This version of the page http://who-is-who.com.ua/book/gmk2007/228.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-02. The original page over time could change.
Гірничо-металургійний комплекс України 2007. Звернення до читачів від: С.А. Матвієнков
Електронна версія книги
| Гірничо-металургійний комплекс України 2007 | Гірничо-металургійний комплекс України 2008 |
АКАДЕМІЧНІ, НАУКОВО-ДОСЛІДНІ, ПРОЕКТНІ, СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ТА ВИЩІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ
ПРОВІДНІ ПІДПРИЄМСТВА ГІРНИЧО-МЕТАЛУРГІЙНОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ
ГАЛУЗЕВІ АСОЦІАЦІЇ
ENGLISH VERSION
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Звернення до читачів
| С.А. Матвієнков | А.І. Головко |



___Сьогодні гірничо-металургійний комплекс України - провідна галузь промисловості держави. Ця стратегічна сфера виробництва зберегла виробничий, науковий і кадровий потенціал. Високопрофесійні гірники та металурги своєю щоденною працею, яка не припиняється ні вдень, ні вночі, нарощують обсяги виробництва, проводять його докорінну реконструкцію та модернізацію, істотно поповнюючи бюджет України.
___Сучасні економічні умови нерідко створюють перешкоди для високоефективного функціонування підприємств гірничо-металургійного комплексу. Незважаючи на це, гірникам і металургам вдалося зберегти стабільні показники виробництва основних видів металургійної продукції. Українські металургійні підприємства зуміли зберегти свої позиції завдяки розширенню ринків збуту в країнах Європи, Близького Сходу, Африки та Америки.
___Спираючись на традиції багатьох поколінь металургів, високий професіоналізм, наполегливість та працьовитість, працівники металургійної і гірничодобувної промисловості і надалі забезпечуватимуть стабільний розвиток цієї галузі.
___Переконаний, що видання збірника "Гірничо-металургійний комплекс України" забезпечуватиме гідну презентацію провідних вітчизняних підприємств, організацій та їх керівників, надасть можливість світовій спільноті ознайомитись з кращими представниками галузі, а також сприятиме реалізації експортного потенціалу країни та подальшому просуванню вітчизняної продукції на зовнішні ринки.



_З повагою


Голова Комітету Верховної Ради України
з питань промислової і регуляторної
політики та підприємництва

С.А. Матвієнков
Замовлення на одержання видання
Замовлення на одержання видання
(тільки для юридичних осіб)
ПІБ замовника (*):
Посада (*):
Телефон (*):
Назва організації (*):
Вид діяльності (*):
Поштова адреса (*):
E-mail (*):
web-site :

Украинская
Баннерная Сеть
Головна сторінка | Умови передруку інформації | Реклама на порталі | Карта сайту
  Адміністрування сайту - Новиченко Олексій
Інформаційне наповнення - Новиченко Тетяна