This version of the page http://www.newsru.ua/crime/09aug2007/poimali.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-31. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: У Криму затримали ймовірного "євпаторійського маніяка" ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Кримінал // Четвер, 9 серпня 2007 р.

У Криму затримали ймовірного "євпаторійського маніяка"

час публікації: 9 серпня 2007 р., 14:58
останнє оновлення: 9 серпня 2007 р., 17:05

Начальник Головного управління МВС України в АРК Анатолій Могильов 9 серпня підтвердив факт затримання чоловіка, який обґрунтовано підозрюється в здійсненні в Євпаторії (Крим) вбивств трьох жінок і нанесенні ще одній жінці тяжких тілесних ушкоджень, повідомляє УНІАН.

- Затриманий - самотній чоловік з "відхиленнями в поведінці"

- На рахунку маніяка - три вбивства

Сьогодні на брифінгу в Сімферополі начальник кримської міліції повідомив, що заарештований євпаторієць, якому поки пред'явлено звинувачення за одним фактом - нанесенням тілесних ушкоджень жінці, при цьому у міліції "є переконання", що саме ця людина скоїла серію вбивств самотніх жінок.

"Я внутрішньо, не як начальник Главку, а як Могильов, упевнений, що це він", - сказав Могильов.

Затриманий - самотній чоловік з "відхиленнями в поведінці"

Затриманий - самотній мешканець Євпаторії, його вік "за сорок років", при цьому, за словами Могильова, чоловік "має певні відхилення в поведінці", а також переживав "окремі неприємності" з жінками.

"Це самотній чоловік, який мав на своєму життєвому шляху окремі неприємності з жіночою статтю, що і є, на нашу думку, мотивом такого неадекватного ставлення до жінок, - сказав головний міліціонер Криму. - У нього були проблеми з одруженням, народженням дітей і так далі".

У затриманого євпаторійця був знайдений ніж, який, як вважають у МВС, і був знаряддям вбивств. Заарештований надає свідчення, проводяться певні експертизи. У нього є адвокат. Ніяких інших подробиць про особу затриманого начальник кримського Главку МВС більше не повідомив, пославшись на неможливість розголошування подібної інформації.

На рахунку маніяка - три вбивства

Звірячі вбивства були здійснені 24 травня, 19 липня і 29 липня в часовому відрізку від 2 години ночі до 4 години ранку. Злочинець вистежував самотніх дівчат, які пізно вночі повертаються додому, і нападав на них з ножем.

Відзначимо також, що злочини скоювалися не тільки в самому місті, але і в його околицях. Так, тіло однієї порізаної й задушеної дівчини було виявлене біля селища Заозерне, яке знаходиться на іншому боці Євпаторійської бухти.

6 серпня, вже після затримання ймовірного маніяка, в Євпаторії було виявлене тіло невстановленої жінки зі слідами насильницької смерті. Характер нанесених поранень свідчив про те, що ця жертва не має відношення до попередніх нападів на жінок.

Як виявилось, убитою жінкою була мешканка Євпаторії, бомж. В даний час вже затриманий чоловік без певного місця проживання. Він підозрюється у вбивстві своєї співмешканки. Таким чином це вбивство не має ніякого відношення до серії вбивств жінок, здійснених раніше.

Посилання по темі :


В Євпаторії чергове звіряче вбивство
// NEWSru.ua // Кримінал // 8 серпня 2007 р.


В Євпаторії пропонують 50 тис гривень за встановлення вбивці жінок
// NEWSru.ua // Кримінал // 7 серпня 2007 р.


Маніяк вбиває жінок Олен
// NEWSru.ua // Кримінал // 2 серпня 2007 р.


 
Залишити коментар
Для того, щоб залишити коментар будь ласка, введіть логін і пароль. Якщо у вас ще немає логіну та паролю, ви можете зареєструватись. Якщо ви забули свій пароль, ми можемо нагадати

Логін

Пароль




META
Завантаження ...

Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 16:50
Ющенко пообіцяв шахтарям передові досягнення науки і техніки
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Неділя, 31 серпня 2008 р.  

Остання новина – 16:50


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове

Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007-2008