This version of the page http://pravda.lutsk.ua/?p=6086&prev= (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-03. The original page over time could change.
Волинська правда » Луцькі перевізники пропонують збільшити тариф на 50%

Луцькі перевізники пропонують збільшити тариф на 50%

Під час «круглого» столу в Луцькій міській раді перевізники виступили з ініціативою збільшити вартість проїзду в маршрутних таксі до 1,50 гривні, – повідомили «Волинську правду» в 17 березня в ІАЦ «Луцьк».

Саме така сума, на думку 6 суб’єктів підприємницької діяльності, є економічно обґрунтованою. Свої розрахунки власники маршруток мотивують здорожчанням пально-мастильних матеріалів, запчастин, витрат на утримання авто, відрахуванням на соціальні заходи і, зрозуміло, підвищенням заробітної плати водіїв.

Однак, як зазначив заступник міського голови Петро Гоцалюк, перевізники не зовсім добросовісно виконують умови договору, зокрема у частині виплат зарплат, оскільки обіцяли, що водії отримуватимуть 1700-2000 гривень. Тим часом у фінансових звітах фігурують зовсім інші цифри, в середньому 550 гривень. Також фахівці відділу транспорту та зв’язку міської ради вважають завищеними норми амортизації автобусів. Процедура зміни тарифу вимагає й неухильного дотримання регуляторних процедур. Отож, про те, що тариф зміниться найближчим часом, говорити рано. Однак обидві сторони такої можливості не видкидають.

Тип: ВІП-новини
Китайский
гороскоп
Японский
гороскоп
Гороскоп
древних Майа
Гороскоп
друидов
Зороастрийский
гороскоп
Гадание таро
Сонник
Толкование
имён
Книга
перемен
Гадание
по руке