Про нас  Члени спілки  Прес-релізи/звернення  Преса про нас  Проекти  Партнери  Контакти 
ПРЯМА ДІЯ 
• Кампанії
• Звернення
• Повідомити про порушення прав людини
• Поради правозахисників
• Блог УГСПЛ
• Блог-спільнота
“Права людини в
Україні”
• Правозахисне відео
• Питання правозахиснику
Змінити / підписатися на розсилку
 
Реєстрація »»
Вхід »»
Фонд захисту жертв порушень прав людини
Щорічні доповіді про права людини
Україна в документах ООН з прав людини
Міжнародні інструменти та доповіді з прав людини
Рішення Європейського суду з прав людини
Надати допомогу УГСПЛ

версія для мобільника
helsinki.org.ua/wap










31.07.2008
Українська Гельсінська спілка закликає Ющенка звільнити Медведька - 5 канал  »»
Надати захист в Україні біжанцю Олегу Кузнєцову та звільнити Генпрокурора країни. З таким проханням до Президента країни звернулися представники Української Гельсінської спілки з прав людини. Їхня пропозиція зумовлена рішенням Олександра Медведька передати Росії біжанця Олега Кузнєцова, де тому загрожує небезпека.
31.07.2008
Гельсінська спілка вимагає звільнити Генпрокурора - Голос Америки  »»
Відставки Генерального прокурора вимагає Українська Гельсінська спілка з прав людини. Правозахисники оприлюднили черговий щорічний звіт, де констатують погіршення ситуації із захистом прав людини в Україні.
31.07.2008
Наталка Коваленко, Олександр Лащенко: «По праву чи без?» 70% судових рішень в Україні торік так і не виконали, проголошена владою судова реформа пробуксовує, корупція серед служителів Феміди стала ахіллесовою п’ятою - Радіо Свобода  »»
Українці часто позбавлені права на справедливий суд, не найкраще становище з іншими правами. Про це заявили сьогодні представники Української Гельсінкської спілки з прав людини. Як можна добиватися захисту своїх інтересів у суді? Що робити простій людині, якщо для звернення до суду без адвоката їй не обійтися?
31.07.2008
Анна Логачова: Правозахисні організації: українців катують і підслуховують - INTV  »»
Ситуація з правами людини в Україні впродовж минулого року погіршилась. Такий сумний висновок правозахисних організацій, які презентували щорічну доповідь "Права людини в Україні - 2007". У складанні доповіді взяли участь 35 правозахисних організацій, які представляють більшість регіонів країни.
31.07.2008
Генеральний прокурор переміг національне і міжнародне право. Що далі? - Відкрите звернення Української Гельсінкської cпілки з прав людини - maidan.org.ua  »»
ніч з 28 на 29 липня 2008 року за рішенням Генерального прокурора України російський громадянин Олег Кузнєцов, якому Україна надала 5 березня 2008 р. статус біженця, був переданий до країни, з якої він втік, маючи обґрунтовані побоювання щодо застосування до нього катувань і поганого поводження та інших порушень прав людини.
31.07.2008
Українці дедалі частіше влаштовують самосуди - 1+1  »»
Правозахисники констатують загальне зростання насильства в Україні. Українці дедалі частіше влаштовують самосуди, ігноруючи закони. Про це повідомив на прес-конференції співголова Харківської правозахисної групи Євген Захаров.
31.07.2008
Правозахисники констатують загальне зростання насильства в Україні - Перший національний  »»
Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН співголова Харківської правозахисної групи Євген ЗАХАРОВ, презентуючи щорічну доповідь “Права людини в Україні-2007” всеукраїнської асоціації правозахисних організацій “Українська Гельсінська спілка з прав людини” (УГСПЛ).
31.07.2008
Правозахисники вимагають відставки генпрокурора - УНІАН  »»
Українська Гельсінська спілка з прав людини (УГСПЛ) вимагає звільнення з посади Генерального прокурора України Олександра МЕДВЕДЬКА через “брутальне порушення права”, що пов’язано з рішення про екстрадицію до Російської Федерації біженця Олега КУЗНЄЦОВА.
31.07.2008
Правозахисники констатують зростання насильства в Україні - УНІАН  »»
Правозахисники констатують загальне зростання насильства в Україні. Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН співголова Харківської правозахисної групи Євген ЗАХАРОВ, презентуючи щорічну доповідь “Права людини в Україні-2007” всеукраїнської асоціації правозахисних організацій “Українська Гельсінська спілка з прав людини” (УГСПЛ).
31.07.2008
Українці обирають ”кота в мішку” - УНІАН  »»
В Україні спостерігається зниження рівня політичної свободи громадян. Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН співголова Харківської правозахисної групи Євген ЗАХАРОВ, презентуючи щорічну доповідь “Права людини в Україні-2007” всеукраїнської асоціації правозахисних організацій “Українська Гельсінська спілка з прав людини”.


стор.: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  »»   ...16


Спостережна Рада Правління Працівники Статут
Звіт про діяльність за 2004-2008 роки Історія Гельсінського руху в Україні Гельсінські документи ОБСЄ Гельсінський рух в світі

Огляд по темах  
Катування та нелюдське поводження
Вибори
Право на справедливий суд
Свобода совісті та релігії
Приватність
Свобода слова
Доступ до інформації
Свобода мирних зборів
Свобода асоціацій
Дискримінація
Соціально-економічні права
Екологічні права
Права біженців і мігрантів
Права дитини
Права людини за кордоном
Конституційна реформа
Проект Кримінально-процесуального кодексу України
Права людини на шляху євроінтеграції України
Інші питання
Тим часом в парламенті...
Фоторепортаж 
Міжнародна зустріч засновників Гельсінського руху у Києві
Навчальний курс з прав людини для юристів Використання національних і міжнародних механізмів для захисту прав людини в стратегічних справах
Перший навчальний курс для юристів з прав людини. Лекції обговорення і тренінги - тут було все. А ще цікаві дискусії та обмін досвідом, можливість знайти нових колег, до яких можна завжди звернутися за допомогою.
31 березня у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно з прав людини «Український контекст» відбувся відбірковий тур чемпіонату Київської міської дебатної ліги.




 Про нас  Члени спілки  Прес-релізи/звернення  Преса про нас  Проекти  Партнери  Контакти 
© 2008  УГСПЛ
Всі права застережено
Сайт працює за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження»
При передруку наших матеріалів посилання (для Інтернету - гіперпосилання) на helsinki.org.ua обов’язкове.  Наш e-mail: