This version of the page http://www.newsru.ua/crime/12jun2008/maniachyt.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-31. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Маньяка-геронтофіла "вирахували" у в'язниці за аналізом ДНК ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Четвер, 12 червня 2008 р.

Маньяка-геронтофіла "вирахували" у в'язниці за аналізом ДНК

час публікації: 12 червня 2008 р., 19:27
останнє оновлення: 12 червня 2008 р., 19:27

В американському штаті Огайо поліція відшукала серійного маніяка, який впродовж 12 років ґвалтував жінок поважного віку. Злочинця "вирахували" за допомогою ДНК і відбитків пальців. Жертвами 49-річного Джеффрі Хамрічосера ставали мешканки міста Уейн, повідомляє NEWSru.com.

Ще в грудні 2007 року Хамрічосер був засуджений на два роки за побиття людей і псування майна. Проте тоді в слідстві ще не знали, наскільки небезпечний злочинець потрапив до їхніх рук.

Зазвичай насильник потрапляв до будинків пенсіонерок, представляючись тим, хто приносить піцу. Іноді він говорив своїм жертвам, що у нього зламалася машина, а в окремих випадках просто вдирався до чужих будинків.

У серпні 1996 року 79-річна мешканка селища Грін зазнала нападу у власному будинку. Жінка повідомила, що невідомий потрапив до її житла оманою, попросивши зробити від неї дзвінок, оскільки у нього нібито скінчився бензин.

Останнє зґвалтування сталося у квітні 2007 року.

В кожному випадку жертвами Хамрічосера ставали немолоді жінки, самим старшим з яких було 95 років. Лише одного разу зловмисник напав на 37-річну жінку.

Лише у березні 2008 року взятий у засудженого на два роки в'язниці маніяка тест ДНК показав його зв'язок з нерозкритими сексуальними злочинами. Після аналізу відбитків пальців слідчі дійшли висновку, що серійним ґвалтівником був саме Хамрічосер.

Окружний шериф Уейна Томас Морер і прокурор Мартін Франтц заявили на прес-конференції, що підсудному Хамрічосеру було пред'явлене 25 нових звинувачень. Чоловік звинувачується в шести епізодах зґвалтування, шести епізодах крадіжки із зламом за обтяжливих обставин, в побитті, семи спробах зґвалтування і чотирьох епізодах брутального сексуального насильства.

Геронтофілія - сексуальне збочення, зворотною стороною якого, в певному сенсі, є педофілія - хворобливий потяг до неповнолітніх.

Серйозну боротьбу з педофілами зараз ведуть правоохоронні органи Великобританії. Почалися арешти членів банди, яка десятки років ґвалтувала і вбивала дітей у місцевому притулку. Поліція розпочала арешти і допити підозрюваних педофілів з острова Джерсі, що проходять у справі. Першим заарештованим став 45-річний Майкл Аубін.

Посилання по темі :


Педофілів з дитячого притулку в Британії почали заарештовувати
// NEWSru.ua // Кримінал // 4 червня 2008 р.


У британському притулку впродовж десятиліть ґвалтували і вбивали дітей
// NEWSru.ua // Кримінал // 22 травня 2008 р.


Бенедикт XVI вперше зустрівся з жертвами священиків-педофілів
// NEWSru.ua // Світ // 18 квітня 2008 р.


"Розслідування століття" в Австралії: майже 800 дітей стали жертвами педофілів
// NEWSru.ua // Кримінал // 2 квітня 2008 р.


Педофіли з учбового центру Olga Rovere лякали дітей дияволом
// NEWSru.ua // Кримінал // 27 квітня 2007 р.


Шістьох вихователів-педофілів заарештували. Розслідування продовжується
// NEWSru.ua // Кримінал // 26 квітня 2007 р.


 
Залишити коментар
Для того, щоб залишити коментар будь ласка, введіть логін і пароль. Якщо у вас ще немає логіну та паролю, ви можете зареєструватись. Якщо ви забули свій пароль, ми можемо нагадати

Логін

Пароль




META
Завантаження ...

Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 14:20
Астрофізики розгледіли в космосі прискорювач частинок, створений самою природою
// Світ

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 31 серпня 2008 р.  

Остання новина – 14:20


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове

Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007-2008