This version of the page http://www.un.org.ua/ua/news/2007-04-24/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-09-01. The original page over time could change.
Представники системи ООН в Україні зустрілись з колишнім Президентом Естонії Рюйтелем-United Nations in Ukraine
    English
Глобальний сайт ООН | Бізнес Центр | Адміністрація | Вакансії | Мапа сайту
U
N

А
Г
Е
Н
Ц
І
Ї
ПРООН
Програма розвитку ООН
ЮНІСЕФ
Дитячий фонд ООН
УВКБООН
Управління Верховного комісара ООН у справах біженців
ЮНФПА
Фонд Народонаселення ООН
ЮНЕЙДС
Об'єднана Програма ООН з ВІЛ/СНІДу
ВООЗ
Всесвітня організація охорони здоров'я
УНЗ ООН
Управління ООН з наркотиків та злочинності
МАГАТЕ
Міжнародне агентство з атомної енергії
МОП
Міжнародна організація праці
MOM
Міжнародна організація з міграції
МФК
Міжнародна Фінансова Корпорація
МВФ
Міжнародний валютний фонд
СБ
Світовий Банк
24.04.07

Представники системи ООН в Україні зустрілись з колишнім Президентом Естонії Рюйтелем

Цього тижня колишній Президент Естонії пан Арнольд Рюйтель перебуває в Україні з візитом після попередніх консультацій з Координатором системи ООН в Україні Френсісом М. О’Доннеллом, що зараз відвідує регіональну зустріч в м. Софія, Болгарія. Досвід екс-Президента Рюйтеля щодо проведення реформ у своїй країні та вступу Естонії до Європейського Союзу є надзвичайно важливим для «європейського вибору» України. Він є радником Президента Віктора Ющенка і також працює головним спеціалістом ЮНІТАР - Науково-дослідного інституту ООН (UNITAR).

В понеділок, 23 квітня 2007 року, пан Рюйтель зустрівся з представниками системи агенцій ООН в Україні, обговорив поточну політичну ситуацію в країні та зусилля, які необхідні для подальшого впровадження реформ, а також поглиблення демократії. Перед зустріччю з Президентом України Віктором Ющенком, пан Рюйтель отримав інформацію щодо поточних проектів системи ООН в Україні, зокрема про ініціативи у сфері прискорення інституційних реформ та розбудови громадянського суспільства. Учасники зустрічі також представили останні політичні рекомендації ООН, які було надіслано на розгляд Президентом, Урядом та Парламентом, що торкаються необхідності тривалих реформ для посилення демократизації в інституціях, політиці, економіці та суспільстві в цілому. Під час обговорення також порівнювались процеси розвитку в Україні та Естонії та відбувся обмін думками щодо того, які пріоритетні питання потрібно вирішити для підвищення рівня життя та консолідації демократії. Крім того, пан Рюйтель розповів про «Децентралізовану програму співпраці» ЮНІТАР, яка передбачає проведення навчальних курсів для країн-членів з метою покращення їх можливостей для забезпечення виконання міжнародних конвенцій та досягнення Цілей розвитку тисячоліття.

На зустрічі з колишнім Президентом Рюйтелем були присутні Представник ЮНІСЕФ пан Джеремі Хартлі, Координатор ЮНЕЙДС в Україні пані Анна Шакарішвілі, заступник Постійного представника ПРООН в Україні пані Йоана Казана-Вишньовецька, Голова Представництва МОМ пан Джефф Лабовіц, Регіональний Радник з питань ВІЛ/СНІД в Україні пан Заза Церетелі, а також спеціаліст з координації Представництва ООН в Україні пані Рукен Текеш-Калікусу

Для отримання додаткової інформації, звертайтесь, будь ласка, до Спеціаліста із зв’язків з громадськістю Представництва ООН в Україні пані Вероніки Ващенко, Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. , тел (+38 044) 254 0035.
   Попередня   Наступна   

Останні новини ООН


12.08.08  12 серпня - Міжнародний день молоді
 
08.08.08  Керівник ООН в Україні закінчив візит на Прикарпаття: попередні висновки
 
07.08.08  Експерти ООН зустрлися з Головою Івано-Франківської облради
 
06.08.08  Експерти ООН відвідають регіони, які потерпіли від повені на Прикарпатті
Усі новини...
Підписатися на новини...
















© Веб-сторінка офіційного сайту Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні 2007. Усі права застережені

Website of United Nations office in Kyiv, Ukraine. Description of major missions, interesting information, useful hints and phone numbers. United Nations UN Ukraine cooperation poverty reduction refugees Goodwill Ambassador human rights Global Compact corporate social responsibility Avian Influenza Millennium Development Goals Millennium Declaration HIV/AIDS General Secretary Assembly UNDAF Development Assistance Framework World Health Organization Children's Fund Development Programme High Commissioner for Refugees IMF IFC World Bank International Labour Organization UN Population Fund IAEA Migration Human Development Report Francis O'Donnell agencies Resident Coordinator system Country Team history Common Country Assessment