This version of the page http://life.pravda.com.ua/surprising/480d96f4134fc/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-29. The original page over time could change.
Випускників ізолювали. Але вони можуть апелювати | Українська правда _Життя

 

// Фото Felipe Rodriguez
// Старт тестування

Випускників ізолювали. Але вони можуть апелювати

Випускники затамували подих: до початку зовнішнього тестування залишились лічені хвилини.

Біля них - папір, ручка та невеличка пляшечка води. Парти випускників марковані: на кожен стіл наклеєно наліпку з номером та прізвищем учасника тестування, який має зайняти це місце.

До забезпечення недоторканності матеріалів тестування та громадського порядку у приміщеннях пунктів тестування залучено близько 8 тис. співробітників МВС. Опломбовано двері аварійних виходів та усіх приміщень, що не будуть використовуватися у день тестування.

Щоб ніхто з учнів не списував, а вчителі нікому з випускників не нашіптували правильні відповіді на запитання, в аудиторіях працюють спостерігачі від громадських організацій. Що відбувається за зачиненими дверима аудиторій буде невідомим аж до 14:00: представникам ГО, як і учням, під час написання тесту заборонено користуватися технічними пристроями з функцією запису, телефонами тощо.

Нагадаємо, що сьогодні відбувається наймасовіше в історії України незалежне оцінювання знань випускників шкіл з української мови та літератури. До участі в ньому зареєструвалося 512 тис. 591 учасник.

ДИВИСЬ ТАКОЖ
21.04.2008

Тестові завдання охоронятимуть, як зіницю ока

 
14.04.2008

У туалет – під конвоєм, або Чи можна списати під час зовнішнього тестування?

Та попри такі ретельні заходи безпеки, Інформаційний центр незалежного оцінювання повідомляє, що якщо учасник виявив порушення процедури проведення тестування, він має право просто на місці письмово заявити про цей факт, подавши процедурну апеляцію.

Апеляція стосовно порушення процедури проведення тестування подається учасником тестування на ім'я голови регламентної комісії регіонального центру оцінювання якості освіти через відповідального за пункт тестування до моменту виходу заявника з пункту.

Розгляд регламентними комісіями апеляційних заяв здійснюється протягом п'яти днів із часу їхньої реєстрації.

Рішення регламентної комісії доводиться до відома заявника у вигляді письмового повідомлення. З правилами проведення тестування кожен учасник може ознайомитися на місці проведення тестування.
 
Додати коментар
Подождите, загрузка
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ЦІКАВЕ
Махнофест проти попси
 

Йшли бої в пилюці Гуляйполя…5

Коні запряжені в тачанки з кулеметами неслися вулицями Гуляйполя. Отаман Пекельний-Полежака погрозливо стріляючи у повітря вів анархічне військо у бій за культуру. Розмахуючи чорними прапорами гурт анархістів-культуристів розтягнувся на половину центральної вулиці райцентру Запоріжської губернії.
Грім у тропіках
 

Цінності родини Стіллерів3

Висміювання голлівудських стереотипів зі стрічок про В'єтнамську війну є лише одним шаром вигадливого творіння Бена Стіллера
Новая реальность
 

Александр Роднянский: "Будущее медиа связано только с брендингом"42

Почему я предпочел сконцентрироваться на творческой работе? Не только в силу своей личностной потребности. Но и потому что классические бизнес-схемы сегодня утрачивают эффективность.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
1,4 миллиарда человек в мире живут на доллар в день
"Маппет-шоу" получит продолжение

Читачі "куштуватимуть" книжки братів Капранових через інтернет

 
Компас туристу заменят … коровы

Многотысячное побоище в Испании: в жертвах - только помидоры. Фото

 
Священник объявил поле конопли на своем заднем дворе "даром Божьим"
У Луцьку масово зникають стічні каналізаційні решітки
Поляки вимагають, щоб німецькі нудисти зникли з їхніх пляжів

7 природних чудес України. Фото

 
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.