Системы ЛІГА:ЗАКОН CD-справочники Digital Daily Пресс-центр Практикумы
Реклама Контакты Рассылки по e-mail Карта портала RSS-экспорт
Интернет-конференция
 

Главная страница | О Пресс-Центре | События | Интернет-конференции | Фотогалерея | Заявка

24 марта 2008 г., 16:00

Интернет-конференция
Андрея Шкиля

народного депутат Украины от фракции БЮТ, председателя подкомитета по вопросам евроинтеграции и евроатлантического сотрудничества Комитета Верховной Рады Украины в иностранных делах
на тему:
"Внешнеполитическая и внутриполитическая ситуация в Украине (вопросы о вступление в НАТО, проблемы газовых поставок и внутренние неурядицы)"

Андрей Васильевич Шкиль родился 26 ноября 1963 г. во Львове. Образование высшее. В 1988 г. закончил Львовский медицинский институт, фармацевтический факультет. С 1991-1997 гг. - Львовский государственный университет им. И.Франко, факультет журналистики.

Трудовую деятельность начал в сентябре 1989 г. на должности члена редколлегии газеты "Молодая Украина". С октября 1989 г. избран заместителем главы Союза независимой украинской молодежи (СНУМ). В марте 1990 г. - главный редактор еженедельника "Молодой националист". В сентябре 1990 г. стал главой Львовской ОК УНА. В января 1992 г. - главный редактор еженедельника "Голос наций". Принимал участие в Приднестровском конфликте. С марта 1996 г. занимал должность главы пропагандистской референтуры УНА. В апреле 1996 г. - автор и ведущий телевизионной программы "Наша справа", "Табачук TV". В сентябре 1997 г. - глава Львовской ОК УНА. В период с мая 1999 по ноябрь 2001 гг. глава Центрального провода УНА-УНСО (УНА), а с июня 2002 г. избран главой УНА-УНСО.

В марте 1998 г. - кандидат в народные депутаты Украины от УНА, по Львовской области. В февраля 2001 г. - член совета акций протеста, представитель Гражданского комитета защиты Конституции "Украина без Кучмы" для ведения переговоров с представителями Президента Украины Л.Кучмы. 21 марта 2001 г. Андрей Шкиль был арестован за участие в гражданских акциях протеста "Украина без Кучмы". 12 марта 2002 г. - освобождён. С 04.2002 по 04.2006 гг. народный депутат Украины 4 созыва, избирательный округ №121, Львов. обл., самовыдвижение. С мая 2005 г. - член фракции Блока Юлии Тимошенко, глава подкомитета по вопросам подготовки законопроектов Комитета по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности. В апреле 2007 г. избран народным депутатом Украины V созыва от Блока Юлии Тимошенко, №13 в списке. С 23 ноября 2007 г. - народный депутат Украины VI созыва от БЮТ.

Награжден Орденом Ярослава Мудрой III степени, Почетной грамотой Верховной рады Украины, "Знаком почета" Министерства обороны Украины, медалью "За оборону Приднестровья". Лауреат Всеукраинской акции "Лидер народного доверия" в номинации "Рыцарь национальной идеи".

Андрей Шкиль Председатель Всеукраинской общественной организации "УНА-УНСО". Президент Благотворительного фонда Д.Донцова. Президент Международной общественной организации "Фонд украино-европейских инициатив".

Автор сборника статей "Ветер Империи" (1998).

Владеет польским, русским и английским языками. Увлечения: теннис, бильярд, оружие.

Жена Зоряна Зиновьевна (1968 г.р.), дизайнер.

Хотите пообщаться с А.Шкилем и узнать больше об одном из лидеров БЮТ, его планах на будущее?

Досье на Андрея Шкиля читайте в проекте ЛІГА:Досье >>>

Хочу щиро подякувати за усі гострі запитання і за підтримку, яка була мені надана у формі розумних запитань. Шкода, що не зумів відповісти на всі, але на більшість з них я спробую дати відповідь у блозі, який буде відкритий на інтернет-сторінках ЛІГИ. Тому не прощаюсь, а кажу: до зустрічі на ЛІЗІ. З повагою, Андрій Шкіль.

Фоторепортаж>>


Вопросы:
 

У БРАТВИ СЛОВО ПАХАНА - ЗАКОН ДЛЯ УСІЄЇ БРАТВИ, З НИМИ ВСЕ ЯСНО. А ЯК ВИ ДОСЯГАТИМЕТЕ ЄДНОСТІ У БЛОЦІ З НУ-НС? АДЖЕ УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД, ЯКИЙ ДОВІРИВ ВАМ БІЛЬШІСТЬ У ПАРЛАМЕНТІ, НАДІЄТЬСЯ, ЩО ВИ СТАНЕТЕ ЄДИНОЮ, МОНОЛІТНОЮ, ПРОГРЕСИВНОЮ СИЛОЮ, ЯКА ВИВЕДЕ УКРАЇНУ З ТОГО БАНДИТСЬКОГО ПОСТКОМУНІСТИЧНОГО ПРОКЛЯТТЯ? ЧИ ДІЙСНО ПРАВДА, ЩО ДЕ ДВА УКРАЇНЦІ - ТАМ ТРИ ГЕТЬМАНИ?
ТАРАС, ТЕРНОПІЛЬ
18.03.08 19:04

А.Ш. Вітаємо всіх. Перепрошую, що змусив так довго чекати, але графік роботи настільки напружений, що викроїти час навіть для такої важливої справи мені було складно, і вдалося це зробити лише сьогодні. Зате буду намагатись відповісти на якомога більшу кількість запитань.

Звичайно, Тарасе, народ нам дав величезну підтримку, і ми йому дуже власне. Але нам довелося створити коаліцію ще перед виборами. І тому одразу по виборах питання формування коаліції вже не стояло, стояло лише питання, як швидко вона буде сформована. Власне, щодо вашого питання про посткомуністичне прокляття, то коаліція єдина в тому, щоб з України зняти усі прокляття, в тому числі і комуністичне.

Щодо двох українців і трьох гетьманів, то це нав’язана нам приказка, і насправді ці якості не притаманні українцям, принаймні, не в такій мірі, в якій нас намагаються переконати. Те, що українці - лідери за натурою - це факт, але те, що ми постійно демонструємо в Україні командну гру - теж незаперечний факт. Тому за таких умов тяжко керувати, але легко працювати. Бо лідер самостійно бере на себе відповідальність, ставить перед собою завдання і виконує. А завдання "головного лідера" - об’єднати команду в такий спосіб, щоб всі виконували єдине завдання, розбудовуючи українську державу.

Сорочка вышиванка - это по-европейски?
sevastopol
18.03.08 20:32

А.Ш. Власне, я ставлю перед собою завдання продемонструвати, що українська вишиванка дуже добре пасує до європейського костюму. Зберігаючи національні традиції, найлегше інтегруватися у європейську спільноту, що продемонстрували країни соціалістичного табору, які пішли в НАТО та ЄС.

Учитывая обман ИХ УКРАИНЫ в голосовании по Космосу (12 человек не проголосовали) обязаны ли Вы голосовать за "Закон об Кабмине" для императора во втором чтении? Или БЮТ будет участвовать в президентских выборах и проголосует?
избиратель БЮТ
18.03.08 23:55

А.Ш. Звичайно, прикро, що 13 осіб з НУ-НС не проголосували за дострокові вибори, але це не знімає з нас відповідальності за власні слова. Ми дали слово, що будемо голосувати за Закон про Кабмін - і проголосуємо.

В Крыму планируется съезд крымских татар. Однозначно одно, что татары со временем будут добиваться автономии, т.е. чтобы весь Крым был их, как отдельная республика. Татария, например. Я не говорю, правильно это или нет. Но элементарная логика подсказывает, что если бы я был татарином, то я бы этого хотел. Как раз этот пробный съезд - шаг к этому. Я не говорю, что это пока не реально, и кажется фантастикой, так будет, вопрос в другом - как относиться власти к этому? Препятствовать всячески или дать добро? Я уже отвечу сам - власть Украины будет препятствовать, потому что Крым - огромный доход в госказну, но может быть поздно, если татары консолидируются.
Геннадий
19.03.08 07:22

А.Ш. Щодо автономії Криму... Свого часу, передбачаючи проблемну інтеграцію цієї області в Україну, було запропоновано автономію. Потім був тяжкий період утримання автономії від різких сепаратистських кроків (можемо пригадати бажання Мєшкова стати Президентом). Зараз ситуація в Криму є стабільною, і твердити, що прагнення кримських татар до національної автономії призведе до дестабілізації - є невірним. До дестабілізації в будь-якій частині України може призвести тільки помилкова політика центру. Я сподіваюсь, що демократичний уряд буде проводити таку загальну державницьку лінію, яка не дозволить розвиватися відцентровим процесам в Україні.

В мене невеличке запитання до пана Шкіля. У зв'язку з чим знизилася ваша політична активність, Вас майже не помітно у сесійної залі Верховної Ради України? На мій погляд, якщо звертають свію активну діяльність таки політики, як Ви, то посилюють свій вплив на політичні процеси таки шарлатани від політики, як Янукович, Сімоненко та різноманітни зозулі біля політики, на зразок Анни Герман. Дякую Вам шановний, якщо Ви знайдете час відповисти мені на це запитання.
Донцов
19.03.08 07:47

А.Ш. Дякую, що Ви помітили зниження моєї політичної активності, але вона була пов’язана із моїм відрядженням до Азербайджану, де я перебував майже тиждень. Як Ви розумієте, відстоювання українських інтересів там, у зв’язку з перспективою "білого потоку", обумовило моє перебування саме там. Можливо, це відзначилось на моїй "політичний активності" в Україні, але в загальнодержавному контексті я продовжував працювати, бо утвердження українських інтересів в середньоазійському регіоні є, як на мене, дуже важливим. Поза як можливість диверсифікації газо- та нафтопостачання в Україну без Середньої Азії і, зокрема, без Азербайджану, є дуже мало ймовірним.

Тема конференції включає в себе і блок під назвою "внутренние неурядицы". Так чи не буде "неурядицей" те, що влітку минулого року ви спричинили ДТП, у якому загинули люди. Про це Вам говорять давно, але Ви цинічно брешете на телебаченні, у стінах Верховної Ради України тощо, що ніби-то Ви "здесь не при чем". Скажіть, чому Ви не понесли кримінальну відповідальність за скоєний злочин, чи Вас спасла депутатська недоторканність? Тепер зрозуміло, чому 07.03.2008 року ВРУ не було підтримано жодний законопроект про скасування Д.Н.
Юрист
19.03.08 09:00

А.Ш. По-перше, момент проведення розслідування кримінальної справи щодо ДТП я не мав жодної депутатської недоторканості, поза як склав з себе повноваження народного депутата, як і ще 164 мої колеги. По-друге, ця справа вже перебуває у суді, і я впевнений, що винний у скоєні ДТП буде покараний.

Коли уряд Ю.Тимошенко зробить порядок з виплатою вкладів бувшого СРСР? В деяких районах зареєстровані на одержання 1000 грн. чекають по три місяці на готівку.
Василь
19.03.08 09:29

А.Ш. Якщо б Ви детальніше вказали, в яких районах, я б із задоволенням Вам, пане Василь, допоміг. Я володію інформацією, що перебіг виплат відбувається згідно графіку.

Как Вы считаете, на какой слой общества нацелена Ваша (партия БЮТ) политика? Как Вы думаете, имеет ли социум Украины представление о понятии "интеллигенция" и есть ли этот слой вообще в Украине?
Олег, Харьков
19.03.08 09:34

А.Ш. Пане Олег. БЮТ не є партією, а лише блоком, який об’єднує три політичні партії: партію "Батьківщина", Українську соціал-демократичну партію і партію "Реформи і порядок". Тому, як Ви розумієте, наша робота націлена на якнайширші прошарки населення України. В тому числі, і на інтелігенцію, бо я впевнений, що інтелігенція + студентство є головним рушієм багатьох процесів в Україні. А те, що інтелект плутається з інтелігентністю - це, швидше, проблема нашого пострадянського минулого. Не завжди освічена людина є розумнішою, бо розум - це сукупність багатьох факторів. І українська інтелігенція має в собі обіймати цю сукупність. Кількісний ріст інтелігенції прямо пропорційний до зростання добробуту в Україні і розвитку фундаментальної науки.

Андрій Васильович! Я знаю Ви заядлий прихильник і вболівальник футболу, знайомі безпосередньо з Олегом Лужним. Ваша думка, якби Лужний був призначений головним тренером збірної України по футболу - зміг би він вивести нашу команду з такого ганебного становища, чи ні?
м. Київ Назар
19.03.08 10:07

А.Ш. Дякую, Назаре, за гарне запитання. Справді, Олег Лужний є моїм близьким приятелем, і я, звичайно, вважаю, що він був би найкращим наставником збірної України. Але, на жаль, хто буде головним тренером збірної - вирішую не я.

Здравствуйте! Скажите пожалуйста: собирается ли коалиция ставить вопрос, о начале вывода Черноморского флота и чтобы на 01.01.2017 на территории Украины не осталось ни одного русского корабля? С уважением, г. Донецк.
Антон
19.03.08 10:09

А.Ш. Шановний Антоне! Коаліція може ставити, а може і не ставити питання про виведення Чорноморського флоту - він все одно буде виведений з території України 01.01.2017 року. Росія, не дивлячись на усі процеси, які вона проводить щодо України, тим не менше, розбудовує нову базу Чорноморського флоту під Новоросійськом. Це і є найкращим свідченням неуникненності виведення Чорноморського флоту.

Чи буде уряд впливати на зростання цін на нафтопродукти? Сьогодні бензин 95-й коштує 5,85 грн.
вб
19.03.08 12:14

А.Ш. Уряд уже дійшов згоди з провідними нафтотрейдерами і нафтопереробниками щодо стабілізації бензинового ринку в Україні. Це, звичайно, не означає, що ціни знизяться, бо є світова тенденція зростання. Але це означає, що подальше зростання буде не таким стрімким.

Хамство представників БЮТ під час ефірів - це стиль спілкування, чи наслідки важкого дитинства?
Олександр
19.03.08 12:19

А.Ш. Пане Олександре, Ви, мабуть, помилились адресою, бо Ганна Герман не належить до БЮТ, а це саме її стиль.

Когда будет принят закон о налоге с недвижимости? Депутаты обладают недвижимостью, которая, наверное, составляет 75-80% от недвижимости Украины. Как их заставить принять вышеупомянутый закон? Почему не разобраться с миллиардами олигархов Украины? Не надо у них ничего отбирать, просто нужно установить соответствие между объявляемыми миллиардами и суммой налогов заплаченных лично таким миллиардером (миллионером) и обнаруженную недоимку предъявить к оплате с соответствующими штрафами. В случае оплаты бюджет значительно пополнится, если нет проплаты, то должна вступить в силу соответствующая процедура службы приставов. Снимут ли НДС? Если он у шведов, например, хорошо собирается, то у нас он способ воровства. Не нужно понимать эти вопросы, как нападки лично на Вас, или на Вашего лидера, или па весь БЮТ. Эти проблемы стоят в ряду таких же непреодолимых камней преткновения, о которые спотыкается вера народа в избранную ним политическую элиту.
Савелий
19.03.08 13:09

А.Ш. Податок на нерухомість в Україні, звичайно, буде прийнятий. Так само, як і податок на "розкіш". Прем’єр-міністр України неодноразово підтверджувала стратегію, що багатий поділиться з бідним. Тому, не дивлячись на майнові статки депутатів, все одно цей Закон пройде через нинішній склад парламенту України. Бо далі гальмувати його не є можливим.
Щодо ПДВ. Впевнений, найближчим часом відбудеться зниження цього податку і спрощення операції з ним. Але ці процеси мають відбуватися планомірно, а не рвучко, як це інколи бувало з українською економікою. Ми повинні визначити, в який період і наскільки буде знижено ПДВ і чи залишиться воно взагалі. Програма щодо цього урядом розробляється і скоро буде презентована суспільству.

За словами Вашої лідерки і Прем'єр-міністра Тимошенко Ю.В. в Україні росте ВВП, доходи населення і скорочуються темпи інфляції. На Вашу думку, після цих слів, а особливо "ростуть доходи населення і скорочуються темпи інфляції", чи не варто було б Вашій лідерці, я не називаю Прем'єр-міністру, піти у відставку, залишити політику, і займатися вдома домашніми справами? Хай приїде на Запоріжжя і побачить, як ростуть доходи і скорочується інфляція (ціни на бензин, продукти, послуги, Євро - 8,10 грн. і т.і.).
Сергій
19.03.08 13:16

А.Ш. Ну, бачите, Сергію, євро коштує у Вас 8 гривень, але ж долар - 5, і тенденція його падіння є відчутною. Тому й стверджувати про інфляцію в Україні треба, оперуючи фактами, наприклад, що те, що коштувало вчора гривню, зараз коштує п’ять. Я наголошую, вчора, бо Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко при владі лише сто днів, а до того, 420 днів, при владі був Прем’єр-міністр Янукович. І зараз ми пожинаємо інфляційні процеси само його періоду керування. Бо в економіці так не буває, щоб сьогодні можна було зробити те, що завтра призведе до інфляційних процесів. Для цього потрібен час і настільки некомпетентне керівництво виконавчої влади, яким був уряд Януковича і Азарова.

Андрей Васильевич, отчего вы такой злой? Вроде и жизнь у Вас сложилась удачно - вон и награды, и грамоты и номинации, а смотреть на Вас всегда неприятно: у вас либо желваки "ходят", либо улыбка больше похожая на оскал. Не утомляет ли Вас жизнь под девизом "всех ненавижу" и не планируете ли Вы работать над собой в этом направлении?
Элель
19.03.08 13:30

А.Ш. Дякую за тонке дослідження мого зовнішнього вигляду. Врахую. Але насправді я ніколи злим не був, і підстав для того, щоб ставати злим, у мене немає. Те, що я людина емоційна - гріхом не вважаю. Звичайно, я не такий холоднокровний інтелектуал, як Кисельов, і не такий дотепний, як Янукович. Але, тим не менше, я завжди кажу те, що думаю, і ніколи не уникаю відповідей на будь-які запитання. Тому і собі дозволяю ставити гострі запитання своїм опонентам.

День добрый!
Скажите, будь ласка: когда закончится этот бардак?
Ведь ни одна из противоборствующих группировок (партиями эти образования язык не поворачивается назвать) не несет никакой юридической ответственности за свои предвыборные обещания. Все дебаты между оппонентами сводятся к соревнованию в красноречии (кто больше радеет за украинский народ). Понятно, что большевики основательно поработали над генофондом (по аналогии выведения крысиного короля).
В результате получился абсолютно беспринципный, аморальный, мимикрирующий под любую доктрину индивидуум. Вот поэтому никакого диалога в принципе быть не может.
Когда в предвыборной программе каждой из претендующих на власть партий будет стоять подпись каждого депутата с мокрой печатью и заверенная у нотариуса, чтобы каждый избиратель мог подать в суд на группировку за невыполнение предвыборных обещаний? В противном случае все эти, так называемые "выборы" обыкновенная профанация для "биомассы" наз. народом.
Скажите, будь ласка когда начнут внедряться на государственном уровне альтернативные газовым технологии типа: http://www.blz-geotechnik.de/? В Европе возобновляемые источники, как тепла, так и холода на сегодняшний день являются доминирующими на рынке источников энергии.
Спасибо за ответ. С уважением Сергей.

Сергей
19.03.08 14:21

А.Ш. Дякую, Сергію, за цікаве і багатогранне запитання. Щодо альтернативи газовим технологіям, то, повірте, упродовж двох років Україна вже не потребуватиме, для внутрішніх потреб, імпортного газу. А підприємства, які використовують великі об’єми російського і середньоазійсього газу, будуть змушені самостійно укладати угоди щодо постачання для них необхідної кубатури газу.

Андрей Васильевич, вам не кажется, что если ментов и зэков поменять местами - порядка, свобод и справедливости станет гораздо больше?
А если серьезно: вы собираетесь разобраться с ментовским ОРГАНИЗОВАННЫМ БАНДИТИЗМОМ и произволом коренными реформами МВД? Если "да" то когда это произойдет?
P.S. Согласен с Юлией, что Донбасс - бандитский, но бандиты здесь не на улице, а в уютных кабинетах власти и органах внутренних дел.

дмитрий донецк
19.03.08 14:25

А.Ш. Я думаю, шановний Дмитре, міняти місцями ми нікого не будемо, а ось персональний склад МВС змінювати необхідно. Чим зараз Міністерство і займається.

Андрій Васильович! А чого у вас такі сумні очі?
маленький ГиГ
19.03.08 14:34

А.Ш. Буду намагатися, щоб вони стали веселішими, хоча причин для радості поки що не так багато.

Задача!
Ставлю до Вашого відома, що ви втратили підтримку великої кількості підприємців, коли "закрили" митницю, та людей, які вже не дочекаються 1000 грн. та і деякого відсотка тих, хто її отримав. Тобто особи, які так палко підтримували підтримували БЮТ, м'яко кажучи вже не люблять Вашу політсилу.
Питання: скільки відсотків голосів набере Юлія Володимирівна на наступних виборах?

АНГЕЛ
19.03.08 15:28

А.Ш. Якщо Ви маєте на увазі "закрили митницю" - це те, що ДМСУ зупинила контрабанду - то згоден, контрабандисти за нашу політичну силу голосувати не будуть, у них є, за кого голосувати. Якщо Ви вважаєте, що повернення втрачених заощаджень - це було бажанням збільшити відсоток нашої підтримки - то Ви помиляєтесь. Це звичайні кроки уряду, який гасло "Справедливість є, і за неї варто боротись" втілює у життя. Тому, відповідаючи на Ваше запитання, скільки набере відсотків БЮТ на наступних виборах, скажу: багато. Значно більше, ніж на попередніх.

Ваш лідер хоче підвищити ціну на землю і її оренду в Києві. Невже Вона не розуміє, що це новий віток інфляції? Яка вже зараз зашкалює.
Олександр
19.03.08 16:31

А.Ш. Підвищення цін на землю і оренду в Києві - це компетенція місцевої влади, яку, я сподіваємось, ми разом з Вами переоберемо.

Скажите, Вас лично, как и Юлю Тимошенко, тоже содержит семья? А то ж вы все бедные - несчастные живёте на одну зарплату и мерсы у вас в кредит. И если да, то не унижает ли это вас, как мужчину (с двумя высшими образованиями)?
Наташа
19.03.08 16:34

А.Ш. Шановна Наташо! Я живу справді на одну зарплату, вона у мене не маленька, і їжджу не на "Мерседесі", я мене це, як чоловіка зовсім не принижує. Бо я вважаю, що можу реалізувати свою лінію через власну роботу. І це для мене найголовніше.

Як на Вашу думку, чи не є співпадінням той факт, що діти саме найбагатших людей України, депутатів, а також Президента навчаються у найпрестижнішому ВУЗі країни - Інституті міжнародних відносин. Як Ви гадаєте - це збіг, чи вони і справді найрозумніші діти країни? Конкурс там лише серед призерів олімпіад та відмінників до 10 чоловік на місце.
P.S. Звичайно це серед тих дітей, хто не навчається за кордоном (мабуть також за рахунок родичів - це я про вашу лідерку...). Сподіваюся на відверту відповідь на запитання, а не на чергове бла-бла-бла.

Вікторія
19.03.08 17:49

А.Ш. Пані Вікторія, на Ваше запитання можу відповісти, що мої діти там не навчаються, і діти моїх друзів не навчаються там теж. Тому б вартувало це запитання задавати тим, хто про це знає більше.

Андрей, добрый день!
На одном из телеэфиров Анна Герман пыталась "выжать" из вас информацию о том, что Вы (или члены Вашей семьи) получили несколько квартир от Верховной Рады. Вы так и не ответили, правда ли это? Может, разъясните нам?

Мария, Луганск
19.03.08 19:10

А.Ш. Шановна Марія! На це запитання ми вже відповідали раніше, на сторінці Інтернет-конференції розміщено відсканований документ з цього приводу - відповідь народному депутату Шкілю від Комітету Верховної Ради з питань регламенту. Саме регламентний комітет займався розподілом компенсації на житло і квартири депутатам Верховної Ради. Хочу дещо нагадати з власної біографії: у 2002 році я обрався до Верховної Ради із слідчого ізолятора, де перебував упродовж 13 місяців за сфабрикованим режимом Кучми звинуваченням в організації масових заворушень. Камера слідчого ізолятора і була моїм останнім житлом в Києві. Одразу з неї я переселився до номеру готелю "Україна". Через 3,5 роки отримав компенсацію, за яку придбав квартиру в будинку, зведеному Верховною Радою. Де проживаю і досі.
Депутат може отримати тільки одну квартиру. Тому Ганна Герман буде за свої неправдиві твердження відповідати у суді.

Чому так слабо ведеться роз’яснювальна робота щодо НАТО серед широкого кола населення України? Саме коли, з якою метою був створений цей блок і завдання НАТО на сьогодні?
Вікторія
20.03.08 14:54

А.Ш. Шановна Вікторія! Роз’яснювальна робота щодо НАТО останнім часом інтенсифікувалась. Якось один з моїх знайомих сказав, що коли такі агітатори проти НАТО, як Богословська, будуть займатися промоуцією антинатівською, то кількість прихильників вступу України до НАТО буде збільшуватися багатократно. Я цілком згоден з твердженням мого знайомого, бо брак аргументів, котрі компенсуються неправдою, і створює хороше тло для проведення широкої роз’яснювальної роботи урядом України. Але найкращий спосіб агітації, пропаганди і інформації щодо НАТО - це приєднання України до Плану дій щодо вступу в НАТО. Вимоги для країни, яка приєднується до ПДЧ, є практично такими ж, які Україна ставить перед собою: реформування системи судочинства, забезпечення погодинної оплати праці і спільна стандартизація військово-промислового комплексу України і країн НАТО. Все це призведе до того, що Україна опиниться у колі розвинутих демократичних країн. Не бачу тут жодних проблем, щоб за це треба було когось агітувати. Інше питання - що потрібно розвіювати міфи, які були утворені журнали "Перець" і "Крокодил" за часів Радянського Союзу. А це вже питання радше до психологів, які могли б порекомендувати відповідні методики.

Шановний пане Андрію!
Які Ваші уподобання в музиці. Чи є хтось з депутатів у Вашій фракції, який би слухав Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd. Візьміть гарну музику на озброєння, впевнений, що комуністи просто зникатимуть під таку музику, як примари у сонячному світлі, з регіоналами буде важче, але теж є варіанти:-))

Юрій
20.03.08 16:12

А.Ш. Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd - це музика, яку слухаю я і, повірте, значна кількість моїх однолітків у парламенті. Тому що музика завжди поділяється за принципом на добру і погану. Може, і є в парламенті ті, хто слухає погану музику, але я з ними не спілкуюсь. До того ж, я є великим прихильником української музики - як сучасних виконавців, так і минулих. Зокрема, у мене в машині завжди є, окрім перерахованих вище, ще й диски "Плачу Єремії" і "Океану Ельзи".

Шановний пане Андрію! Нещодавно на одній з інтернет-конференцій Ваша колега по ВР Ганна Герман поділилась своїм бажанням взнати, пробачте, чи не є вишиванкою Ваша білизна. Чи не зверталась вона до Вас із депутатським запитом з цього приводу? Допоможить жінці, особисто, хай так не переймається, може й не спить із-за цього:-)
Юрій
20.03.08 16:00

А.Ш. Дякую, пане Юрію, за запитання. Стурбованість Ганни Герман мене самого дивує. Мати двох дітей, а турбується такими... речами. Із запитом не зверталася.

Ви знаєте, дивлячись на вашу, ваших однопартійців та всіх депутатів поведінку - складається враження що ви всі просто ненавидите своїх опонентів, у вас зовсім відсутня культура спілкування та поведінки. Постійні образи, наклепи та розмови за принципом "сам дурень". Коли це припинеться? Вже просто гидко на вас на ВСІХ дивитися. Одні балачки хто більше вкрав. Краще вже зовсім не виходьте на дебати, ніж сперечатися таким чином. Якось неінтелегентно це виходить. Фу!
Настя
20.03.08 17:04

А.Ш. Шановна Настя, візьму до уваги Вашу пропозицію

Андрей Васильевич! Послали бы Вы своего ребенка в составе НАТОвских войск в горячие точки? Вспомните Вьетнам, очень благополучную Югославию, Ирак. Почему войска НАТО должны решать судьбу других стран? Почему должны они бомбить мирные города и должна проливаться кровь? И вот наглядный пример Косово. Пусть назначено расследование, но матери сына уже не вернуть, а те ребята, которые пострадали, они могут остаться инвалидами. Неужели было мало смертей и инвалидов после Отечественной войны, но они отстаивали честь своей Родины, а не погибали за чьи-то амбиции. Нашу страну никто не смог поставить на колени, ценой жизни наших отцов и дедов. А вы сейчас пресмыкаетесь перед Западом и отдаете нашу неньку-Украину на растерзание западным странам и, особенно, США, чтобы они своими сапожищами прошлись по нашей родной земле.
Как вам не стыдно! Ведь Юлия Владимировна не очень хочет вступать в НАТО, ее заставляют. А такие как Вы и некоторые ваши соратники создают ей очень плохое реноме. Занимайтесь экономикой, дайте комфортную жизнь простому народу (а то я проработала 43 года на наше государство и честно платила в пенсионный фонд, а получаю пенсию 552 грн. и вынуждена работать, чтобы хоть как-то прокормиться). Вот чем надо заниматься: стариками и детьми, которые с 7 лет курят наркотики и бродяжничают. И прекратите обвинять один другого во всех грехах. Не позорьтесь перед всем миром. Я работаю с иностранцами, они нас за быдло считают, а вы перед ними прогибаетесь. Надо поднимать силу и рейтинг нашего государства, а не пресмыкаться, тогда и к нам потянутся.

Ольга
20.03.08 18:08

А.Ш. Шановна Ольго! Коли Ви пропонуєте пригадати Ірак, Югославію, Косово, то мені на пам’ять спливає чомусь Чечня, Абхазія, Осетія, про які Ви забули пригадати. Членство України в НАТО не зобов’язує нас нікого нікуди відсилати. Це безпековий союз, де все вирішується консенсусом - як щодо участі в тій чи іншій військовій операції, так і щодо відсилання туди своїх військових частин. А от коли б ми вступили з Росією у військовий союз, то нам доводилося б посилати своїх хлопців в Чечню без жодних голосувань і пояснень.

Шановний пане Андрію! Чи можете ви собі уявити, що ви - росіянин? Чи - єврей? Чи негр?
Якщо ні, то як ви це для себе пояснюєте - уяви не вистачає? Уявить собі, будь ласка, що ви народилися у Харкові, у родині інженерів, які проектували енергомошинобудівельні заводи. Їздили усім світом - від Череповця, Норильску, до Байкалу та Камчатки. Ви сам за фахом - металознавець, обожнюєте усілякі експерименти, знаєте, як загартувати сталь. І приходить такий собі фармацевт, який вважає, що все те - нічого не варто, а треба розвивати "свідомісь". Він починає вас навчати, "что первично сознание, а вторична материя" (Це, якщо ви не знаєте, Володимир Висоцький).
Хочу, щоб ви не образилися на мене, а зрозуміли: нам, мешканцям Сходу України, ваш світ та ваша філософія здаються вкрай обмеженими. В ньому нема чого робити, окрім базікання. Все одно, російською, чи українською робити цю негарну справу.
Скоротивши можливості переважній частині України, націоналісти нічого не здобули навіть для себе. Адже зверхність, з якою ви ставитесь до російськомовних співвідчизників, не базується ні на чому, крім обмеженності. Здається, вам рай тільки там, де іншим - пекло!


21.03.08 02:44

А.Ш. Шановний, а Ви можете мені навести приклад, коли я зверхньо ставився до будь-кого з російськомовних? Коли ні, то не вартує про це і стверджувати. Дякую.

Почему злые вопросы к Вам задают в основном женщины? Хотя на митинге БЮТ мужчин и женщин было примерно поровну. Андрей - на сайте БЮТ создайте постоянно действующую веб-конференцию - вопросы к членам партии БЮТ (депутатам ВР). Во-первых, это выход пара. Во-вторых, ответы можете пересылать по почте. Но мы будем видеть вопросы. Многие члены партии не общаются на конференциях. Попробуйте такой нестандартный ход.
гендер
21.03.08 10:50

А.Ш. Дякую за пораду, обов’язково врахуємо її. А щодо того, що жінки мені задають злі питання, то це, напевно, перебільшення. Злі питання задають злі люди, а жінки у нас в основному добрі.

        Следующие >