This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/47d14959b84cf/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-29. The original page over time could change.
Секс із роботом – реальність сьогодення | Українська правда _Життя

 

// Бюст робота Лілу. Фото з сайту mechadoll.com
// Секс і роботи

Секс із роботом – реальність сьогодення

Ймовірно, що у незабаром людині доведеться ділити світ із роботами. І ця доба зовсім не за горами.

На підтвердження пророцтв фахівця з гендерних досліджень і штучного інтелекту доктора Девіда Леві французька фірма "Mechadoll" нещодавно випустила одного з перших людиноподібних роботів-коханців.

Її звати Симона, і вона продається всього за 7290 євро. Це молода дівчина, зроблена із силікону, ростом 173 см, вагою 49 кг, доставляється клієнту з комплектом нічних сорочок і "ексклюзивних" стрінгів.

 Секс-робот Софі від "Mechadoll". Фото з сайту mechadoll.com

Симона не вміє розмовляти, але, може для чоловіків це і на краще. Проте, у неї "міцна конструкція", а виконаний із алюмінію кістяк з укріпленими суглобами дозволяє вертіти нею як завгодно.

Ця гумова дама реалізує будь-які фантазії завдяки "трьом наявним отворам". А для особливих цінителів дівчину випускають у версії школярки, повідомляє "InoPressa".

Також можливі варіації з об'ємом грудей робота. Якщо розмір 95 Д здасться покупцеві занадто маленьким, усього на 360 євро дорожче можна придбати дівчину з розміром 95 Е.

Але Симона є не "найпродвинутішим" секс-роботом. Фірма "First Androids" з Нюрнберга випустила свій варіант силіконової коханки на ім'я Лолі.

Не дивлячись на невеликий зріст (127 см), Лолі має численні додаткові опції. Її голову та діаметри звабливих отворів можна змінювати за своїм розсудом.

У своїй повній версії лялька для дорослих дихає носом і навіть здатна видихати сигаретний дим. Лолі може пишатися своєю системою "найрізноманітніших" орогенітальних контактів.

А також у неї рухаються очі, робот може "бачити" завдяки системі розпізнавання та запам'ятовування форм, завіряють її творці.

Зваблива Лолі коштує 7460 євро. Але у небагатих покупців є можливість задовольнитися лише її тулубом - механізованим людським тілом зі статевими ознаками.

"First Androids" пропонує також і секс-робота чоловічої статі на ім'я Некс. Зріст андроїда складає 192 см.

"Його яєчка наповнені рідиною, текстура якої близька до текстури насінної рідини, еластичність силіконового еластомеру забезпечує розтягання до 200%", - говориться у рекламі.

Однак хочеться вірити, що, не дивлячись на майже досконале людське тіло та численні можливості, роботи ніколи не зможуть замінити теплоту справжніх людських стосунків.


 
Додати коментар
Подождите, загрузка
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСОБИСТЕ
Игры для взрослых
 

Украинские пикаперы учат менять трусы и носки2

В Украине набирает обороты пикап-движение. Нынешние соблазнители-пикаперы, подобно Казанове, кадрят дам профессионально и возводят свое занятие в ранг искусства.
Шпаргалка для батьків
 

Обережно: педофіли! Правила безпеки для дітей

П'ятирічна Оля гралася у затишному дворі п'ятиповерхівки. В таких будинках всі сусіди знають одне одного та завжди вітаються. З вікна першого поверху визирнув старенький сусід та покликав Олю зайти до нього. Сказав, що погано почувається та потребує її допомоги.
Мовою тіла
 

Будні українських стриптизерок

Українському стриптизові аж 8 років. Втім, інтенсивність його розвитку вражає. Відвідини кабаре, або стрип-бару наразі вже не екзотичне дозвілля, а цілком буденна втіха для небідних українців.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
1,4 миллиарда человек в мире живут на доллар в день
"Маппет-шоу" получит продолжение

Читачі "куштуватимуть" книжки братів Капранових через інтернет

 
Компас туристу заменят … коровы

Многотысячное побоище в Испании: в жертвах - только помидоры. Фото

 
Священник объявил поле конопли на своем заднем дворе "даром Божьим"
У Луцьку масово зникають стічні каналізаційні решітки
Поляки вимагають, щоб німецькі нудисти зникли з їхніх пляжів

7 природних чудес України. Фото

 
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.