This version of the page http://ua.redtram.com/pages/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-05. The original page over time could change.
Пошукова система новин RedTram | Про проект

Русский  English  Українська Français  Polski  Deutsch  Italiano  Español  中文 
Redtram Trader
 
  Кількість джерел українською: 615
Гра СТАЛКЕР: Чисте Небо
Купи раніше за всіх! Оформи попереднє замовлення
Ціна: 95 грн.
Про проект

Ласкаво просимо до RedTram™

RedTram™ – пошукова система новин, що дозволяє користувачам швидко знаходити в Мережі найсвіжішу інформацію на будь-яку тему, що їх цікавить. Унікальність цієї пошукової системи полягає у багатомірності критеріїв, що застосовуються одночасно для пошуку та відображення новин: тематика регіон мова дата Синхронізація вказаних критеріїв дозволяє користувачу максимально конкретизувати запит на пошук та отримати в результаті саме ті новини, які його цікавлять. RedTram™ оперує низкою важливих функціональних характеристик.

Зручний каталог

Для зручності пошуку новин RedTram™ пропонує добре структурований та максимально деталізований каталог. Двома основними критеріями пошуку в ньому є «Тема» та «Регіон». Таким чином, користувач може оперативно отримати новини на теми, що його цікавлять та стосується того чи іншого регіону світу. Крім того, швидкий пошук новин за допомогою RedTram™ можна здійснювати, використовуючи поле пошуку. Якісний відбір інформації Для того, щоб потрапити в каталог RedTram™, джерела ретельно вивчаються щодо якості та оперативності надання ними новин. Джерела, що транслюють спам чи інформацію порнографічного характеру, не можуть бути включені в базу даних джерел RedTram™. Ми також не публікуємо інформацію, яка закликає до терористичних дій, а також будь-яких актів насилля чи агресії.

Багатомовність RedTram™

На сьогодні RedTram™ є багатомовним ресурсом, що транслює анонси новин англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, польською, китайською, українською та російською мовами. Інтерфейс сайту відповідно доступний зазначеними вище мовами. У процесі розвитку проекту поступово збільшується кількість мовних версій RedTram™. Архів RedTram™ має функцію архівації посилань на новини, що дозволяє користувачу одержати доступ до новин за певний проміжок часу.

Інформер News4Sіte – це стрічка найбільш популярних новин для Вашого сайту. Новини на будь-яку тему, що містяться в інформері, дозволять зробити контент Вашого ресурсу більш цікавим та необхідним для користувачів. Такий інформер новин легко вбудовується в архітектуру будь-якого сайту та гармонічно поєднується з його дизайном.

RedTram™ - це проект, що динамічно розвивається. Кількість оброблених джерел новин на різних мовних версіях постійно збільшується, розширюється тематична і географічна гілки каталогу. Зручна структура каталогу, багатогранний пошук і можливість перегляду архівних новин, а також велика кількість джерел новин різними мовами світу роблять RedTram™ необхідним проектом для людей, робота яких пов’язана з пошуком різноманітних новин: журналістів, політологів, менеджерів, вчених, студентів, а також всіх тих, хто шукає відповіді на запитання: Що? Де? Коли?