This version of the page http://www.newsru.ua/crime/22may2007/ska.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-31. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Насильник-міліціонер засуджений до смертної кари ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Вівторок, 22 травня 2007 р.

Насильник-міліціонер засуджений до смертної кари

час публікації: 22 травня 2007 р., 22:30
останнє оновлення: 22 травня 2007 р., 22:31

Верховний суд Білорусії виніс вирок колишньому командирові роти Гродненського райвідділу департаменту охорони міністерства внутрішніх справ Олександру Сергейчику.

У вівторок в суді, колишній співробітник міліції засуджений до виняткової міри покарання - страти за серію вбивств і інші тяжкі злочини, передає "Україна Кримінальна".

Сергейчик визнаний винним, зокрема, в здійсненні шести вбивств з особливою жорстокістю, згвалтуванні, розкраданні майна, розкраданні вогнепальної зброї, незаконному носінні, зберіганні, перевезенні вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин і вибухових пристроїв, а також здійсненні ряду інших злочинів.

За даними прокуратури Гродненської області, Сергейчик був затриманий в лютому 2006 року за підозрою в подвійному вбивстві - з 28-річним чоловіком і 25-річною жінкою він розправився три роки тому.

В ході оперативно-слідчих заходів колишній співробітник міліції підозрювався у вбивствах чоловіка, 10 дівчат в Гродненській області і однієї дівчини в Мінській. Всі убиті дівчата знаходилися у віці 18-25 років. Було заздалегідь встановлено, що трупи своїх жертв вбивця скидав в річку Німан або спалював. Всі жертви маніяк душив підручними засобами - мотузком, шнуром, нижньою білизною.

В ході розслідування заарештований пояснив свої дії особистим життям, що не склалося, і образою на жінок легкої поведінки. Проведена експертиза показала, що підозрюваний визнаний осудним і психічно нормальним.

Посилання по темі :


Москвич зарізав подружку, яка через інтернет пропонувала інтимні послуги
// NEWSru.ua // Кримінал // 22 травня 2007 р.


У Києві за 467 гривень зарізали оператора гральних автоматів
// NEWSru.ua // Кримінал // 21 травня 2007 р.


 
Залишити коментар
Для того, щоб залишити коментар будь ласка, введіть логін і пароль. Якщо у вас ще немає логіну та паролю, ви можете зареєструватись. Якщо ви забули свій пароль, ми можемо нагадати

Логін

Пароль




META
Завантаження ...

Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 13:43
Директор ліцею в Єнакієво "погоріла" на хабарі за оренду приміщення
// Кримінал

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 31 серпня 2008 р.  

Остання новина – 13:43


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове

Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007-2008