This version of the page http://nasheradio.ua/program.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-04. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ
 




 
 

 


По буднях з 6.00 до 10.00
на "Нашому радіо":

щогодини - двічі- інформаційна
служба "Нашого радіо" інформує про
останні події суспільства, економіки
та політики;
щогодини - двічі - прогноз погоди
для всієї країни;
тричі протягом шоу - кожен слухач має
можливість взяти участь в цікавих
вікторинах та розіграшах, які
поєднують в собі як пізнавальні, так
й ігрові складові.
А також щогодини гороскоп і новини спорту.



По буднях з 20:00 до 01:00
в ефірі "Нашого радіо"
Юля Калиновська




По буднях з 17.00 до 19.00
на "Нашому радіо" вечірнє шоу «Нарешті!» з
Сергієм Лановим


Ранкове шоу "Ранок на сніданок"
Жанр: інформаційно-розважальне шоу для всієї родини
Час виходу програми: будні з 06:00 до 10:00
Короткий опис програми:
Ви хочете кожного ранку з посмішкою вимикати будильник та одразу ж вставати, після чого бадьоро вмиватися, підспівуючи в душі, а потім жартувати за сніданком та з приємним настроєм виходити на роботу? Якщо ваша відповідь "Так", тоді ми працюємо саме для Вас! Ранкове шоу "Ранок на сніданок" на хвилях "Нашого Радіо" - це сімейне шоу, з яким приємного прокидатися кожного ранку! Відтепер щодня по буднях з 6 до 10 години ранку вмикайте "Наше Радіо" та насолоджуйтесь чудовою музикою, яка налаштує вас на робочий день та задасть бадьорого настрою! А в перервах між піснями ведучі ранкового шоу "Ранок на сніданок" - Андрій Байда та Аня Верес - розповідатимуть вам багато цікавих речей в залежності від темі, якій присвячене шоу. Ранкове шоу насичене корисною інформацією, з якою ви завжди будете в курсі сучасних новин. Ведучі розповідають про те, що турбує та цікавить саме вас! Двічі на годину протягом усього ранкового шоу слухачі можуть почути прогноз погоди та дізнатися про найсвіжіші політичні, бізнесові та суспільні новини. Впродовж усього ранку кожен слухач має можливість взяти участь у цікавих вікторинах та розіграшах. Прокидаємось разом!

Зарядка для вух
Жанр: інтерактивний розіграш в ранковому шоу
Час виходу програми: будні 6:45
Короткий опис програми: Виснажливо тренуєтесь у тренажерному залі? А про вуха забули?! Нічого страшного, програма "Зарядка для вух" допоможе вашим вухам залишатись завжди у формі! Кожного ранку у будні налаштовуйтесь на хвилю "Нашого Радіо" та перевіряйте, чи справді ваші вуха знаються на українській пісні! Для цього вам потрібно визначити, на музику з якої пісні наспівані слова іншого шлягеру. Наприклад, на музику "Все могут короли" наспівуються слова з пісні "Пусть бегут неуклюже". Слухайте, вгадуйте та отримуйте призи!

Парний розряд
Жанр: інтерактивний розіграш в ранковому шоу
Час виходу програми: будні 7:45
Короткий опис програми: Чи маєте Ви бажання дізнатися, хто головний в Вашій родині? Програма "Парний розряд" дає вам таку нагоду! Щодня по буднях парі закоханих пропонується відповісти на 3 запитання, які стосуються суто жіночих або чоловічих речей. Гравець, який відповідає на меншу кількість питань програє і змушений виконати домовленість, про яку на початку програми гравці домовилися з ведучим, а переможець отримує подарунок від "Нашого Радіо"! Доречи, якщо Ви бажаєте прийняти участь у програмі та виграти призи від "Нашого Радіо" напишіть номери своїх телефонів на ел.адресу privet@nashe.ua або надішліть смс-ом на номер 10317 з цифрою 1 на початку повідомлення та чекайте на дзвінок!

Каша - малаша
Жанр: інтерактивний розіграш в ранковому шоу
Час виходу програми: будні 08:45
Короткий опис програми: Наші діти такі розумні! Вони можуть пояснити будь-що! А ти, дорослий, зможеш вгадати, про що йдеться? В програмі "Каша-малаша" вам пропонується прослухати дитяче бачення будь-якого слова та визначити, про що ж говорили діти!

Жіноча варта з Ольгою Сумською
Жанр: пізнавально-розважальна програма
Час виходу програми: будні 07:15 та 16.30
Короткий опис програми:
 
 Перше правило Ольги Сумської в програмі "Жіноча варта" - " Я завжди права ....". Друге правило: якщо хтось із чоловіків незгоден, у дію вступає правило перше! Якщо і ви хочете почути роздуми над завжди актуальною проблемою стосунків між жінкою та чоловіком, то вмикайте "Наше Радіо" та слухайте "Жіночу варту". Ведуча програми відома в Україні актриса та телеведуча Ольга Сумська, завжди знаходить яскраві теми для дискусій! На всі питання та життєві ситуації вона має свою жіночу точку зору, і дуже часто саме завдяки їй заводить чоловіків у глухий кут! Деякі програми ви можете завантажити з нашого сайту.

Обсерваторія
Жанр: інформаційно-розважальна програма
Час виходу програми: неділя з 17:00 до 18:00
Короткий опис програми: "Обсерваторія" - це не фабрика, що штампує одноденних "зірок". Це творчий полігон, на якому "Наше Радіо" випускає у всеукраїнський ефір нових виконавців та нові групи. Якщо ти талановитий та відчуваєш в собі сили наполегливо працювати аби досягти успіху на естраді, то приймай участь в програмі "Обсерваторія" та докажи всім, чого ти вартий! Ми даємо можливість новим іменам в поп-музиці засвітити свою зірку, а аудиторії вирішити - наскільки представлений учасник має право залишитися на небосхилі сучасної української культури та в світі шоу-бізнесу України.

Хіт-парад "Знай наше!"
Жанр: національний хіт-парад
Час виходу: будні 19.00 до 20.00
Короткий опис програми:
Національний хіт-парад "Знай Наше!" - це хіт-парад, що отримав нагороду "Золоте Перо" за вклад у розвиток української музики. Наш хіт-парад є об'єктивним та чесним рейтингом українських пісень, тому що розташування пісень на позиції відбувається за результатами голосування виключно слухачів, а в неділю у двогодинному музично-інформаційному марафоні оголошуються підсумки голосувань, звучать пісні-переможці та презентуються музичні новинки, які потрапляють до хіт-параду. Ознайомитись з хіт-парадом можна також на сайті http://www.nasheradio.ua/hit/

Вечірнє шоу "Нарешті!"
Жанр: пізновально-розважальна програма
Час виходу програми: з 17:00 до 19:00
Короткий опис програми: Робота закінчилась, а далі - час для відпочинку, повернення до близьких і рідних людей, які мають багато чого розказати про те, що з ними сталося протягом цього дня. "Наше Радіо" з його вечірнім шоу "Нарешті!" неначе супроводжує слухачів додому, а по дорозі намагається якнайповніше та інформативніше підвести підсумок дня. Також в програмі є багато інтерактивних розіграшів та популярної музики, яка допоможе вам розслабитися наприкінці робочого дня.

Спільний проект "Радіо Свободи" та "Нашого Радіо" - Звуки Життя
Жанр: інформаційно-пізнавальна рубрика
Час виходу програми: 14.30 та 18.30
Короткий опис програми: Щодня у будні ви можете почути думку та ставлення пересічних громадян щодо актуальних подій у нашому житті. Кожного дня теми різні, вони розкриваються динамічно, жваво через репортажі кореспондентів, включення з місця подій, експертні оцінки і думки простих людей.

Спільний проект "Радіо Свободи" та "Нашого Радіо" - Дійова Особа
Жанр: інформаційно-пізнавальна рубрика
Час виходу програми: щосуботи з 17.00 до 18.00
Короткий опис програми: "Дійова особа" - це ток-шоу популярного журналіста Сергія Рахманіна з героєм тижня, котрий опинився в епіцентрі суспільно-політичного і культурного життя України. Слухачі "Радіо Свобода" і "Нашого Радіо" мають змогу у різний спосіб (телефоном, через Інтернет та sms-послугу мобільних телефонів) ставити свої запитання гостю передачі та отримати відповіді на свої запитання.

Поцілунок з привітом
Жанр: програма на замовлення
Час виходу програми: щодня з 13:00 до 14:00 та з 20:00 до 21:00
Короткий опис програми: Надіслати привіт з поцілунком коханій людині, друзям, батькам або просто добрим знайомим відтепер ви можете через Вашу улюблену станцію "Наше Радіо" щодня у програмі на замовлення "Поцілунок з привітом". А також усі, хто зміг додзвонитися у студію, мають можливість обрати та почути в ефірі улюблену пісню!


У суботу з 06.00 щогодини
на "Нашому радіо"
прогноз погоди



На вихідних з 17:00 до 22:00
на "Нашому радіо"
Костя Білий



На вихідних з 12:00 до 17:00
на "Нашому радіо"
Яна Висоцька


 
 
  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.