющенка до влади зможе дати віру у власні сили мільйонам наших громадян, особливо молодим, розіб'є байдужість і зневіру в їхніх душах, тому що лише ми всі разом можемо побудувати тут, у нас, в Україні для всіх її громадян, для наших дітей і внуків вільне, заможне і щасливе життя.

м. Київ.

Версiя для друку
Обговорити в форумi
"Кримська Свiтлиця" > #40 за 01.10.2004 > Тема "З потоку життя"


Постiйна адреса статтi: http://svitlytsia.crimea.ua/?section=article&artID=2475

 

Редакцiя :
95006, м. Сiмферополь, вул. Гагарiна, 5, 3-й поверх, кiмн. 19-22, 24.
тел: (0652)51-13-24; E-mail: wik@swit.crimea.com
Адмiнiстратор сайту : Микола Владзiмiрський
Веб-майстер : Олексiй Рибаков