This version of the page http://uaib.com.ua/news/current/38078.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-02. The original page over time could change.
6 березня 2008 року відбулося засідання Робочої групи УАІБ з обговорення оприлюдненого 18.02.08 р. ДКЦПФР проекту "Положення про порядок визначення вартості чистих активів ІСІ" | УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО БІЗНЕСУ
UKR | ENG

Київський час:
 

Щотижневі новини УАІБ Анонси Фондовий ринок: стан розвитку Поточна інформація Новини компаній Монiторинг ЗМI

Ваше ім'я
E-mail:
Aaaa?ou eia:

Поточна інформація


П'ятниця, 07 Березня, 2008

6 березня 2008 року відбулося засідання Робочої групи УАІБ з обговорення оприлюдненого 18.02.08 р. ДКЦПФР проекту "Положення про порядок визначення вартості чистих активів ІСІ"

Участь у засіданні взяли представники компаній ТОВ КУА „Конкорд Ессет Менеджмент”, ТОВ КУА „ТАСК – інвест”, ТОВ КУА „Ексім - Капітал”, ТОВ КУА „Драгон Есет Менеджмент”, ТОВ КУА „Інвестиційний капітал Україна”, ВАТ ”КІНТО”,  ТОВ КУА „Фоїл Ессет Менеджмент Юкрейн”, ЗАТ КУА „УкрСиб Ессет Менеджмент”,  представники департаменту моніторингу та стратегії розвитку фондового ринку ДКЦПФР.

Учасники засідання дійшли згоди, що оприлюднений проект Положення  не надає єдиної методики визначення вартості активів інститутів спільного інвестування. Крім того, запропоноване проектом Положення залучення оцінювачів для оцінки цінних паперів не передбачене Законом України „Про інститути спільного інвестування”,  порушує роль КУА, як професійного управляючого та веде до зростання витрат на обслуговування ІСІ і відповідно до зменшення доходів інвестора.

Також неприйнятною для ринку є норма проекту Положення, яка зобов’язує КУА розраховувати ВЧА ІСІ на підставі виконаних біржових угод, що суперечить визначенню поняття біржового курсу цінного паперу у Положенні про функціонування фондових бірж. Учасники ринку вважають, що активи ІСІ повинні оцінюватись на підставі оприлюдненої та доступної інформації про вартість цінних паперів.

УАІБ остаточно узагальнить зауваження учасників робочої групи до тексту Проекту та надасть їх до  Державного комітету України з  питань регуляторної політики  та підприємництва та до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

  Версія для друку
 « Попередня стаття  |  Наступна стаття »
 Абетка для інвестора
Інститути спільного інвестування (ІСІ)
Недержавні пенсійні фонди (НПФ)
Пряме та венчурне інвестування
Семінари для інвесторів

© 2001 - 2008, Українська Асоцiацiя Iнвестицiйного Бiзнесу

© 2006. Розробка New Age Lab 

Мапа сайту Підготовка та перепідготовка фахівців Гостьова книга Вакансії на ринку ІСІ Контактна інформація