This version of the page http://rpl.net.ua/2008/07/15/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-31. The original page over time could change.
Материалы за 15.07.2008 » РЕАЛЬНА ПОЛІТИКА
   

Зробити стартовою - Додати в закладки - RSS
 РУССКАЯ ВЕРСИЯ

 
 
  

ПОШУК 

  Південна Осетія прихистить ЧФ Росії   Росія готова воювати і з Україною і з США   Придністров'я хоче визнання незалежності від Росії   Меркель «вилаяла» Мєдвєдєва по телефону   Тимошенко зізналась у своїх зрадах 

Політика 

Вибух боєприпасів у Чечні. ВІДЕО

15/07/2008 23:42 
 
 
В одній з російських військових частин, що дислокована у Чечні, під час розвантаження боєприпасів стався вибух. В результаті інциденту 9 чоловік загинуло, ще 4 – поранені. Як повідомляють військові, трагедія сталася через несправність боєприпасів, версія теракту поки що виключається.


Останні новини 

В БЮТ заявляють, що активно готуються до президентських виборів

15/07/2008 20:30 
 
Народний депутат від фракції БЮТ Геннадій Задирко заявляє, що ця політична сила «однозначно» готується до президентських виборів.

«Однозначно ми готуємося до президентських виборів – жодних сумнівів немає», - сказав депутат.

Він також повідомив, що ім`я кандидата на президентську посаду і кількість претендентів будуть відомі після з`їзду.

«Те, скільки буде кандидатів, – вирішуватиме з`їзд, який збереться напередодні висування нашого кандидата у Президенти. Рішення буде ухвалене на з`їзді», - підкреслив Задирко.

Останні новини 

"Януковичі" поставили шахтарів на коліна

15/07/2008 20:12 
 
Партія регіонів, не підтримавши ухвалення змін до Держбюджету на 2008 рік, тим самим поставила вугільну галузь країни на грань виживання, вважає народний депутат України (фракція БЮТ), голова Донецької обласної організації ВО «Батьківщина» Геннадій Задирко. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Донецьку.

«Своїм неголосуванням, непідтримкою змін бюджету регіонали поставили вугільну галузь України на грань виживання», – сказав депутат.

Задирко пояснив таке твердження тим, що зміни передбачали виділення значних коштів на підтримку і модернізацію шахт. «0,5 млрд. грн. виділялося для підтримки вугільних шахт, і, більше того, 310 млн. грн. виділялося для того, щоб під державні гарантії одержати кредит для оновлення і придбання нового устаткування для шахт», – відзначив він.

«Тобто, фактично дії опозиції призвели сьогодні до того, що кошти, які уряд зміг заробити для бюджету України, виявились незатребуваними, нерозподіленими. Безперечно, це завдає страшної шкоди економіці Україні», - додав він.

Останні новини 

Луценко «жорстко воюватиме» з піратами

15/07/2008 19:48 
 
Міліція жорстко контролюватиме продаж неліцензійних музичних дисків, заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко сьогодні на прес-конференції за результатами колегії, присвяченої підсумкам роботи столичного управління МВС України в першому півріччі.

Юрій Луценко відзначив, що «сьогодні зрозуміло, що київський ринок «Петрівка» і подібні до нього майже непереможні». Тому міліція ухвалила рішення створити перелік виданих ліцензій і посвідчень на інтелектуальну власність українських виробників музичної продукції, який буде розміщений на офіційному сайті київської міліції для загального ознайомлення.

«І якщо ми знаходимо контрафакт нашого українського музичного виробника, буде біда», - сказав Луценко, додавши, що цей експеримент проводитиметься поки в Києві, а потім буде поширений на всю Україну.

Останні новини 

Тимошенко збирається завалити Україну дешевими стегенцями

15/07/2008 19:23 
 
Держкомрезерв України від сьогодні почав інтервенцію курячих стегенець на ринок, і ціна на них має в роздрібній торгівлі знизитися до 13,5 грн. за кілограм.

Про це повідомила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на селекторній нараді з керівниками облдержадміністрацій.

«Сьогодні Держрезерв почав інтервенційні процедури із закупівлі цього м`яса і направлення його в регіони», - заявила Тимошенко, звертаючись до губернаторів.

«Сьогодні Держрезерв має у своєму розпорядженні необхідну продукцію, щоб передати її вам сьогодні, навіть не завтра», - заявила вона і попросила губернаторів направляти одержану продукцію до супермаркетів і контролювати, щоб стегенця в роздрібній торгівлі були не дорожчими від 13,5 грн. за кг.

Останні новини 

Ляпіна відпочине в Криму на 6 тисяч євро

15/07/2008 18:35 
 
Народний депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна має намір свою депутатську відпустку провести з сім'єю в Криму.

«Я планую свої канікули провести з внуками і дітьми в Криму. Але хочу зазначити, що не в державному санаторії і не за рахунок держави. Програма відпочинку у нас є…», - поділилася вона.

«Щодо ціни відпочинку, то припускаю, що вона буде досить дорогою, тому що Крим у нас дорогий. Це буде сума, думаю, в 5-6 тисяч євро…», - пояснила парламентарій.

Політика 

Медный Всадник, первый большевик

15/07/2008 18:01  Рафаэль Хакимов, "Агенство политических новостей"
 
 
Ни один из татарских ханов не был так непомерно жесток к русскому народу, как Петр Первый. В Казани отказались ставить ему памятник, отлитый в подарок республике. Именно он окончательно узаконил крепостничество, ввел порку и продажу людей, увеличил налоги в 6,5 раз. При нем появились специальные тюрьмы, объединенные с заводами — прототип концлагерей. Петр как никто другой содействовал развитию особой политической культуры, опиравшейся на произвол, а не закон.

Останні новини 

Газпрому не шкода для України дорогого газу

15/07/2008 17:54 
 
Російський газовий монополіст компанія «Газпром» підтвердила, що в 2008 році до України буде поставлено 55 млрд. куб м газу, повідомила прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Нафтогаз України» відзначає, що вказаний об'єм дозволить повністю забезпечити баланс газу на 2008 рік, раніше затверджений Кабінетом Міністрів, а також підготуватися до бездефіцитного проходження опалювального сезону 2008-2009 років і забезпечити транзит російського газу до країн Європи.

Відзначимо, що в 2007 році баланс імпортного газу складав 50,03 млрд. куб. м-код, в 2006 - 49,6 млрд. куб. м.

Останні новини 

На Львівщині чиновник пішов у відставку через коаліцію

15/07/2008 17:48 
 
Голова Буської районної організації Української народної партії Богдан Глова подав у відставку з посади заступника голови Буської районної ради, на знак протесту проти політики коаліції у Верховній Раді.

Свій вчинок Глова пояснює незгодою з принципами, якими сьогодні керується парламентська більшість.

«Після останніх виборів до Верховної Ради України 2007 року, я займав громадську посаду заступника голови районного виборчого штабу НУНС. Тоді ми переконували людей у тому, що причиною перевиборів стала зрада окремих депутатів з числа «помаранчевих». Тому партійні списки кандидатів в депутати цього разу були добре «профільтровані». Як виявилось, і серед «патріотів» знайшлись зрадники: питання щодо статусу вояків УПА і досі залишається невирішеним, пільги та недоторканість для депутатів також ніхто не скасовував», - прокоментував свою заяву Глова.

За його словами, більшість депутатів нинішньої коаліції просто «забули про свої передвиборчі обіцянки та гасла, з якими йшли до людей».

Останні новини 

НУ-НС хоче «ширку» з бютівцями та регіоналами

15/07/2008 17:47 
 
Народний депутат від фракція «Наша Україна – Народна самооборона» Анатолій Матвієнко пропонує БЮТ і НУ-НС шукати шляхи для об’єднання з Партією регіонів.

Він переконаний, що БЮТ і НУ-НС краще було б «не гаяти часу на цих канікулах, а сісти і подумати, чого сьогодні вимагає ситуація в державі, які є виклики, і як на них реагувати».

«БЮТ і НУ-НС повинні забути слова «ніколи, тому що ніколи» і подумати, що можна теоретично запропонувати Партії регіонів в ім’я об’єднання України, в ім’я того, щоб ми нарешті стали єдиною нацією», - сказав Матвієнко.

«Якщо не буде знайдено шляхів до об’єднання з Партією регіонів, слід роздивитись, що можна запропонувати Литвину», – додав він.

За словами Матвієнка, необхідно розглядати всі можливі варіанти, бо «бездіяльність все більше і більше штовхає Україну в яму втрачених можливостей».

Останні новини 

Симоненко «знає», що олігархи з ПР пообіцяли Ющенку

15/07/2008 17:41 
 
Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко не виключає, що «олігархи з Партії регіонів» вже пообіцяли Президенту Віктору Ющенку допомогу в переобранні на другий президентський термін.

Симоненко наголосив, що КПУ готова підключитися до голосування за відставку уряду, «але тільки в тому разі, якщо переконаємось, що не Ющенко, а виключно парламент здійснюватиме контроль і нестиме відповідальність за роботу уряду».

Лідер КПУ наголосив, що президія ЦК партії двічі обговорювала наявну ситуацію. За його словами, ухвалено рішення: всю «помаранчеву» команду слід відправити у відставку. Водночас він наголосив, що в даній ситуації голосування фракції КПУ за відставку уряду було б на користь Партії регіонів, яка «публічно оголосила, що веде переговори із Секретаріатом Президента про створення широкої коаліції з націоналістами».

Останні новини 

У Тимошенко вважають, що Україна вже асоційований член ЄС

15/07/2008 17:36 
 
Україна сподівається на отримання асоційованого членства в Європейському Союзі. Про це сказав заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв.

«Сподіваюся, що держави-члени ЄС приймуть до уваги реалії сучасного розвитку України і ЄС і погодяться на підписання угоди у форматі асоціації», - сказав він.

При цьому Єлісєєв відзначив, що де-факто відносини України і ЄС в деяких сферах вже вийшли на рівень асоціації, зокрема, це стосується врегулювання регіональних конфліктів, енергетики, транспорту.

Замміністра повідомив, що експерти, що працюють над новою посиленою угодою України і ЄС, практично погоджували її розділи, що стосуються співпраці у сфері політики, юстиції, свободи і безпеки, досягли значного прогресу в питаннях економічної і секторальної співпраці.

Останні новини 

Луценко перехрестився і звільнив свого заступника

15/07/2008 17:31 
 
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що поки він є главою МВС, його колишній заступник Микола Плеханов, в правоохоронних органах працювати не буде.

Він зауважив, що планував звільнити Плеханова одразу після того, як став міністром. Але той півроку перебував на лікарняному: «Він був хворий, лікувався, я вже боявся, що дотягне до дев’яти місяців. Але за шість він таки вилікувався і сьогодні був звільнений».

«Я перехрестився. Бо з такими спеціалістами я працювати не хочу», - сказав Луценко.

Останні новини 

Тимошенко знову намагається «перевести стрілки» на губернаторів

15/07/2008 17:22 
 
В Україні немає підстав для підвищення цін на хліб. Про це сьогодні заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час селекторної наради з представниками облдержадміністрацій.

"У нас прекрасні перехідні запаси. В той же час, трейдери сьогодні скуповують зерно у селян по 800-100 грн за т. Які в цьому випадку є підстави для підвищення ціни на хліб, скажіть мені? Я прошу вас взяти цю позицію під особливий контроль", - сказала вона, звертаючись до представників облдержадміністрацій.

Останні новини 

Тарасюку набридло марно протирати штани

15/07/2008 17:17 
 
Народний депутат від НУ-НС, лідер Народного руху Борис Тарасюк не виключає, що на наступні парламентські вибори НРУ піде самостійно.

«Нам, рухівцям, треба думати про те, щоб йти на наступні вибори самостійно», - сказав Тарасюк.

Говорячи про наступні президентські вибори Тарасюк відзначив, що «з тих фігур, які регулярно згадуються як претенденти на вищу державну посаду, я президента не бачу».

Попередня сторінка   1 2 3 4 5    Наступна сторінка

Нагору

Цей день в історії  
31 серпня 2004 року

Янукович відгородився від журналістів

Цього дня на прес-конференцію кандидата в президенти Віктора Януковича під формальним приводом було не допущено представників опозиційних ЗМІ.


   

Останні новини  

29 серпня 2008 року
19:53

Україна купила перший безпілотник

18:43

Пограбована російськими солдатами росіянка подає скаргу до Страсбурга

18:28

1 вересня Ющенко піде до школи

18:24

В Україну з державним візитом прибуде король Швеції

17:57

Тимошенко затвердила програму реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу

17:49

Семенюк підпише «мирову» з Лукойл-Нафтохімом

17:42

МЗС назвало Януковича безвідповідальним провокатором

17:36

В Огризка просять Росію охороняти ЧФ в Севастополі а не в Абхазії

17:29

У Тимошенко заявляють, що торгуватимуть з Росією як завжди

17:20

1 вересня Ющенко піде на учнівську лінійку

17:11

Ющенко пояснив шахтарям, що 10 мільярдів для контрактної армії

16:58

Тимошенко каже, що не ображається на Ющенка

16:50

КСУ відмовився від рогляду справи про «долю» коаліції

16:42

Ющенко прогнозує великі газові випробування

16:34

Шлапак підозрює, що «розпродаж Києва» Черновецьким обернеться зростанням комунальних тарифів

16:26

Росія не збирається «закручувати газовий вентель» Європі

16:18

Луценко просто в захваті від Америки

16:07

Ющенко дивується, чому Тимошенко шкодує гроші шахтарям

15:58

В МЗС вважають позицію регіоналів щодо Грузії "замовленою"

15:51

Росії офіційно повідомили про нові правила для ЧФ

15:42

Ющенко вимагатиме, щоб дефіцит бюджету на 2009 р. не перевищував 3%

15:33

В НУ-НС зізнались, що підтримують Грузію лише через коaліційну угоду

15:25

В НУ-НС заявляють, що це Янукович підпалав військові склади під Луговою

15:18

У Ющенка заявляють, що Тимошенко своїми постановами про дешеве житло лише собі нашкодить

15:10

Україна продовжить озброювати Грузію

14:59

В спаленому снарядами селищі на Харківщині, можна їздити тільки на танках

14:53

В Огризка кажуть, що на нашій території ми будем робити з ЧФ що зaхочемо

14:40

Ющенко зробив «послання» коаліції

14:31

Євросоюз не ізолюватиме Росію від світу







Загрузка...

 Архів  

«    Липень 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Головний редактор: Андрій Костенко
Ел.пошта редакції: rpolitics@gmail.com
© 2006-2007 RPL.NET.UA "Реальна політика" 
Передрук матерiалiв лише за умови (гіпер)посилання на www.rpl.net.ua